Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Visio 2010 Professional

Microsoft Visio 2010 Professional
54 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100035-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az új diagrameszközök és az összetett munkafolyamatok egyszerű kezelése a Microsoft Visio... több

Termékinformációk: "Microsoft Visio 2010 Professional"

Az új diagrameszközök és az összetett munkafolyamatok egyszerű kezelése a Microsoft Visio Professional 2010-el többé nem okoz gondot. A dinamikus, adatkezelő diagramok jelentik a szoftver erősségét. Minden egyes elkészített diagramot hosszú várakozás nélkül tud az interneten megosztani, hogy a kollégákkal való közös munka megvalósuljon.

Automatikus munkafolyamatok a MS Visio 2010 Professional-el

Válassza ki a azokat az egyes diagramtípusokat, melyek vállalkozása vagy privát felhasználás alatt leginkább megfelelőek és adataihoz leginkább illenek: a számos sablont, formákat, diagramtípusokat. Az intelligens formázási eszközök és a rengeteg új tervezeti minta tökéletesen passzolnak a diagramjaihoz és az igényeihez.

Az összetett, néha nehezen érthető diagramok a szoftver egyszerű megjelenítési nézetével érthetővé válnak. Rendezze formáit igényeihez mérten logikus módon, a színezés módját figyelembe véve, hogy az összefüggéseket jobban meg lehessen jeleníteni. Kész munkáját az interneten keresztül (vagy a vállalaton belüli hálózaton) munkatársaival meg tudja osztani amit később közösen megbeszélhetnek.

A Visio Professional 2010 fontos funkciói:

  • Képi megjelenítő szoftver mindenre: a szemléltetésre felkészítve hasznosítsa számos különböző más program adatait.
  • Navigáljon a szövegkörnyezetre érzékeny menüpontok között, melyek diagramját a tényleg releváns funkciókkal látták el.
  • Használja az élő előnézetet, hogy a betűtípusok, színek, dizájn, keretek, hátterek és más vizuális tulajdonságokat másodpercek alatt tudjon változtatni.
  • Válassza ki azokat a diagramokat amire Önnek valóban szüksége van: a szoftver lehetővé teszi, hogy az egyedi diagramok, az organogramok vagy a hálózati diagramok közül válasszon.
  • Dolgozzon akkor és ott ahol akar: ossza meg a diagramokat az interneten és a munkája elkészítése után azonnal kezdheti a kollégáival való együttes feladatvégzést.

Érezze magát otthonosan a Microsoft Visio Professional 2010 –el

A szoftver ugyanazt az intuitív kezelőfelületet alkalmazza, melyet az Office 2010 programokból már ismerünk. Ezen keresztül valóban a lényeges funkciókhoz kapunk azonnali hozzáférést: illessze be a megfelelő dizájnt, hátteret vagy keretet egyetlen menüfelület segítségével. Nem tudja pontosan, hogy az erdemény az elképzeléseinek megfelelő? Ebben az esetben használja az élő előnézetet, és kapjon előnézeti képet a tökéletes eredményről! 

Minden egyes adatot a MS Visio 2010 Professional  segítségével már létező adathalmazból importálni lehet. Ehhez használja például az Excel-t, alkalmazásokat mint az AutoCAD vagy adatokat amit a SharePoint szerverén keresztül importált. Ha Ön már eleve adatokat birtokol, melyeket a SharePoint Designer-el készített, a szoftver segítségével könnyedén meg tud nyitni és funkcióbeli veszteség nélkül fel tudja őket használni, meg tud osztani. 

Figyelem: a Microsoft Visio Professional 2010 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Visio 2010 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Visio 2010 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat