Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Rólunk

 

Részletes cégismertetőnket itt találja:

Download

A lizengo egy új, világszerte működő nemzetközi online bolt, amely neves gyártók letölthető szoftvereinek értékesítésére szakosodott. Célunk, hogy vásárlóinknak folyamatosan a legkedvezőbb árat és átfogó szolgáltatásokat nyújtsunk. Magán- és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk. Telefonon, élő chaten vagy e-mailben mindig szakértő tanácsokkal állunk rendelkezésére, és a szoftverek telepítéséhez is segítséget nyújtunk.

Elsősorban a Microsoft termékeivel foglalkozunk, de ügyfeleinknek egyéb megoldásokat és termékeket is készséggel beszerzünk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk számukra. Változatos termékpalettánk folyamatosan bővül, hogy mindig naprakész szoftvereket kínálhassunk vonzó áron. Több mint 2.000.000 elégedett vásárlónk tapasztalatai önmagukért beszélnek.

lizengo-team5c45bff54fb2a

Vezérigazgatónk, Tobias M. Zielke:

„A 100%-os pénzvisszatérítési garanciánknak köszönhetően ügyfeleinknek nem kell attól tartaniuk, hogy magukra maradnak a problémáikkal!”

A Lizengo ellenőrzött minőséget kínál

Képzett személyzetünk meggyőződik róla, hogy az értékesítésre szánt termékek megfelelnek a minőségi követelményeinknek és az európai gazdasági térség előírásainak, mielőtt az értékesítési platformjainkon megjelennének. Ennek köszönhetően számos elégedett törzsvásárlónk bizalmát élvezzük. A Lizengo által értékesített szoftverekben nem fog csalódni

Lételemünk a sokféleség: a Lizengo mint interdiszciplináris és multikulturális vállalat

Csapatunkat a marketing, a fejlesztés, az idegen nyelvű ügyfélszolgálat, a beszerzés, az értékesítés és a titkárság területein is bővítettük. Így folyamatosan fejleszthettük az online boltunkat, színesíthettük a termékpalettánkat és szélesíthettük az ügyfélkörünket.
Időközben nemcsak Németországban váltunk elismert szereplővé, hanem az európai piacon is sikeresen megvetettük a lábunkat. Európa vezető online boltjaként 2015 óta 20 országban értékesítjük letölthető szoftvereinket. A világ felé való nyitottság és a multikulturális hozzáállás különösen fontos számunkra: vállalatként a globalizált világ változatos igényeinek szeretnénk eleget tenni, és harcolunk a kirekesztés ellen. Csapatunk multikulturális összetétele a Lizengo nemzetközi orientációját tükrözi, így mindig testreszabott megoldásokat tudunk kínálni az ügyfelek változatos igényeire.

Kölni központi iroda

Szeretné megismerni, hogyan dolgozunk?
Nézzen körül cégünk központjában!

 A különféle nemzeteket képviselő több mint 95 munkatársunk minden részlegünkön nap mint nap azon fáradozik, hogy vonzó árú szoftvereket és professzionális, mindenre kiterjedő szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleink számára, beleértve többek között az anyanyelven biztosított támogatást telefonon, élő chaten, e-mailben és megosztott képernyőn keresztül, a vásárlási ajánlásokat, az auditálási támogatást és az általunk kínált termékekhez kapcsolódó bármilyen egyéb segítséget.

A Lizengo megbízható partner a biztonságos és kedvező áron elérhető letölthető szoftverek beszerzéséhez. Győződjön meg róla Ön is első kézből!

Utoljára megtekintett
Live Chat Live Chat