Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2019 Professional

Microsoft Visio 2019 Professional
106 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100518-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Professzionális grafikonkezelés a Microsoft Visio Professional 2019 programmal... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2019 Professional"

Professzionális grafikonkezelés a Microsoft Visio Professional 2019 programmal

A Microsoft Visio Professional 2019 segítségével az ipari sztenderdek alapján hozhat léte grafikonokat

A Microsoft Visio Professional a 2019-es kiadásban is a legjobb eszköz a vállalati diagramok elkészítéséhez, és a szoftver igazodik az ipari sztenderdekhez, pl. IEEE. Emellett a Microsoft több ezer, részletekbe menő fejlesztést hajtott végre, hogy az új változat megkönnyítse a projektek nagyobb csoportokban történő kidolgozását. Ezáltal a program kifejezetten optimális választás a szakmai felhasználók számára. A szoftver használatába azonban a kezdők is könnyen belejönnek, amiről mindenekelőtt számtalan sablon és a már jól bevált Office-kezelőfelület gondoskodik. Ezen felül a szoftver minden vásárlója 2 GB szabad tárhelyet kap a Microsoft saját felhőalapú, tárhelyszolgáltatást kínáló OneDrive platformján. 

A diagramok létrehozása a Microsoft Visio Professional 2019 esetében már közvetlenül a program indítása után lehetséges: ezt többek között a 250 000-nél is több formát kínáló sablonválaszték biztosítja. Mivel az asztali alkalmazás folyamatosan frissül, az új sablonok hozzáadása rendszeres. Az elkészült diagramokat a felhasználók nem csak Visio-adatkészletként, de az interneten keresztül is megoszthatják: ehhez a Visio Professional 2019 támogatja a webalapú diagarammegjelenítő formátumokat, de azok a felhasználók, akiknek eszközén a Visio nincs telepítve, PDF-fájlként is hozzáférhetnek az adatokhoz. A diagramhoz a megosztás után érkező hozzászólások a projekt létrehozója számára is azonnal láthatóvá válnak, aki ezáltal visszajelzéseket kap.

Ráadásul a Microsoft kifejezetten a Visio Professional 2019 és Windows 10 esetében javította az ujjal és a toll, pl. Microsoft Surface Pen eszközzel történő beviteli módot. A diagramok ezáltal természetes beviteli módszerekkel finomíthatók, virtuális tintával vagy az ujjakkal színezhetők, mozgathatók, rendezhetők és még sok egyéb módon változtathatók. Ez a program használatát például az iPad Pro táblagépen is megkönnyíti, amelyhez külön alkalmazás tölthető le az Apple Store-ban. A másokkal való jobb együttműködés érdekében a jegyzetfunkciókat továbbfejlesztették, és a Skype for Business alkalmazást a felhasználói felületbe integrálták.

A Microsoft Visio Professional 2019-ben az új adatok közvetlenül importálhatók más programokból, pl. az Excelből. Ezáltal minden felhasználó időt takarít meg a diagramok szerkesztésénél, ahogy a kézi bevitel egyre ritkábbá válik. A diagramok látványosabb megjelenítése és a nagy mennyiségű információ átláthatóbbá tétele érdekében számtalan szín, forma és grafika áll a rendelkezésünkre, amelyekkel a figyelmet azokra az adatokra irányíthatjuk, amelyek a célközönség számára igazán fontosak. Ezenkívül a program támogatja a népszerű AutoCAD szoftverben létrehozott rajzok integrálását is. Ez jelentősen gazdagítja a kiaknázható funkciók tartományát, mivel komplex formák felhasználására is lehetőséget nyújt.

A diagramba korábban integrált adatok megváltozásával a Microsoft Visio Professional 2019 azonnal módosítja magát a megjelenítést is. Ehhez a program folyamatosan beolvassa a beágyazott adatokat - függetlenül attól, hogy helyi vagy hálózati forrásból származnak -, amelyeket azonnal továbbít az aktuális diagramba. Ezáltal a projekten dolgozó valamennyi személy állandóan naprakész információkkal és mindig a diagram egyetlen verziójával végezheti a munkáját. A manuális frissítés elhagyása egyszerűbbé teszi a munkafolyamatot és hosszú távon időt takarít meg.

A Microsoft úgy tervezte meg a Visio Professional 2019-et, hogy az kompatibilis legyen a Windows 10 operációs rendszerek valamelyikével. A szoftver nem futtatható a Windows korábbi verzióival. Ennél az ajánlatnál az ár egy asztali számítógépen vagy notebookon használható licencet tartalmaz. További előfizetési költségek tehát nem merülnek fel. A Microsoft garantáltan legalább öt éven keresztül biztosítja a szoftver frissítését.

Operációs rendszer: Windows 10
RAM: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad tárhely
Képernyő: legalább 1.024x768 pixel felbontás
Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás szükséges
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge aktuális verziói
.NET-verzió: nem ismert

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2019 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2019 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat