Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2019 Standard (2 Core)

Microsoft SQL Server 2019 Standard (2 Core)
1 050 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100956-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • angol
Vásárolja meg és töltse le a SQL Server 2019 Standard (2 Core) szoftvert Az SQL Server 2019... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2019 Standard (2 Core)"

Vásárolja meg és töltse le a SQL Server 2019 Standard (2 Core) szoftvert

Az SQL Server 2019 Standard (2 Core) beszerzésével minden vállalat megfelelően felkészülhet a felhőkapcsolatok, a Big Data és a gépi tanulás területén várható kihívásokra. A szoftver fejlesztésénél a Microsoft a népszerű elődverziót vette alapul, amelyet a nagyobb teljesítmény és rugalmasság érdekében számtalan részletben átdolgozott és új funkciókkal gazdagított. A kis- és középvállalatok igényeihez igazodó adatbázis-kezelő rendszer új összekötőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik más adatbázisok, pl. MongoDB, TeraData, Oracle lekérdezését, valamint a különböző általános ODBC adatforrásokhoz való hozzáférést.

A Big Datára és a felhőre készen

Az egyre duzzadó adatmennyiségekkel végzett munka már most is nagy kihívást jelent, és ez a jövőben csak nőni fog. A Hadoop elosztott fájlrendszerrel (Hadoop Distribute File System (HDFS)) és az Apache Spark Big Data keretrendszerrel az SQL Server 2019 Standard szoftvert beszerző vállalatok megfelelően felkészülhetnek a Big Data jelentette munkaterhelésre.

Ehhez hatékony kiegészítést biztosít a Kubernetes konténerkezelő platform, amely lehetővé teszi a munkaterhelések rugalmas végrehajtását. Ez az SQL Server 2019 Standard (2 Core) szoftveren belül mind helyben, mind pedig nyilvános felhőn keresztül elérhető. Az SQL Server jelenlegi verzióját emellett az online tranzakciófeldolgozás (Online Transaction Processing (OLTP)), a Polybase tárolástechnológia, a Cloudera és a Hortonworks Hadoop klaszterek kiterjesztett támogatása, illetve az Azure-adattárak használata teszi vonzóvá.

Az SQL Server 2019 Standard (2 Core) újdonságainak áttekintése

 • Átdolgozott tárolómotor és PolyBase technológia.
 • Két nagy teljesítményű, integrált Big Data keretrendszer: az Apache Spark és a Hadoop Distribute File System (HDFS).
 • Az új verzióban Java kódot is lehet futtatni.
 • A Python- és R-programozási nyelvek is használhatók az integrált Machine Learning szolgáltatáshoz.
 • Rugalmasan skálázható szolgáltatások, melyek az Azure SQL DB Hyper Scale-nek köszönhetően adatbázisonként akár 100 Terabyte kapacitást biztosítanak.
 • Korábbi elemzési akadályok megszüntetése új összekötők révén, amelyek pl. az Oracle, a TeraData és MongoDB adatbázisokhoz is kapcsolatot biztosítanak.
 • Az érzékeny adatokat az Always Encrypted és a Secure Enclaves szolgáltatás védi.
 • Elődjéhez képest az SQL Server 2019 Standard verzióban háromról ötre növelték a párhuzamosan használható replikák számát.
 • Az átfogó adatvirtualizációnak köszönhetően feleslegessé válnak a komplex ETL folyamatok (extract, transform, load (kinyerés, átalakítás és betöltés)).

Az SQL Server 2019 Standard (2 Core) licencelése

Az SQL Server 2019 Standard (2 Core) szoftvert megvásárolni kívánó cégek kihasználhatják a rugalmas, magalapú licencelést. Mivel ennél nem játszik szerepet sem a felhasználók, sem pedig az eszközök száma, a vállalatoknak nem lesz szükségük ügyfélhozzáférési licencekre (CAL) az SQL Server 2019 Standard (2 Core) használatához. A magalapú licencelésnél tehát tetszőleges számú eszköz, illetve felhasználó férhet hozzá az SQL-szerverhez.

A licencelés minimumaként a Microsoft négy licencelt magot határoz meg, Így a szükséges maglicencek száma attól függ, hogy az adott szerver hány maggal rendelkezik. A változatosan felhasználható maglicenccsomagok így alkalmasak szerverek első alkalommal történő telepítéséhez vagy egy hardverfrissítés után a meglévő licencek kiegészítéséhez.90 nap eltelte után a maglicencek átrendelhetők. Hardverhiba esetén azonban a licenc ezen az időszakon belül is átrendelhető.

Rendszerkövetelmények

Platform Windows, Linux, Mac
Operációs rendszer Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019, Red Hat Enterprise Linux 7.3, Red Hat Enterprise Linux 7.4, SUSE Enterprise Linux Server v12 SP2, Ubuntu 16.04LTS, Docker Engine 1.8+
Processzor x64 1,4-GHz CPU (minimum), x64 CPU 2,0 GHz vagy gyorsabb (ajánlott)
RAM 1 GB (minimum), 4 GB (ajánlott)
Hálózat Gigabit (10/1000/1000baseT) Ethernet-adapter
Hangkártya n.a.
Grafikus kártya n.a.
Merevlemez 6 GB (minimum)
Kijelző Super-VGA-Monitor minimum 800 x 600 felbontással (nagyobb felbontás ajánlott)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD telepítéséhez)
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2019 Standard (2 Core)"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2019 Standard (2 Core) - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat