Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Parallels Desktop 10

Parallels Desktop 10
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
13 890 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Parallels
  • 100321-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Parallels Desktop 10 for Mac a legmagasabb teljesítményű, leggyorsabb és legegyszerűbb... több

Termékinformációk: "Parallels Desktop 10"

A Parallels Desktop 10 for Mac a legmagasabb teljesítményű, leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás arra hogy Windows programjait Mac gépén használni tudja. A dokumentumok, programok és adatok áthelyezése pár lépés alatt végrehajtható. Még maguk a grafikai szempontból körülményes Windows programok is komplikáció nélkül működnek a Parallels Desktop 10 magas teljesítményének köszönhetően. A program a Windows összes funkciójának kezelését lehetővé teszi az OS X rendszerén.

Mindkét rendszer előnyeinek tökéletes használata

Az ismert produktív alkalmazások mint az Outlook, a Windows Media Player, Excel, Access, Internet Explorer és még számos más Microsoft szoftver minden funkciójukkal együtt használható . Emellett a Windows programokat igény esetén teljes képernyőben is kezelni lehet, hogy a Windows kezelőfelületet teljeskörűen a szolgálatába tudja állítani. Ha Ön csak a programokat a kezelőfelület nélkül szeretné használni, a Parallels Desktop lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat a Mac Dockjából indítani tudja (ahogy az a Mac programjainál általános dolog). Itt a különböző funkciók, mint a multi touch (több ujjas érintésű vezérlés), másolás és beillesztés, a drag & drop (megfog és beilleszt) a két rendszer között nem jelent akadályt. A Parallels Desktop támogatja a legtöbb modern operációs rendszert: OS X Yosemite, OS X Mavericks, Linux, Windows 7, Windows 8, és a Windows 8.1. A Parallels Wizard felajánlja Önnek a választási lehetőséget arra vonatkozóan, hogy hogyan szeretné a programot a Mac-en erdetei formában használni. A program produktív célokra, mint pl. dizájn, játék, vagy produktivitás kategóriákban is kitűnő. Ezen kívül a program a virtuális gép teljesítményét és a beállításait testreszabottan optimálja. Ráadásul a a beállítások az akkumulátoridőhöz igazodva kerülnek testre szabásra. 

A Parallels Desktop 10 for Mac - kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kezdők számára a Parallels Desktop 10 a kedvelt Windows felületet és a Mac irányíthatáságának előnyeit kombinálja. Az OS X alkalmazásai a Windows alkalmazásaival párhuzamosan kezelhetőek. Ennek köszönhetően a hatékonysága kedvezően optimalizált. Ezen előnyök a vállalkozások számára is vonzó tényezőt jelentenek, mert a vállalatok az ügyfeleik által éppen használt különféle legújabb alkalmazásokhoz mind hozzá tudnak férni. Itt fontos az, hogy a munkafolyamat semmilyen teljesítménybeli veszteséget ne idézzen elő és mindkét rendszer surlódásmentesen egymással párhuzamosan tudjon működni. A Parallels Desktop 10 a Mac-el együtt stabilitást, megbízhatóságot, teljesítményt és felhasználóbarát kezelést teremt. Mindegy, hogy Ön a munkában, az iskolában vagy esetleg otthoni időtöltésre kívánja számítógépét használni – a Parallels Desktop 10-nek hála az alkalmazások úgy működnek, mintha eredetileg Mac-re programozták volna őket.

Továbbmutató linkek ide: "Parallels Desktop 10"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Parallels Desktop 10 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat