Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise LTSC 2019
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
100 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100564-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 – üzleti operációs rendszer sokoldalú funkciókkal A Windows... több

Termékinformációk: "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 – üzleti operációs rendszer sokoldalú funkciókkal

A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 egy biztonságos operációs rendszer, amely a nagyvállalatok által támasztott magas elvárásokat is teljesíti. Átfogó megoldás számos készülék számára, nagy teljesítményű funkciókat kínálva. Az átgondolt biztonsági intézkedések proaktív módon és felhőalapú intelligencia támogatásával is védik a cégeket. A Windows 10 Pro operációs rendszerrel ellentétben az Enterprise Edition tartalmazza a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) elnevezésű átfogó biztonsági eszközt. Az operációs rendszer többek között a Desktop Analytics funkcióival segíti a vállalatok IT-munkatársait. Közvetlenül indíthatók az olyan fontos alkalmazások, mint a Microsoft Edge, a Cortana, a Microsoft Whiteboard vagy a OneNote (Windows 10). A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 megvásárlása továbbá megkönnyíti a vállalatok IT-részlegei számára a felhőalapú kezelésre való áttérést. Így bizonyos munkafolyamatok átállítása már akkor lehetséges az Intune-ra, miközben más folyamatok számára még fut a Configuration Manager. Az üzleti Microsoft Store-hoz való hozzáférésnek köszönhetően minden cég egyszerűen megtalálhatja a megfelelő további alkalmazásokat.

Fejlesztések a biztonság területén

A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 a biztonsági fenyegetéseket elemző interaktív jelentési funkciók gyűjteményét tartalmazza. Ennek során minden vállalat egyénileg állíthatja be, hogy mikor és miként szeretne értesülni a veszélyekről. Olyan integrált biztonsági intézkedésekről van szó, amelyek kapcsolódnak az Azure, Office, Microsoft Cloud és más alkalmazásokhoz. A Microsoft Secure Score áttekinthetően gyűjti össze a vírusirtó szoftverek, operációs rendszer frissítések, tűzfal és más biztonsági szempontok adatait. Az operációs rendszer lehetővé teszi a cég rendszergazdái számára az adott URL- és IP-címek engedélyezését vagy letiltását. A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 beszerzése továbbá azt is jelenti, hogy a vállalatok még jobban védekezhetnek a zsarolóprogramokkal szemben, és a Windows Defender ATP legújabb generációját használhatják. A rendszer emellett támogatja a jelszó nélküli bejelentkezést: Windows 10 gépeiken a munkatársak modern többtényezős azonosítást használhatnak.

Még hatékonyabb munkavégzés a Windows 10 Enterprise LTSC 2019 alkalmazásokkal

A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 többek között lehetővé teszi az Azure Active Directory (AAD) használatát. A Windows Autopilot segítségével közvetlen felhasználói adatok nélkül lehetséges a készülékek összekötése. Desktop App Assure szolgáltatása az operációs rendszerrel kapcsolatos esetleges problémák kezelése során segít. A havi biztonsági frissítések során is hajtottak végre fejlesztéseket, nevezetesen a kisebb, gyorsabban kicsomagolható csomagokra való felosztást. A Microsoft Edge felhasználók jobb kioszkmódot és könnyebb digitális aláírást fognak tapasztalni. Emellett a nyelvspecifikus fájlok az úgynevezett felhasználói felület nyelvi csomagok részét képezik, amelyek gyorsabban telepíthetők, és a korábbi modellekhez képest kevésbé terhelik meg az operációs rendszert. A platformfüggetlen MSIX Packaging telepítőeszköz az alkalmazások könnyebb frissítését teszik lehetővé a cégek rendszergazdáinak. A keresés során a felhasználó mesterséges intelligenciát alkalmazhat, az adatokhoz az Office-ban és más alkalmazásokban is hozzáférhet.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 megvásárlása

Az LTSC rövidítés jelentése Long-Term Servicing Channel, magyarul hosszú távú karbantartási csatorna. A felhasználók rendszeres funkciófrissítéseket kapnak – mégpedig ütemezetten, márciusban és szeptemberben. Emellett kiegészítő havi biztonsági frissítésekre kerül sor. Ez a szoftver megjelenési dátumától számított 60 hónapig érvényes. Ennek oka a Windows operációs rendszerek frissített karbantartási modellje, az ún. féléves csatorna (SAC).
A Lizengo megbízható hely az operációs rendszerek biztonságos és gyors beszerzésére. Itt bonyodalmak nélkül szerezhetők be termékkulcsok a Windows termékekhez, szükség esetén pedig támogatást kaphat a telepítés során.
Ha további kérdései lennének a Windows 10 Enterprise LTSC 2019 operációs rendszerre vonatkozóan, akkor a Lizengo örömmel áll rendelkezésére.

Processzor: 
legalább 1 GHz

RAM:
1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)

Merevlemez-tárhely: 
16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)

Videokártya: 
DirectX 9 vagy magasabb verzió, WDDM 1.0 illesztőprogrammal

Kijelző:
legalább 800 x 600 képpont

Továbbmutató linkek ide: "Windows 10 Enterprise LTSC 2019"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat