Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 8.1 Enterprise

Windows 8.1 Enterprise
21 050 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100407-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A redmondi szoftvergyártó operációs rendszerének Enterprise verzióját a vállalatok igényeinek... több

Termékinformációk: "Windows 8.1 Enterprise"

 • A redmondi szoftvergyártó operációs rendszerének Enterprise verzióját a vállalatok igényeinek megfelelően alakították ki. Ennek megfelelően a Microsoft Windows 8.1 Enterprise tartalmazza a Windows 8 alapverzió valamennyi funkcióját, valamint a Windows 8.1 javításának számos olyan kiegészítő funkcióját, amelyek az operációs rendszer végfelhasználói verziójából hiányoznak. Mindezen felül az operációs rendszer egy átdolgozott felületet kapott, amely segít a felhasználónak a rendszer hatékony használatában. A Windows 8.1 Enterprise legnagyobb aduja, hogy asztali számítógépeken, notebookokon, táblagépeken és okostelefonokon platformfüggetlenül futtatható. Az érintőképernyős készülékekre optimalizált feladattámogatásnak köszönhetően a szakmai munka elvégzése okoseszközökön is lehetséges.
 • Nagyobb biztonság a vállalati hálózatok számára
 • Az informatikai biztonság kiemelkedően fontos vállalati környezetben. A Windows 8.1 Enterprise telepítésével a cégek olyan eszközhöz jutnak, amellyel a munkavállalói szabadság túlzott korlátozása nélkül maximalizálhatják a vállalati hálózatok biztonságát. A biztonsági eszközök tárházának egyik eleme a speciális felhasználói hitelesítés virtuális intelligens kártyákon keresztül vagy az ujjlenyomat-érzékelővel a Windows biometriai keretrendszer (Windows Biometric Framework (WBF)) részeként. Az AppLocker segítségével a rendszergazdák központilag lezárhatják a programok, parancsfájlok, kliensek vagy telepítőprogramok elérését és végrehajtását, valamint egyedi hozzáférési jogokat rendelhetnek a felhasználókhoz. Emellett a DirectAccess funkció hozzáférést biztosít a vállalati erőforrásokhoz anélkül, hogy virtuális magánhálózati (VPN) kapcsolatra lenne szükség.
 • Meghajtótitkosítás és Windows To Go
 • A Windows 7 és 8 elődverziók Enterprise-kiadásához hasonlóan a 8.1 is rendelkezik a BitLocker-technológiával. Az aktuális verzióra optimalizált meghajtótitkosítás révén a felhasználók mind a rendszermeghajtót, mind pedig a merevlemezeket és a cserélhető lemezeket titkosíthatják. A továbbfejlesztett BitLocker különösen azon vállalatok számára tesz jó szolgálatot, akik érzékeny adataikat biztonságban akarják tudni. A Windows 8.1 Enterprise Download másik fontos funkciója a praktikus Windows To Go. Ennek segítségével a vállalat teljesen működőképes operációs rendszere, vele együtt pedig a céges alkalmazások és a védett adatok egy szempillantás alatt transzferálhatók egy indítható pendrive-val. Ez többek között üzleti utaknál ideális, mivel korlátozás nélkül teszi lehetővé a biztonságos környezetben történő munkavégzést.
 • Visszatérés a régi erősségekhez
 • Az újdonságok és különlegességek mellett az Enterprise verzió természetesen a végfelhasználói verziók kényelmét is biztosítja. Ezt célozza például a Start gomb visszahozása, amely nagy mértékben megkönnyíti a navigációt. A jellegzetes csempéket alkalmazó Metro stílusú kezelőfelület és a standard asztali felület közötti választási lehetőség is jelentősen javítja a különböző eszközökön történő programkezelést. A Windows 8.1 Enterprise kiváló választás minden olyan vállalati felhasználó számára, aki egy modern felhasználói felületet, intuitív kezelési módot és erős biztonságot kínáló operációs rendszert keres.
 • A Windows 8.1 Enterprise főbb újításai
 • Az érintőképernyő, az egér és a billentyűzet működésének optimalizálása.
 • Intuitív kezelés a Start gomb visszatérése révén.
 • A Windows To Go funkcióval az operációs rendszer egy pendrive-ra telepíthető, így hordozhatóvá válik, ami leegyszerűsíti a vállalati adatok kezelését utazások során és mobileszközökön.
 • A vállalati erőforrásokhoz való hozzáférés központi ellenőrzése VPN-kapcsolat nélkül a DirectAccess segítségével.
 • Hozzáférési jogok és házirendek kezelése az AppLocker segítségével.
 • Biztonságos felhasználói hitelesítés virtuális intelligens kártyával és biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel.
Processzor: 1-GHz CPU
RAM 1 GB (32-Bit), 2 GB (64-Bit)
Grafikus kártya DirectX-9 grafikus processzor
Hangkártya k.A.
Merevlemez 16 GB (32-Bit), 20 GB (64-Bit)
Képernyő: minimális felbontás: 1024x768 pixel, ajánlott felbontás legalább 1366x768 pixel
Továbbmutató linkek ide: "Windows 8.1 Enterprise"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 8.1 Enterprise - Értékelések
(1)
2019. szept. 6.

igen

remek

Oldal: 1 / 1
értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat