Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio Standard 2013
59 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100036-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Visio Standard 2013 egy szoftver, mely Önnek a legegyszerűbb diagramkészítést teszi... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2013 Standard"

A Microsoft Visio Standard 2013 egy szoftver, mely Önnek a legegyszerűbb diagramkészítést teszi lehetővé. Ezen diagram tartalma közvetlenül adatokkal van összekapcsolva, melyek például Excel-ben lettek létrehozva, hogy így Ön az összetett információkat áttekinthetően tudja előkészíteni. A Microsoft Visio 2013 Standard privát ill vállalati felhasználásra lett kialakítva. 

Információk egyszerű kezelése a Microsoft Visio Standard 2013-al

A szoftverrel hozzáférést kap a számos különböző sablonhoz, amit a diagramok elkészítéséhez használhat fel. Hasznosítsa őket például a hálózati és folyamat diagramok generálásához, melyeket akár háztartási információkkal, egy új projekt adataival vagy bármilyen típusú adattal. A vizualizációhoz a szoftver rugalmasan van felépítve és minden bevetési célra felhasználható. 

A diagramok elkészítéséhez már létező információkat használhat fel: illesszen be Excel táblázatból származó adatokat vagy nyúljon hozzá a SharePoint szerverhez, hogy onnan importáljon adatokat. A már létező adatokat később is fel tudja használni, amellyel sok munkát spórol meg. Határozzon meg szabályokat, hogy új információkat valós időben külsejében tudjon megváltoztatni. 

Hasznos funkciók a Microsoft Visio Standard 2013-ban:

  • Új formák, színek, tervezetek: a Microsoft Visio 2013 Standard-el gyors hozzáférést kap a tervezetekhez, melyek valóban elnyerték a tetszését.
  • Integráljon Office dokumentumokat a Word-ből, Excel-ből és más alkalmazásokból. 
  • A Quick-shapes (gyors formák) lehetővé teszik a layout és a méretbeállítások automatikus alkalmazkodását, hogy a feladatvégzés gyorsabb legyen.
  • A szoftver kezelői felülete az előző verziók felületét alkalmazza.
  • Otthoni felhasználásra és kisebb irodák részére: dolgozzon a Visio 2013 Standard-el privát és vállalati munkafolyamatokra.

Fontos adatok első pillantásra a Microsoft Visio Standard 2013-al

Minden diagram elkészítésének a célja az, hogy a nehezen érthető információkat egy vizuálisan könnyen érthető kontextusba helyezzük. A színek és formák kijelölésére való funkcióval Ön már előre tudhatja, hogy egy projekt sikeres lesz-e vagy nem: a kiadásokat és a költségeket különböző színekkel jelölheti és így automatikusan egymásba lehet őket kapcsolni. A hosszadalmas kiértékelés nem szükséges, mert a szoftver a vizualizációs munka nagy részét átveszi. 

Esetleg nem tetszik Önnek a látott eredmény? Akkor változtassa meg a Microsoft Visio 2013 Standard-el pár másodperc alatt az effekteket és a tervezetet, majd teremtsen magának olyan stíilust ami a prezentációjához illik. A szoftver számos új formája lehetővé teszi a diagramok profi kinézetét. Minden dokumentum, melyet a szoftverrel hoz létre, a Visio 2013 minden más verziójával kompatibilis. Ezen kívül eredményeit Office dokumentumokba is be tudja illeszteni.

Használja ki a sokoldalú lehetőséget és közvetítsen adatokat a diagramokba áttekinthető módon. Itt nem játszik szerepet az, hogy az adatokat a privát vagy üzleti életből dolgozza fel. A Visio kitűnően támogatja Önt a munkavégzésben.

Figyelem: a Microsoft Visio Standard 2013 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2013 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2013 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat