Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Rólunk

 

Részletes cégismertetőnket itt találja:

Download

A Lizengo egy fiatal, nemzetközi online bolt, amely neves gyártók letölthető szoftvereinek értékesítésére szakosodott. Célunk, hogy vásárlóinknak folyamatosan a legkedvezőbb árat és átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk. Magán és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk. Telefonon, élő chaten vagy e-mailben mindig szakértő tanácsokkal állunk rendelkezésére. Szívesen segítünk a programok telepítésében vagy a termékkulcsok regisztrációja kapcsán felmerülő kérdések megválaszolásában. 

 

Változatos termékpalettánk folyamatosan bővül, hogy mindig a naprakész szoftvereket kínálhassuk vonzó áron. A Trusted Shops fogyasztóvédelmének és a pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően Ön nem vállal kockázatot a megrendelésénél. A termékkulcsot gyorsan és biztonságos módon kapja meg e-mailben. A több mint 500.000 elégedett vásárlónk tapasztalatai önmagukért beszélnek.

lizengo-team5c45bff54fb2a

A Lizengonál Ön ellenőrzött minőséget kap.

A Lizengo csapata jelenleg az online bolt nemzetközivé válásán dolgozik, és a letölthető szoftverek elfogadottságának megszilárdítására törekszik a nemzetközi piacon. Legnagyobb feladatunknak a kedvező árú szoftverletöltésekkel kapcsolatos előítéletek és szkepticizmus megszüntetését tartjuk.

Nálunk Ön teljesen legális, eredeti termékkulcsokat szerezhet be, amelyek közvetlenül a gyártónál aktiválhatók. Ennél az 1 termékkulcs - 1 ügyfél filozófiát valljuk. Ez már a vásárlás pillanatától megvédi Önt a problémáktól és a kellemetlenségektől. Képzett beszerzőink ellenőrzik a termékkulcsok minőségét, és megbizonyosodnak arról, hogy az EU-ba szánt szoftvereket értékesítünk. Ennek köszönhetően számos elégedett törzsvevőnk bizalmát élvezzük A Lizengo által értékesített szoftverekben biztos lehet.

Történetünk

A Lizengót  2013-ban alapították egyéni vállalkozásként, majd röviddel azután megszületett az ötlet: szoftvereket verhetetlen áron, kft-ként értékesíteni. A letölthető szoftverek iránt mutatkozó, folyamatosan növekvő kereslet miatt hamarosan szükségessé vált további munkatársak bevonása  a megrendelések feldolgozásához. Annak érdekében, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre, áthelyeztük székhelyünket a Köln-Rath-ban található Gut Maarhausenbe. Itt mind munkatársaink továbbképzésére, mind pedig szolgáltatásaink és kínálatunk bővítésére lehetőségünk nyílik.

Csapatunkat a marketing, a fejlesztés, az idegen nyelvű ügyfélszolgálat, a beszerzés, az értékesítés és a titkárság területein is bővítettük. Így folyamatosan fejleszthettük az online boltunkat, színesíthettük a termékpalettánkat és szélesíthettük az ügyfélkörünket.

A Lizengo megbízható partner a biztonságos és kedvező áron elérhető letölthető szoftverek beszerzéséhez - Győződjön meg róla első kézből!

Kölni központi iroda

Szeretné megismerni, hogyan dolgozunk? Akkor nézzen körül kölni irodánkban. Itt minden nap több mint 80 munkatárs dolgozik fáradhatatlanul azért, hogy Önnek verhetetlenül kedvező árakat és professzionális szolgáltatást nyújthassunk.

 

Utoljára megtekintett
Live Chat Live Chat