Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

lizengo Team
lizengo Team

KIK VAGYUNK ÉS MIT CSINÁLUNK?

A lizengo fiatal, a világra nyitott, nemzetközi környezetben jelen lévő e-kereskedelemmel foglalkozó cég, amely neves gyártók letölthető szoftvereinek Európa-szerte legnagyobb online üzletét üzemelteti Kölnben. Noha cégünk 2013-ban start-up vállalatként jött létre, időközben professzionális szolgáltatásokkal, illetve sokoldalú termék-portfólióval Németország-szerte sikeresen megvetette a lábát. Online üzletével cégünk úgy a B2C-, mint a B2B-területen is jelen van. Továbbá, külső és belső tanácsadási szolgáltatásunk keretében szakértői tanácsadást kínálunk a közeljövőben esedékes auditokkal, engedélyezési modellekkel, folyamat-optimalizálási kérdésekkel és sok egyéb témával kapcsolatban. A lizengo időközben felnőtt vállalattá nőtte ki magát, ugyanakkor nemzetközi piacokon is jelen van: Cégünk 20 országban aktívan működik, így a letölthető szoftverek legnagyobb online üzletét üzemeltetjük Európában.

MIT KÍNÁLUNK?

Günstige Preise
Preise

KEDVEZŐ ÁRAK

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinknek folyamatosan kedvező beszerzési árat és mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtsunk. Tevékenységünk során úgy a B2C-, mint a B2B-vevőkört is megszólítjuk.

Service
Service

SZOLGÁLTATÁS

Telefonon, élő chat-kapcsolaton keresztül, képernyőmegosztás segítségével vagy e-mailben hétfőtől-péntekig nyitvatartási időben (8:00 - 17:00 óráig) szakszerű tanácsadással – ezen kívül a lizengo-n keresztül megvásárolt szoftverek telepítésében is – ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Garantie
Garantie

„100%-os pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően ügyfeleinknek nem kell attól tartaniuk, hogy problémáikkal egyszer csak egyedül maradnak!“

Vezérigazgató – Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

MINŐSÉG

A lizengo cég ellenőrzött minőséget kínál kedvező áron. Szakképzett személyzetünk előzetesen ellenőrzi, hogy az értékesíteni kívánt termékek megfelelnek-e szigorú minőségi követelményeinknek. Ezáltal biztosítható, hogy a termékkulcsoknál kizárólag új, eredeti, az európai gazdasági térség igényeinek megfelelő termékekről legyen szó. Az árucikk csak a sikeres tesztelés után kerülhet fel értékesítési platformunkra. Ily módon már világszerte rengeteg elégedett törzsvásárlónk bizalmát élvezhetjük. A lizengo szoftvereivel biztosan a biztonságos oldalon maradsz!

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

FENNTARTHATÓSÁG

Vállalatunknál a fenntarthatóság az egyik legfontosabb szempont. Ezért az utóbbi években – a rendelkezésre álló források felelősségteljesebb felhasználását biztosítandó – intenzívebben vezettünk be bizonyos intézkedéseket: Az óriási papírfogyasztás kordában tartása érdekében a lizengo vállalatnál szinte minden folyamat vezérlése digitálisan történik. Valamint, munkatársainknak kedvezményes munkahelyi bérlet kiváltására is lehetőségük van, hogy a munkahelyre vezető útjukat – környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével – tömegközlekedéssel tegyék meg.

B2B
B2B

B2B

Specializálódott ügyfélszolgálatunkkal állunk B2B-ügyfélkörünk rendelkezésére, ami ügyfeleinknek bármikor anyanyelvi segítséget nyújt. Igény esetén üzleti csapatunk a helyszínen is végez tanácsadást, nyomon követi a közeljövőben esedékes projekteket, egyedi igényekre szabott beszerzési tanácsadást kínál, valamint teljes körű támogatást biztosít a licencelési kérdésekkel és a közeljövőben esedékes auditokkal kapcsolatban. Műszaki szaktanácsadóink külső cégek számára előzetes auditálások, műszaki szaktanácsadás – például folyamat-optimalizálás – tekintetében illetékesek. Cégen belül a feladatuk tesztkörnyezetek kezelése, illetve a házon belüli szaktanácsadást, a workshopokat, és még sok egyéb területet üzemeltetnek. Vásárlás után mindenre kiterjedő szolgáltatásainkkal folytatjuk az intenzív professzionális projektgondozást.

Honnan származunk?

zeitstrahl-hu2013201520182019NemzetköziterjeszkedésMegnyílik aB2B ShopIT-jogban szakértőügyvédi irodaáltal hitelesítettüzleti modell Trusted Shops ésChip Leading ShopminősítésAlapítás
Zufriedenheit 2.000.000 elégedett ügyfél
Mitarbeiter 100 Munkatárs
Bewertungen 4.8 TrustedShops-minősítés 19 ezer értékelésnél

LÉPJEN BE

Szeretné megismerni, hogyan dolgozunk? Nézzen körül cégünk központjában!

AZ ELKÉPZELÉSÜNK

A lizengo, mint több szakterületet is érintő és multikulturális vállalat

Vision 1

Az elmúlt években a következő szakterületekről érkező munkatársakkal bővítettük csapatunkat: marketing, fejlesztés, idegen nyelvű ügyfélszolgálat, beszerzés, forgalmazás és titkárság. Így sikerült folyamatosan javítani üzleti területeinket, kiépíteni termékpalettánkat és megnövelni törzsügyfeleink számát.

Vision 2

A csapatmunka és a nyitott vállalati kultúra minálunk nemcsak üres szavakat jelentenek, hanem bensőségesebb és élhetőbb értékeket. Hatalmas, sokszínű és erős csapatként tekintünk cégünkre: Munkatársaink kiváló együttműködésének alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom. A lizengo-nál minden egyes személy lehetőséget kap saját kihívásainak felfedezésére, hogy páratlan képességeit pozitív munkahelyi légkörünkben teljesen kibontakoztathassa.

Vision 3

A világra való nyitottság és a multikulturalizmus is olyan értékek, melyek különösen közel állnak szívünkhöz: Vállalatként bármikor meg kívánunk felelni a globalizált világ sokszínű igényeinek és semmiféle kirekesztést nem tűrünk el. Csapatunk multikulturális összetétele a lizengo nemzetközi szemléletét tükrözi: Folyamatosan képesek vagyunk egyedi igényekre szabott megoldásokat kínálni a multikulturalizmus által meghatározott világban.

Vision 4

Arra törekszünk, hogy optimális kínálatunk és egyedi igényekre szabott szolgáltatásaink révén világszerte bármikor kivétel nélkül kényelmes vásárlási élményt tegyünk lehetővé. Miközben folyamatosan nagyteljesítményű márkás szoftverek széles választékát biztosítjuk, verhetetlenül alacsony árakon, a legmesszebbmenőkig ügyfélbarát hozzáállással; nemzetközi szemléletmódú vállalatként tovább növekszünk és ezzel mindennap közelebb kerülünk célunkhoz.

Live Chat Live Chat