Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Project 2010 Standard

Microsoft Project 2010 Standard
64 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100028-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Microsoft Project Standard 2010-el a vállalatánál projektjei mindig szem előtt lesznek: hozzon... több

Termékinformációk: "Microsoft Project 2010 Standard"

A Microsoft Project Standard 2010-el a vállalatánál projektjei mindig szem előtt lesznek: hozzon létre és kezeljen új projekteket, rendezze céges határidőit, és rendelje hozzá munkatársait a különböző feladatokhoz. A Project Standard 2010-el ezentúl egyszerűbben tud hozzáférni a fontos parancsokhoz – köszönhetően az átdolgozott menüszalagnak ami az új projektek gyors, egyszerű és hatékony integrációját teszi lehetővé. 

Projektek intuitív kezelése a szoftver segítségével

 A Project Standard 2010 által az új projektek programozása szinte automatikus: állítson be időpontokat és határidőket ill. illesszen be alpontokat. Lépésről lépésre rendeljen hozzá újabb munkatársakat, forrásokat és feladatokat, hogy perceken belül láthatóvá váljon hogyan kel életre projektje a kis ötletektől egészen a nagy víziókig. A projektmenedzser program a szabadúszó vállalkozók és kisvállalatok segítőtársa. 

A munka egy nagy részét automatizált módon átveszi a szoftvere: az egymástól függő időpontok egymás után kerülnek elrendezésre. A forrásokra vagy az alkalmazotti  átfedésekre figyelmezteti Önt a szoftver és felkínál egy megoldási lehetőséget. A már meglévő Word és Excel adatokat egyből be lehet illeszteni a Project Standard 2010-be, amellyel rengeteg munkát lehet megspórolni. A komplex projektek amik hosszú időre elhúzódnak egy újfajta időtengellyel kerülnek megjelenítésre. 

A Microsoft Project Standard 2010 legfontosabb funkciói:

  • Használatával az időpontok és a források egymással kapcsolatba állíthatóak és ezzel együtt perceken belül komplex projektek készíthetőek el. 
  • Átdolgozott dizájn: ha már szerkesztett Office 2010 szoftverrel dokumentumot, akkor a Project Standard 2010 használata nem fog problémát okozni. 
  • Az időbeli és forrásbeli átfedésekről szóló automatikus figyelmeztetések megkönnyítik a feladatvégzést a projektjein belül. 
  • Új dizájn, színek, effektek gondoskodnak róla, hogy a projekteket modern módon és vizuálisan megnyerően tudjuk bemutatni. 
  • Illesszen be adatokat Excel-dokumentumokból, hogy már létező információkat további körülmény nélkül projektjébe integrálhassa. 

Szövegkörnyezetre érzékeny projektkialakítás a Project 2010 Standard-el

A Project Standard 2010-nél la menüszalag felhasználásra került, amit az Office 2007 eddig már más programoknál is használt. Így gyorsabb, jóval intuitívabb hozzáférése van a valóban releváns funkciókhoz. Azáltal, hogy a kezelői felület a többi Office 2010 programtól alig tér el, minden felhasználó könnyen kiigazodik ezen szoftver kezelésén is. 

Továbbá a Project 2010 Standard sajátos megnyerő módon jeleníti meg a különböző információkat: kibővített színpalettával, modern szövegeffektusokkal, stb . Mozdítson mérföldköveket megnyerő dizájnal és jelölje meg azokat a pontokat, melyek projektjét valóban előremozdítják. Számos munkahelyi csapat irányításáért felel? Rendeljen hozzá különböző színeket a különböző feladatokhoz egy egyszerű kurzoráthúzással (drag & drop). A Project Standard a tervezésben, kezelésben, és lebonyolításban óriási segítséget nyújt. Dolgozzon még hatékonyabban és kerüljön lépésről lépésre közelebb céljához. 

Figyelem: a Microsoft Project Standard 2010 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Project 2010 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Project 2010 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat