Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows 10 Pro for Workstation

Windows 10 Pro for Workstation
51 811 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100374-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft a Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verzióját kifejezetten olyan... több

Termékinformációk: "Windows 10 Pro for Workstation"

A Microsoft a Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verzióját kifejezetten olyan felhasználók számára fejlesztette ki, akiknek nagy szükségük van a maximális teljesítményre munka közben. A Windows 10 Pro standard változata jelenleg mindössze 2 TB RAM és 2 CPU egyidejű használatát teszi lehetővé. A Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verziójának letöltésével egyidejűleg 6 TB RAM-ot és 4 CPU-t használhat. Ezáltal pedig drasztikusan nő a teljesítmény a CPU és a memória-intenzív alkalmazások (kép- és videofeldolgozás, CAD, szimulációk, 3D-renderelés) használata során. A minimális rendszerkövetelmény azonban nem változik, így a Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verziójához nincs szükség plusz rendszer-teljesítményre.

Ezenkívül ez a Microsoft első olyan operációs rendszere, amely támogatja ReFS-fájlrendszert. Megnövekedett fájlbiztonság az NTFS-hez képest. A ReFS automatikusan kijavítja a RAID-kötetben a merevlemezek miatt jelentkező azon hibákat, amely során az egészséges merevlemezek fájljai hibás szektorokat írnak felül más merevlemezekre. Továbbá a Microsoft ezzel a fájlrendszerrel olyan biztonságot is kínál, amely a felhő alapú alkalmazásoknál is fontos, ezáltal pedig a kereskedelmi követelményeknek is megfelel. A ReFS ezenkívül természeténél fogva nagyobb védelmet jelent az olyan lehetséges adathibák ellen, amelyek a folyamatos működés során rendkívül nagy merevlemeztárat igényelnek. Ezáltal pedig a Windows 10 Pro ezen verziója a legbiztonságosabb megoldás, cégek és egyéni vállalkozók számára egyaránt.

Az SMB Direct integrálásának köszönhetően a Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verziójával gyorsabb a fájlcsere két vagy több eszköz között. Az operációs rendszer három területen nyújt előnyt. Ha két olyan eszköz kommunikál, amelyekre telepítették az új operációs rendszert, az adatátviteli sebesség megnő. Ezenkívül sokkal rövidebb a várakozási idő a hálózati meghajtók kezelése során, így olyan, mintha azok fizikailag is rendelkezésre állnának az adott eszköz számára. Végül pedig az SMB Direct jelentősen csökkenti a processzor terhelését. Ezáltal még a különböző forrásokból rövid idő alatt beérkező nagyon sok lekérés sem terheli meg jelentősen a processzor teljesítményét, a munka pedig maximális teljesítménnyel folyhat tovább.

A Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített verziójának letöltése feljogosítja a felhasználókat, hogy az NVDIMM-memóriamodult is használják. Ezáltal csökken a várakozási idő a meghajtók kezelése során Az NVDIMM egy olyan memóriamodul, amely nem ideiglenes, így a rendszer következő használata során is rendelkezésre áll. A rendszer teljes leállítása esetén is azonnal folytatható a munka a következő újraindításkor, anélkül, hogy a programokat és adatokat először újra be kellene tölteni a sokkal lassabb merevlemezről. A Windows 10 Pro munkaállomásokhoz készített változata ezáltal az energiahatékonyságot is növeli, hiszen a rendszereket teljesen le lehet állítani anélkül, hogy ezzel veszítene az időből és a produktivitásból.

CPU: Llgalább 1,0 GHz. A Xeon- és EPYC-processzorok támogatása rendelkezésre áll. Akár 4 CPU alaplaponként.

RAM: legalább 2 GB. Max. 6 TB.

Merevlemez: legalább 20 GB szabad lemezterület az operációs rendszer számára.

Videokártya: DirectX 9 kompatibilis videokártya, feltéve, hogy némelyik alkalmazáshoz DirectX 10-re van szükség a jobb teljesítmény érdekében.

Kijelző: legalább 1024*600 pixel felbontású.

Továbbmutató linkek ide: "Windows 10 Pro for Workstation"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows 10 Pro for Workstation - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat