Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
19 490 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Parallels
 • 100320-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Parallels Desktop 11 segítségével az OS X és Windows rendszereit egyszerre tudja használni Mac... több

Termékinformációk: "Parallels Desktop 11"

A Parallels Desktop 11 segítségével az OS X és Windows rendszereit egyszerre tudja használni Mac számítógépén. Az elődjeihez hasonlóan ez a szoftver is különféle virtualizációs funkciókat kínál mint például a teljes képernyős kivitelezés vagy a szabad adatáramlás a két operációs rendszer között a számítógép kikapcsolása nélkül. Hozzáadásképpen a szoftverhez sok új funkció társult hozzá melyek a párhuzamos feladatvégzést mindkét rendszeren lehetővé teszik. 

Ezt nyújtja a Parallels Desktop 11

A szoftverrel egész sor sokszor nélkülözhetetlen Windows programot tud egyszerűen és teljes funkcionalitásában Mac-jén kezelni. Az ezzel rendelkező szoftver a lehetőséget adja meg, hogy Apple gépe teljesen úgy tudjon működni, mint egy Windows-kompatibilis számítógép. A virtualizált Windows rendszer ráadásul gyorsabban működik, mintha direkt lenne telepítve mert a szoftver rengeteg OS X elemet tartalmaz és a virtuális Windows-al együtt üzemelteti őket. Ezáltal például a rendszer indulása és egyes programok mint pl. Office kezelése is felgyorsul. Az új Parallels Desktop-nál a fejlesztők elhatározták, hogy a vezeték nélküli funkciókat optimálják a szervernél.    

Újdonságok a Parallels Desktop 11-nél

A szoftver felveszi a Windows 10 újdonságait is de ugyanakkor az OS X El Capitan előnyeit is használja. Így páldául Cortana, a nyelvi felismerő újdonságnak számít a Parallels Desktop 11-nél. A Windows programok akkor is megnyithatóak, ha a Windows csak a háttérben fut. A következő új funkciók várnak Önre az új kiadásban: 

 • A Microsoft beszéddel irányítható asszisztens
 • Gyorsnézet a Windows-ban
 • A Mac Force Touch funkciója
 • Utoljára használt adatok a mentési helytől függetlenül vannak megjelenítve
 • A Mac nyomtatási opcióinak támogatása
 • A Mac navigációs szolgálata a Windows alkalmazásaira
 • A hangerőbeállítás a két rendszeren szinkronban működik

Ráadásul a szoftverben a Mac-Windows irányítás testreszabott, példának említve a koherens módot. Ezzel az opcióval a Windows programjait a Mac kezelőfelületen problémamentesen használhatja.

A teljesítményre szabott szoftver

A Parallels Desktop 11 készítői számára nem csak a Windows operációs rendszerek Mac-en való futtatása volt a célja. Egy további fontos szempont volt ezt a teljesítményt jelentős kompromisszum nélkül garantálni. Ezért a Parallels Desktop 11-ben különböző javítások által a rendszersebesség és az akkumulátoridő is optimálva lett. Ahhoz, hogy a működési időt meg lehessen hoszabbítani, a rendszer a nagy áramigényű alkalmazásokat kikapcsolja az utazási funkció alatt. A rendszer felállását illetően a be és kikapcsolási idő 50%-al gyorsult, az adatkezelés pedig 20%-al. Használja csupán egyetlen eszközön a szoftver segítségével a Windows és a Mac előnyeit és dolgozzon még hatékonyabban mint eddig.

Továbbmutató linkek ide: "Parallels Desktop 11"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Parallels Desktop 11 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat