Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Microsoft SQL Server 2017 2 Core
975 000 Ft

Vételár Áfával

nyelv:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100576-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Rugalmas adatbázis-kezelés a Microsoft SQL Server 2017 2 Core segítségével A Microsoft SQL... több

Termékinformációk: "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"

Rugalmas adatbázis-kezelés a Microsoft SQL Server 2017 2 Core segítségével

A Microsoft SQL Server 2017 2 Core segítségével vállalata kiváló adatbázis-megoldásra tehet szert, melynek során minden egyes licenc a szerver két processzormagjára terjed ki. Világszerte előszeretettel alkalmazott adatbázis-kezelő szoftverről van szó. Minden újabb verziójával további lehetőségek és részletek kerülnek alkalmazásra a még nagyobb teljesítmény és biztonság érdekében, így a Microsoft SQL Server 2017 2 Core megvásárlásával egy igen kifinomult rendszerre tehetünk szert. A 2017-es verzió többek között azzal győz meg, hogy Linux- és Docker-tárolókban is futtatható.

Relációs adatbázis-kezelő rendszer SQL szervertechnológiákkal

A program az aktuális SQL verzióra épül. Az MSSQL szerverek többek között adattárházként alkalmazhatók. A szoftver üzleti intelligencia felületet kínál skálázható infrastruktúrával. Olyan fontos szolgáltatásokat alkalmaz,
mint a jelentési, integrációs és elemzési szolgáltatások. A Microsoft SQL Server 2017 segítségével R- és Python-alapú intelligens alkalmazások írhatók. A pusztán reaktív jellegű helyett itt előrejelző jellegű adatelemzések is lehetségesek. A párhuzamos feldolgozás integrált lehetőségei még nagy adatmennyiségbe is igen gyors betekintést tesznek lehetővé. A konzisztens munkavégzésről Windows-, Linux- és Docker-tárolók támogatása gondoskodik. Kérésre hibrid megoldások is lehetségesek: A klasszikus megoldás mellett Azure virtuális gépekkel is végrehajthatók a számítási feladatok. A Microsoft SQL Server 2017 2 Core megvásárlása ennek köszönhetően a felhőalapú munkavégzésben gondolkodó vállalatok számára is optimális választás. Ennek során olyan adatbázis-kezelő eszközök alkalmazhatók, mint az Azure Active Directory és az SQL Server Management Studio. A felhőalapú redundáns adatok létrehozásával a felhasználó szükség esetén biztonsági mentést hoz létre.

Átgondolt funkciókínálat

Számos vállalati környezet számára nem szükséges a Microsoft SQL Server 2017 2 Core Enterprise verziójának megvásárlása. A Microsoft SQL Server 2017 2 Core standard verziója biztosítja a legfontosabb adatbázis-kezelési és adatelemzési funkciókat. Így például alkalmazhatók a T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON és XML programozói eszközök, továbbá lehetséges az adatok grafikus elemzése. Ugyancsak integrál olyan biztonsági intézkedéseket, mint a titkosítási és az adatmaszkolás. Emellett az adattárház szolgáltatás különböző opciói is használhatók. Ezen túlmutatóan a gépi alapú tanulás alapvető funkciói is a szoftver részét képezik. Például Python elemzői eszközökkel köthető össze.

A Microsoft SQL Server 2017 2 Core megvásárlása

Minden egyes felkínált licenc két magra terjed ki. A felhasználónak figyelembe kell vennie, hogy a szerver minden processzormagjának kell rendelkeznie licenccel. Fizikai processzoronként legalább négy mag számára kell licencet vásárolni. Virtuális alkalmazás esetén minden egyes virtuális gép összes magját licencelni kell. Ennek során virtuális gépenként legalább négy mag számára kell licencet vásárolni. Emellett azt is figyelembe kell venni, hogy az SQL Server virtuális gépen történő futtatása lassabb a belső rendszeren történő futtatásnál, amely nem igényel virtualizálási ráfordítást. A Lizengo egyszerűen, azonnali letöltésként teszi lehetővé a Microsoft SQL Server 2017 licencek beszerzését.
A Lizengo csapata örömmel áll rendelkezésére, ha kérdései merülnének fel a Microsoft SQL Server 2017 2 Core telepítése során.

Memória: 
legalább 1 GB, 
azonban 2 GB a Data Quality Services Data Quality Server komponensek telepítése esetén,
4 GB javasolt; illetve az adatbázis méretétől függően ennél nagyobb memória

Processzor sebessége: 
legalább 1,4 GHz,
javasolt: 2,0 GHz vagy gyorsabb

Processzortípus:
x64 processzor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel EM64T-támogatású Intel Xeon, EM64T- támogatású Intel Pentium IV

Merevlemez-tárhely:
legalább 6,0 GB az ideiglenes fájlok rendszermeghajtón történő létrehozására a telepítés során,
további tárolóhely az adott rendszerkonfigurációtól és kívánt funkcióktól függően

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft SQL Server 2017 2 Core - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat