Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard
260 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100578-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • angol
 • 15-30 perc
Microsoft SQL Server 2019 Standard - Megoldás a kisvállalatok számára A Microsoft... több

Termékinformációk: "SQL Server 2019 Standard"

Microsoft SQL Server 2019 Standard - Megoldás a kisvállalatok számára

A Microsoft SQL Server 2019 Standard szoftvert megvásároló cégek egy rendkívül hatékony és nagy teljesítményű adatbáziskezelőhöz jutnak, amelyet a vállalatok igényeinek megfelelően alakítottak ki. A szoftvercsomag legfrissebb változatába a Microsoft egyrészt beemelte az SQL Server 2017 elődverzió számos funkcióját, másrészt több újdonságot is integrált, melyeknél kiemelt fókuszt kaptak a felhőalkalmazások, a gépi tanulás és a Big Data megoldások. Figyelemre méltó, hogy az SQL Server 2019 új összekötőkkel gazdagodott. Ezáltal a felhasználók könnyebben összekapcsolhatják az SQL Servert más adatbázisokkal pl. a Teradata, MongoDB, Oracle illetve számos általános ODBC-adatforrás lekérdezéséhez.

Az SQL Server 2019 ideális eszköz ha a Big Data kihasználása a cél
A Microsoft SQL Server 2019 Standard áfogó Big Data-megoldásokat kínál: a szoftvergyártó integrálta a Big Data Framework, az Apache Spark és a Hadoop Distribute File System (HDFS) megoldásokat, melyek a Big Data témakörében a legfontosabbaknak számítanak. Az interoperabilitás elérhetővé teszi a Kubernetes konténerkezelő platform bevonását is, ami viszont az alkalmazások helyi, illetve több nyilvános felhőben történő használatára biztosít lehetőséget. 

Mindent összevetve, a redmondi szoftvergyártó ezzel megkönnyíti a felhasználók számára, hogy nagyméretű, adatbázisonként akár 100 terabájtnyi adatkészlettel dolgozhassanak. Ugyanezt szolgálják más funkciók, például az online tranzakciófeldolgozás (Online Transaction Processing (OLTP)) vagy az adattárház. Ehhez hozzáadódik az átalakított Polybase technológia és a tárolómotor. Az újratervezett PolyBase technológiával most már olyan adatok lekérdezése is lehetővé válik, amelyeket a Azure Blob Storage objektumtárban és a Hadoop keretrendszerben tárolnak. Szintén újdonságnak számít a Hortonworks-Hadoop-fürtök, a Cloudera-cluster és az Azure-tároló támogatásának kibővítése.

A Microsoft azonban megőrizte a jól bevált funkciókat is
Azok a cégek, akik a Lizengonál megvásárolják a Microsoft SQL Server 2019 Standard verziót, nem csak pénzt takarítanak meg, de kihasználhatják, hogy a Microsoft az elődverzió erősségeit megőrizve fejlesztette tovább ezt az adatbáziskezelő szoftvert. Ennek köszönhetően a Microsoft SQL Server 2019 Standard a diagramfeldolgozás terén is továbbfejlesztett funkciókat biztosít. Nem kevésbé vonzó az a tény, hogy most már a Java programozási nyelv közvetlen alkalmazása is támogatott. Továbbá a Python és az R nyelvekhez is használt infrastruktúra révén a Machine Learning szolgáltatások is kiaknázhatók. 

A SQL Server 2019 újdonságai dióhéjban

 • Az új összekötőknek köszönhetően a Microsoft SQL Server 2019 Standard olyan adatbázisokhoz kapcsolható, mint a MongoDB, Teradata, Oracle, stb., és ezek a korábbi elemzési korlátokat is kiküszöbölik.
 • A jól skálázható Azure SQL DB Hyper Scale automatikus méretezést biztosít még nagy számítási feladatok esetén is, adatbázisonként akár 100 Terabyte-ig.
 • Átfogóan kibővített funkciók az elődverzióból a diagramfeldolgozáshoz.
 • Közvetlenül támogatott Java alkalmazás, valamint a Python- és R-programozási nyelvek felhasználása a Machine Learning szolgáltatáshoz.
 • Megjúlt PolyBase technológia és tárolómotor.
 • Big Data keretrendszer, Apache Spark és Hadoop Distribute File System (HDFS) integráció.
 • Munkafolyamatok végrehajtása mind helyi, mind pedig több nyilvános felhőben.
Platform Windows, Linux, Mac
Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019, Red Hat Enterprise Linux 7.3, Red Hat Enterprise Linux 7.4, SUSE Enterprise Linux Server v12 SP2, Ubuntu 16.04LTS, Docker Engine 1.8+
Processzor x64 1,4-GHz CPU (minimum), x64 CPU 2,0 GHz vagy gyorsabb (ajánlott)
RAM 1 GB (minimum), 4 GB (ajánlott)
Hálózat Gigabit (10/1000/1000baseT) Ethernet adapter
Hangkártya n.a.
Grafikus kártya n.a.
Merevlemez 6 GB (minimum)
Monitor Legalább 800 x 600 felbontású SVGA-monitor (magasabb felbontás ajánlott)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "SQL Server 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
SQL Server 2019 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat