Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2016 Standard

Microsoft Visio 2016 Standard
79 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100038-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Készítsen a Microsoft Visio Standard 2016-al pár kattintással professzionális és változatos... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2016 Standard"

Készítsen a Microsoft Visio Standard 2016-al pár kattintással professzionális és változatos diagramokat minden alkalomra. Ha egy jó teljesítményre képes és megbízható diagramkészítő szoftvert keres, a Visio 2016 Standard meg fogja Önt győzni. Rögtön sikerül a gazdag tartalmú mondat újfajta sablonokba és formákba rendezése áttekinthető diagramokban még összetett tényállásnál is. Rendezze a szoftverével minden szükséges információját könnyen és érthető módon diagramokba. 

A MS Visio Standard 2016 többek között a következőket ajánlja:

  • A rengeteg előre tervezett sablon, mint pl. a szövegkörnyezethez viszonyuló tippek és trükkök lehetővé teszik a szoftverrel való könnyű kezdést és bánásmódot.
  • Az automatikus hozzáigazítással és pozícionálásal ill. az új tervezetekkel a diagramok hozzárendelése és elkészítése gyorsabban megy végbe. 
  • Az újfajta irodai konstrukció számára készített formákkal készítsen terveket és vetületeket, melyek a modern dizájn felé orientáltak. 
  • Az intuitív kezelői felület megkönnyíti az általános diagramkészítői folyamatokat.
  • A diagramok akár webböngészőből is szerkeszthetőek más munkatársakkal közösen.

Professzionális diagramok készítése és hozzáigazítása a Visio 2016 Standard-el

A Microsoft Visio Standard 2016 lehetővé teszi a kezdőknek a diagramkészítésbe való könnyű bekapcsolódást. Az előre elkészített diagram minták, számos szövegkörnyezethez alkalmazkodó tippek és trükkök vagy az intuitív kezelői felület a kezdők számára is lehetővé teszi a pár kattintás általi profi diagramkészítést. Rengeteg féle sablon létezik, mellyel nem marad semilyen igény kielégítetlenül: üzleti diagramok, organigramok, egyszerű hálózati diagramok, több célt szolgáló diagramok, egyszerű folyamatábrák - Ön előképzettség nélkül is el tudja kezdeni munkáját.

A Visio 2016 Standard Önt nem csak új diagramok létrehozásában támogatja, hanem számos hatékony funkciót tartogat a hatékony munka érdekében. A formákat a szoftverben nagyon egyszerűen lehet változtatni. Pillanatok alatt lehet az összes komponenst egymáshoz igazítani és optimálisan összehangolni. Az egyes formák közötti átmeneti adatok és az összeköttetés megőrzésre kerülnek. A széleskörű effektek és tervezetek egy egyedi layout-ot eredményeznek a magas igények kielégítéseként. 

Az Office 2016 funkciói a Microsoft Visio Standard 2016-ban is elérhetőek

Egy egyszerű és intuitív kezelés miatt a szoftver az Office 2016 kezelőfelületét alkalmazza. A bevált dizájn gondoskodik róla, hogy az első alkalommal is gyorsan kiigazodjon szoftvere a kezelésen ill. minden fontos funkciót könnyen megtaláljon. Ráadásul a szoftver egyes funkciói teljes egészében az Office csomagból lettek átvéve, mint például a ‘mondd el’ keresőmotor, vagy a ‘black themes’, mely a sötétebb hátterű szemkímélő feladatvégzésről gondoskodik. 

Diagramok csapatban való szerkesztése és megosztása

A Microsoft Visio 2016 Standard-el a diagramjait könnyedén tudja kollégáival közösen szerkeszteni. Majdnem minden eszközről fel lehet használni a rendelkezésre álló formákat ill. kommentárokat lehet a diagramokhoz fűzni. Itt nem játszik szerepet, hogy a Visio vagy egy böngésző használatával ( ehhez szükséges a SharePoint) történik a szerkesztés. A chat funkcióval kérdéseket tud tisztázni a audio vagy videobeszélgetések formájában, ha a Skype for business vagy a Microsoft Lync fel van telepítve. Ez elősegíti a projekteken és diagramokon való produktív munkát. A projektek egy átfogó felhasználás érdekében a böngészőben megoszthatóak. A Visio szolgáltatásához az Office 365-ben más személyek is hozzáférhetnek – nem kell, hogy a program telepítve legyen a számítógépükön.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2016 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2016 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat