Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio Professional 2013
64 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100037-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Ha egy széleskörű vizualizáló szoftvert keres a vállalkozása számára, akkor az Ön számára a... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2013 Professional"

Ha egy széleskörű vizualizáló szoftvert keres a vállalkozása számára, akkor az Ön számára a Microsoft Visio Professional 2013 az ideális választás. A szoftver segít Önnek, hogy rendkívül összetett információkat egy egyszerű diagram formájában jelenítsen meg, amely ideális a számítástechnikai adminisztrációhoz, a biztonság, a business intelligencia, technikai és gazdasági séma megjelenítésre. A szoftver erőssége a - hasonló szoftverekhez képest - a valós idejű kapcsolat ill. az intuitív kezelési vezetés. 

Vizualizáció a Microsoft Visio Professional 2013-mal

Ön nagyszámú információt birtokol és szeretné ezeket egy vizualizáló szoftverrel hozzáférhetővé tenni? A szoftver segít abben, hogy nagymennyiségű adatot mindenki számára érthető módon elő tudjon készíteni. Ezért a program olyan diagramokat tartalmaz, melyekkel a jellegzetes kis és középvállalati feladatokat tudja ellátni. Ehhez még hozzávehetjük az univerzális módon bevethető grafikonokat, a folyamat és hálózati diagramokat. A nagyszámú előre készített minta mellett szabadon rajzolhat diagramot. 

Ahhoz, hogy munkáját könnyebbé tegye, a szoftver egy nagyszámú sablonbeli választékot vonultat fel, melynek nagy része tipikusan különböző vállalati feladatok megoldására lett előre szerkesztve. A sztenderd feladatokhoz képest ebben a verzióban jóval több stíluselem, minta és különböző forma áll rendelkezésre. 

A Microsoft Visio Professional 2013 kiemelkedő tulajdonságai

 • Megújult formák és sablonok úgymint a megújult dizájnok a professzionális diagramok pár perc alatt történő elkészítését teszik lehetővé. 
 • Új, automatikus layout-funkciók a formák hozzáadását és az egymással való kommunikációt segíti elő.
 • A megújult menüszalag sok segítséget nyújt a diagramok formázásában.
 • Kerülje el az intelligens felülvizsgálat által  a diagramkészítés gyakori hibáit és ügyelje felül az üzleti szabályok betartását.
 • Dolgozzon interneten keresztül munkatársaival, amely akkor is lehetséges, ha a többieknek nincs feltelepítve a szoftver. Mentse el diagramjait Pdf-ben, Xps-ben vagy weboldalként és tegye hozzáférhetővé mások számára.
 • Minden diagramot, amit Ön a MS Visio Professional 2013-mal hoz létre, minden más Office dokumentumba be lehet illeszteni. 

MS Visio Professional 2013 a nagy igényekhez

Hatékony vizualizációs szoftverként  a MS Visio Professional 2013 legerősebb tulajdonsága a kollégák közös munkájának összeköttetése. Dolgozzon például másokkal ugyanazon a diagramon valós időben fennakadások nélkül. Továbbá az adatokat Ön össze is tudja kapcsolni, melyeket valós időben tud aktualizálni, amelytől a változás diagramokra gyakorolt hatását tudja felülvizsgálni. Az, hogy az adatok a diagramjai számára honnan érkeznek Önre lesz bízva. Hozzon létre diagramokat az Excel-ből, Access-ből, Sql szerverből vagy a SharePoint szerverből. Ezen keresztül spórolja meg magának a dupla adatok létrehozásából eredő kellemetlenséget. Használja a szoftvert egyszerűen pontosan azokhoz az információkhoz, melyeket egyébként is már összeállított. A szabályok felállításán keresztül sztenderd juttatást tud definiálni és sok folyamatot képes automatizálni. Ez időt spórol –csakúgy, mint a források – és egy problémamentes munkafolyamatról gondoskodik. 

A Microsoft Visio 2013 Professional kifejezetten a vállalati felhasználásra lett kifejlesztve. A szabadúszó vállalkozók vagy privát felhasználók részére a Standard-kiadás a megfelelő választás. A szoftver nem tartalma a Microsoft Office csomagjainak, csak különálló szoftverként lehet hozzájutni.

Figyelem: a Microsoft Visio Professional 2013 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2013 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2013 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat