Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2010 Standard

Microsoft Visio 2010 Standard
49 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100034-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Visio Standard 2010  egy vizualizáló program, amivel összetett információkat... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2010 Standard"

A Microsoft Visio Standard 2010  egy vizualizáló program, amivel összetett információkat áttekinthető módon diagramként tud megjeleníteni. Generáljon a szoftver segítségével például hálózati diagramokat vagy organigramokat, melyek automatikusan utalnak az adataira, és így rövid idő alatt elkészíthetőek. A Visio 2010 Standard különösen a privát és vállalati felhasználók igényeit elégíti ki. 

Egyszerű felhasználói kezelés a MS Visio 2010 Standard-el

Ahhoz hogy a szoftver segítségével diagramokat állítson elő, nyúljon vissza a már bizonyított Office 2010 kezelői felülethez. MInden fontos parancs szövegkörnyezet szerint van szortírozva, melyek diagramjait precízebben, átláthatóbban, dinamikusabban tudják megjeleníteni. Ennek következtében gyors hozzáférést kapunk a Visio 2010 Standard-ben a leggyakrabban használt funkcióihoz. Így például a tervezeteket, háttereket vagy egy diagram háttérformázását ugyanabban az áttekinthető regiszterkártyában találja. 

Ahhoz, hogy felismerjük, hogy a dizájnbeli elképzelésünk megfelel-e a realitásnak, a szoftver egy élő előnézeti funkciót tartalmaz: felismerheti, hogy például a megváltoztatott betűtípusok, tervezetek vagy egy megváltoztatott színséma diagramjában ugyanúgy néznek-e ki, mint amit a program nélkül elképzelt. Ez az előnézet pár másodperc alatt elérhető és megkönnyíti a vizuálisan összetettebb, optikailag megfelelőbb diagramok létrehozását. 

Fontos funkciók a Microsoft Visio Standard 2010-ben:

 • Importáljon adatokat a számos professzionális alkalmazásból pár kattintás alatt. 
 • Használja a szövegkörnyezetre érzékeny menüt, hogy gyors elérhetősége legyen a legfontosabb funkciókhoz.
 • Ossza meg eredményeit és diagramjait az interneten, hogy a munkát a kollégái bevonásával gyorsabbá tegye. 
 • Használjon új sablonokat és formákat a modern kinézet érdekében, hogy dinamikus és vizuálisan megnyerő dizájnt hozzon létre. 
 • Az élő előnézeten keresztül a változtatások mindig szem előtt vannak: pár másodperc alatt meg lehet tekinteni, hogy hogyan hatnak a változások.
 • Organigramok, folyamat diagramok, és hálózati diagramok: jelenítsen meg információkat és összefüggéseket úgy, ahogyan azt Ön helyesnek tartja.
 • Automatikus alkalmazkodási képesség, irányultság,  és a távolságok betartása lehetővé teszik Önnek a szoftver által, hogy összetett folyamatokat viszonylag rövid idő alatt lehessen megvalósítani.

Adatokból való importálás a Microsoft Visio 2010 Standard-el

Használja a szoftvert a különböző forrásokból származó adatok importálásához. Mialatt az adatokat Excel-ből vagy más gyártóktól (mint pl. AutoCAD) a szoftverbe importálunk, az információk jelentékeny módon folyamat diagramként vagy egy más típusú diagramban lesznek érthetően megjelenítve. 

Egyúttal a Visio Standard 2010 által a diagramok munkatársakkal való megosztása egyszerűbb mint valaha: használja a szoftvert a kész diagramok internetre való feltöltéséhez. Feliratozza a sablonokat és a formákat, hogy a tartalmakat megvilágítsa és egyértelműbbé tegye. A ‘felsorakoztatás’ és a ‘beugrik’ funkciók segítségével minden diagramnak pár másodperc alatt egy professzionális megjelenést tud kölcsönözni. 

Figyelem: a Microsoft Visio Standard 2010 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2010 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2010 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat