Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard
129 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100032-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Project Standard 2016 egy állandó rálátást biztosít a projektjeire. A kiterjedt eszközök... több

Termékinformációk: "Microsoft Project 2016 Standard"

A Project Standard 2016 egy állandó rálátást biztosít a projektjeire. A kiterjedt eszközök megbízható módon támogatják Önt a tervezésnél, a végrehajtásnál, és az egyes fejlődési szakaszok dokumentációjában. Analizáljon forrásokat, menedzselje a céges határidőket, a költségvetést, így egy egyszerű és komplikációmentes projektmenedzsmentet irányíthat. A szoftver többféle lehetőséget kínál a hatékonyság mérlegelésére és arra, hogy projektjeit mindig együttesen tarthassa szem előtt.

Kiterjedt funkciók egy megbízható projektmendzsmenthez

 • Tervezzen és irányítson projekteket a felhasználói funkciók segítségével és tartsa szem előtt a forrásokat, költségeket ill. a munkabeli előrelépés állomásait.
 • A legújabb projektsablonokat az office.com-ról a szoftveren keresztül közvetlenül elő tudja hívni, így azonnal el is kezdheti a projetkttervezést. 
 • A többi Office programhoz hasonló kezelői felület egy intuitív navigációt ajánl.
 • A részletekre kiterjedő jelentést készítő eszközök, mint például a Burndown tudósító vagy a forrásátvizsgáló, lehetővé teszik nagyobb ráfordítás nélkül az előrehaladást vizsgálatát és a forráselosztás felügyeletét.
 • Az folyamatok összefüggései a Gantt-diagramban jelennek meg, így pontosan látni tudja melyik folyamat mozdítja előre a projektjét. 
 • A idővonali megjelenítésen egyszerre több idővonalat tud megjeleníteni és feldolgozni. A prezentációk elkészítése a projekt folyamán bármikor lehetséges.
 • Fűzze egybe és szerkessze a más Office programokkal a Microsoft Project Standard 2016-ból származó elemeket a minőség elvesztése nélkül. Így adatai mindig rövid időn belül elérhetőek maradnak, fel tudja használni a PowerPoint prezentációit vagy Word dokumentumot csatolhat hozzá. 

Projektek feletti áttekinthetőség

A Microsoft Project Standard 2016 különböző lehetőségeket kínál, hogy projektjeit hatékonyan tervezni és irányítani tudja. Szervezze meg részletekre menően és tartsa folyamatosan felügyelet alatt az időbeli terveket és a forrásokat. A legújabb projektminták segítségével - amit közvetlenül az office.com-ról elő tud hívni -  a projektek elkészítésének folyamatába pillanatok alatt be tud szállni. A megújult kezelői felület (amely az Office 2016 programjai felületéhez nagyon hasonlít) egy az irányításban való gyors orientációt tesz lehetővé. Egyesítse a mindennapi munkát, a fontos részleteket, a projektfolyamatot, és több időbeli tengelyt a tökéletesen működő kezelői felület használatával, majd tartson minden fontos részletet folyamatosan szem előtt. A Gantt-diagramban a kihangsúlyozott előmeneti diagram szemlélteti a folyamatok összefüggéseit. Ezáltal a MS Project 2016 Standard által látni lehet mely folyamatok a legszükségesebbek a legsikeresebb projekt kivitelezése érdekében. 

Projektbeli előrelépés és a siker biztosítása

A Microsoft Project Standard 2016-al folyamatosan lehetőség adódik a projektbeli előrelépést jegyzékbe venni. Hagyja, hogy a program a különböző méreteket pontosan felismerje, hogy kiderüljön mely folyamatok fontosak a projekt sikeres eléréséhez. Állítson össze megnyerő prezentációkat, bízzon feladatokat a résztvevő munkatársakra vagy ossza el a forrásokat, a költségeket és minden más fontos projektbeli tartalmat. Szoftvere segít Önnek, hogy a projekt ismérveit egy időbeli grafikonon meg lehessen jeleníteni. Tervezze meg a jövőbeli lépéseket, az előremutató jelentésekkel, - mint pl. Burndown-jelentés vagy a forrásokról szóló áttekintés – és ossza meg mindezt a csapat többi tagjával. Így gyors eredményt célozhat meg és a felmerülő problémákra rövid időn belül tud reagálni.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Project 2016 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Project 2016 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat