Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional
134 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100033-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Maga a komplex és terjedelmes projektek részletes tervezése a Project Professional 2016 által... több

Termékinformációk: "Microsoft Project 2016 Professional"

Maga a komplex és terjedelmes projektek részletes tervezése a Project Professional 2016 által ezentúl nem jelent akadályt. A kedvelt projektmenedzsment szoftver a feladatvégzés során támogatja Önt minden feladatában. Ezért a Microsoft több funkciót is ajánl a hatékony csapatmunka érdekében. Megújult kommunikáció is: a Skype for business-el és a SharePoint ill. Office 365 szinkronizációjával ezentúl a közös feladatvégzés abszolút rugalmassá vált. Használja a szoftvert projektjének céljai mindig szem előtt tartásához.

Továbbgondolt funkciók a hatékony projekttervezéshez

A funkciók mellett a Project Professional 2016 számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz ami különösen a nagyobb projektek és az abban résztvevő csapatok részére segíti elő a hatékony munkát. Ehhez a következő funkciók járulnak hozzá:

  • A Skype for business-en keresztül közvetlenül csapattagokat hívhat fel vagy válthat velük üzenetet. A problémák egyből megvitathatóak, és a kérdések tisztázhatóak lehetnek. 
  • A megújult szinkronizációnak hála – a SharePoint-al és az Office 365-el – csaknem mindenhol megoszthatja a projekt információit egy közvetített projekt weboldalon másokkal, ill. hozzá is férhet azokhoz.
  • Az intelligens eszközök segítségével - mint a csapattervező és forrástárgyaló – a potenciális problémákat idejekorán fel lehet ismerni és tenni tud ellene mielőtt az időponttervezés veszélybe kerül.
  • A ’mi lenne ha’ jelenetsor segítenek abban, hogy Ön az esetleges komplikációkat előre lássa és korrigálni tudja mielőtt azok valós problémává válnak.
  • Az Office szintű kezelői felület az orientációt a programon belül megkönnyíti.

Projektek előre tervezése és felügyelete

A szoftverével a fontos projekteket hatékonyan tudja kezelni. A nagyszámú tervezői eszköz támogatásával pár kattintás alatt hozzon létre egy teljesen új projektet, haladás közben vizsgáljon át minden problémás területet, és kövesse folyamatosan figyelemmel a fejlődés folyamatát. A különböző jelentéskészítői lehetőségek gondoskodnak róla, hogy mindig a fontos mérőszámokat tartsuk szem előtt ill. a prezentációkat rövid időn belül az aktuális projektstátuszhoz igazítsuk. A Gantt-diagramon keresztül a folyamat elérési útvonal által mindig értesül róla, milyen összefüggésben állnak egymással egyes folyamatok és milyen értéket képviselnek a projekt lebonyolítása folyamán. 

Tervezze meg projektjét az intelligens eszközök segítségével előrelátóan. A csapatjátékosok és a forrásfelhasználás segítenek Önnek az esetleges szűkületet idejében felismerni. A csapattervező funkcióval és a forráskezelővel lehetséges például az esetleges hiányt idejekorán felismerni, hogy időben reagálni lehessen rá. A ’mi lenne ha’ forgatókönyv megmutatja Önnek a projekt lehetséges fejlesztéseit. A folyamatjelző analízis felismeri a potenciális problémákat mielőtt azok valós veszéllyé válnak és segít Önnek megoldást találni rá, hogy az időpont szerinti ütemtervet tartani lehessen.

Szembetűnő módon javult a csapatmunka

A valós időben történő kommunikációt a Skype for business segíti elő. Írjon munkatársainak egyszerűen üzenetet vagy hívja fel őket videóbeszélgetéssel közvetlenül a szoftveréből, hogy kérdéseket tegyen fel vagy problémákat tudjon tisztázni. A megújult Office 365 vagy a SharePoint szinkronizációjával ezentúl feladataihoz mindenhonnan hozzáférhet. Különösen a folyamat és feladtlistákkal való munka egyszerűsödött le. Egy rövid idő alatt belül létrehozható projekt-weboldallal  könnyen információkat cserélhet másokkal. A Microsoft Project Professional 2016 megvásárlásával egy teljesértékű projektmenedzsment tervezőhöz jut, ami különösen a csapatmunkához igazodik és projektjeit célorientáltan tudja előre mozdítani.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Project 2016 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Project 2016 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat