Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2019 Standard

Microsoft Visio 2019 Standard
82 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100519-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Prezentáljon szemléletes grafikonokat a Microsoft Visio Standard 2019 segítségével! A... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2019 Standard"

Prezentáljon szemléletes grafikonokat a Microsoft Visio Standard 2019 segítségével!

A Visio Standard 2019 mind otthon, mind pedig a kis irodában ideális szoftver diagramok bemutatásához. A szoftverrel folyamatábrákat, alaprajzokat, projektterveket, építési terveket és sok különféle grafikont is létrehozhatunk. A Visio Standard 2019-ben minden olyan információ otthonra lel, amely valamilyen formában diagramként ábrázolható. A szoftver a 2016-os Office-termékeknél megszokott kezelőfelületen keresztül irányítható, így megtanulása és használata azok számára sem jelent problémát, akik csak most kezdenek a Visio funkcióival ismerkedni.

A projekteknél gyakran alkalmazott egyszerű folyamatábrák az új Microsoft Visio Standard 2019-ben még nagyobb választékban állnak rendelkezésre. Ez egyszerűbbé teszi a vizuális ábrázolást: a hosszadalmas munkafolyamatok helyett a felhasználók tucatnyi ábramintát választhatnak ki a több ezer darabos sablonkínálatból. A tervezett felhasználási céltól függően pontosan azok a diagramok érhetőek el, amelyek a feladat szempontjából a legmegfelelőbbek. A felhőn keresztül minden diagram megosztható másokkal, például az ugyanazon a projekten otthonról dolgozó munkatársakkal.

A Microsoft Visio Standard 2019 által támogatott fájlformátumokat a program valós időben beolvassa. Amint egy olyan fájl megváltozik, amelynek tartalmára a Visio egy diagramja épül, azt a szoftver a változásoknak megfelelően azonnal módosítja. Ha az adatkészletekbe új adatok kerülnek, az közvetlenül befolyásolja a Visio Standard 2019-ben készült diagramokat. Valamennyi elkészült diagram böngészőn keresztül is elérhető. Egy kész projekt megtekintéséhez és megjelenítéséhez nincsen szükség előre telepített Visiora, így a diagramok egyszerűen megoszthatók az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel.

A Visio Standard 2019-ben a Microsoft többek között finomította az előző verzióban bevezetett intelligens keresést. A programot még nem ismerők ezáltal könnyebben megtalálják a kívánt cél eléréséhez vezető funkciókat. Számtalan vizuális effekt és design gondoskodik az adott formák kifejező ábrázolásáról, hogy a kívánt információ bemutatása megfelelően tömör legyen. Ez hasznos lehet például az ismétlődő minták kiemeléséhez vagy az ikonok, színek és oszlopdiagramok tetszetős kidolgozásához. A Visio Standard új, 2019-es verziójával még az összetett adatsorok is világosan megjeleníthetőek vizuálisan az információk érthető bemutatása érdekében.

A Microsoft Visio Standard 2019 használatával előállított grafikonok rendszeren átnyúló elérhetőséget biztosítanak. Ez a következőket jelenti: A diagramok szinte bármilyen eszközön és bármilyen operációs rendszerrel megnézhetők. Az ábrák megtekintését támogatják a böngészők és a többek között az Apple Store-ban az iPad Pro táblagéphez is letölthető diagramnéző alkalmazások. Multitouch támogatással rendelkező érintőképernyőn a diagramok használata különösen intuitív, mert azokat a felhasználó az ujjaival egyszerűen nagyíthatja és kicsinyítheti. A számítógépen létrehozott grafikonokat a felhasználó minden eszközön szemléletesen prezentálhatja.

Az Office 2019 család bármely új termékéhez hasonlóan a Visio Standard 2019 is kizárólag a Windows 10 operációs rendszerrel használható. Ennek értelmében a diagramkészítés megkezdése előtt telepíteni kell a Windows 10 valamelyik változatát. Ennél az ajánlatnál az ár egy asztali számítógépen vagy notebookon használható licencet tartalmaz. A Microsoft garantálja az új frissítéseket a Visio Standard 2019 ezen licencéhez legalább a szoftver megjelenését követő öt évben.

Operációs rendszer: Windows 10
RAM: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad tárhely
Képernyő: legalább 1.024x768 pixel felbontás
Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás szükséges
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge aktuális verziói
.NET-verzió: nem ismert

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2019 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat