Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Project 2019 Standard

Microsoft Project 2019 Standard
145 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100517-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Projektmenedzsment otthon és kisvállalkozások számára a Microsoft Project Standard 2019... több

Termékinformációk: "Microsoft Project 2019 Standard"

Projektmenedzsment otthon és kisvállalkozások számára a Microsoft Project Standard 2019 segítségével

A  Microsoft Project Standard 2019 segítségével Ön az összes projektjét kézben tarthatja.

Minden projekt csak a megfelelő végrehajtás nyomán válik sikeressé, és a Microsoft Project Standard pont ebben nyújt Önnek segítséget. A program projektek, illetve az azokhoz tartozó erőforrások és teljes portfoliók szervezésére szolgál. Ezáltal mind a magán felhasználók, mind a kisvállalkozások, mind pedig az otthoni irodában dolgozók számára lehetővé teszi a rövid távú és hosszú távú projektek kezelését a káoszba fulladás veszélye nélkül. Ez a szoftver strukturált munkavégzést biztosít, és már több mint két évtizede segíti a sikeres szabadúszókat és kisvállalkozásokat a céljaik elérésében. A Microsoft Project Standard 2019 egyaránt használható táblagépen, okostelefonon, laptopon és asztali számítógépen.

A projektek létrehozásának azonnali megkezdése érdekében a Project Standard 2019 számos sablont tartalmaz a tipikus folyamatokhoz. Ezek igény szerint testreszabhatók, illetve a jövőbeli projektekhez egyéni sablonok is létrehozhatók, amivel rengeteg energia és idő takarítható meg. A feladatok megtervezéséhez a Microsoft számos jól ismert eszközt átvett a 2016-os verzióból. A tapasztalt felhasználók ezért a szoftver legújabb kiadásában is jól ki fogják magukat ismerni, és perceken belül meghatározhatják egy új projekt minden fontos paraméterét akár önállóan, akár a vállalkozás többi munkatársával alkotott csapatban a felhőn keresztül. A program minden Windows operációs rendszert futtató eszközzel kompatibilis.

Annak érdekében, hogy egy ígéretes projekt a sikeres végrehajtás nyomán megvalósuljon, a Microsoft Project Standard 2019 továbbfejlesztett erőforrás-menedzsment funkciót biztosít, amellyel kezelhető a humánerőforrás, a határidők és a többi fontos elem. A csapatok bárhol aktualizálhatják a munkatársak időráfordításait és hozzájárulásait, hogy a projektvezető bármikor nyomon követhesse és kezelhesse a rendelkezésre álló erőforrásokat. Az új eszközök a kijelző méretétől, a használt eszköztől, stb. függetlenül könnyítik meg a műveletek naplózását és az időmenedzsmentet. Ezekkel az eszközökkel a Project Standard 2019 akár sok egyidejűleg futó projekt esetében is hozzájárul a sikeres megvalósításhoz.

Hogy mely projekteknek adjanak prioritást a felhasználók? Ez egészen egyszerű: a Microsoft Project Standard 2019 portfoliókezelője ugyanis elárulja. Ez lehetővé teszi a szoftver felhasználói számára az összes aktuális projekt figyelemmel kísérését, valamint annak átlátását, hogy mely feladatok haladnak az ütemterv szerint és melyeknél merültek fel hibák például a határidők be nem tartása, a költségkeret túllépése, vagy bizonyos el nem végzett munkák miatt. A portfoliókezelés jelentései önállóan frissülnek, így csak egyetlen kattintásra van szükség az aktuálisan futó projektek áttekintéséhez. Az intelligens elemzési funkciók képesek a projektvezetőnek a következő lépésre és tennivalóra javaslatot tenni.
A Microsoft Project ezen változata olyan felhasználók igényeit is kiszolgálja, akik egyáltalán nem, vagy csak ritkán igénylik a közös munkavégzést biztosító megoldásokat. Ezáltal az otthonról dolgozó szabadúszók is kihasználhatják a program nyújtotta lehetőségeket. Mivel a szoftvert egy adott eszközre kell telepíteni, a használatához nincsen szükség internetkapcsolatra, és a munka akár egy hullámzó minőségű internetelérést biztosító vonatúton is lehetséges. A nagyobb csoportok számára testreszabható opciókat és a hozzájuk tartozó eszközöket a Microsoft Project Professional 2019 speciális funkciói biztosítják.

Az Office 2019 programcsalád többi tagjához hasonlóan a Project 2019 is a Windows 10 operációs rendszerrel kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak a szoftver igénybe vételéhez a Windows 10 verziót kell az eszközeiken futtatni. Az ár a Project 2019 teljes körű, időben nem korlátozott licencére vonatkozik, amelyhez a Microsoft legalább öt éven át biztosítja a szükséges frissítéseket. A használat feltételeként tehát előfizetési költségek nem merülnek fel. A szoftvert jelenleg nem lehetséges más operációs rendszerekre telepíteni.

Operációs rendszer: Windows 10
RAM: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad tárhely
Képernyő: legalább 1.280x800 pixel felbontás
Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás szükséges
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge aktuális verziói
.NET-verzió: nem ismert

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Project 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Project 2019 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat