Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Project 2013 Professional

Microsoft Project 2013 Professional
84 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100031-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Project Professional 2013 az optimális vállalati projektmenedzsment szoftver a... több

Termékinformációk: "Microsoft Project 2013 Professional"

A Microsoft Project Professional 2013 az optimális vállalati projektmenedzsment szoftver a tervezésre és lebonylításra. Tervezzen hosszútávú projekteket a MS Project Professional 2013-al, ossza be az alkalmazottakat, kezelje a forrásokat, és illessze be eredményeit különböző diagramtípusokba. Intuitív tulajdonságaival és nagy teljesítményével a szoftver segít Önnek, hogy bármilyen típusú projekt koordinációját el tudja végezni. 

Tervezze meg projektjeit a szoftverrel

Készítse el munkáit a számos részletesen előre megtervezett sablonnal. Érjen el minden egyes projektjében köztes célokat, majd melyeket elért stabil pontnak jelölhet ki. A szoftverrel megtapasztalhatja milyen összefüggésben találhatóak meg a különböző folyamatok, és melyek közülük relevánsak a sikeres kivitelezéshez. Pontosan a terjedelmes, átláthatatlan projekteket tudja a szoftvere egyszerűbbé varázsolni és érthetően bemutatni.

Használja a Project Professional 2013-at, hogy projektjei részleteit a munkatársak számára előkészítse. Szoftvere lehetővé teszi, hogy az Exchange vagy a SharePoint szerverrel kapcsolatot létesítsen, hogy projektjeit vállalati szinten rendelkezésre állítsa. A professzionális feladatkezelés erős oldalához tartozik a multiprojekt menedzsment, a források központi tervezése és a webszolgáltatásokhoz való hozzáférés. 

A legfontosabb funkciók a MS Project Professional 2013-ban:

 • Irányítsa nagyobb projektjeit az Exchange és a SharePoint szerverrel és ossza meg eredményeit a többi munkatársával. 
 • Használja az automatikus folyamat és problémamegoldási funkciókat , hogy a fellépő konmplikációkat gyorsabban felismerje és meg tudja oldani. 
 • Költségek, a munkatársak bevonása, források és futamidő: tartson meg minden irányértéket egy áttekinthető Gantt-diagramban. 
 • Az eddig megszokott Office kezelői felület következtében ezen szoftver irányításával is hamar eligazodik a felhasználó. 
 • Használjon fel kedvelt sablonokat , hogy projektjének innovatív megjelenést kölcsönözzön és  munkájával elnyerje munkatársai bizalmát. 
 • Minden folyamat automatikusan egymással kapcsolatban van állítva – anélkül, hogy a visszatérő folyamatot manuálisan kelljen beállítania.

Erős teljesítményű projektmenedzsment szoftver megbízható kezelői felülettel

A Project Professional 2013 szinte ugyanazt a kezelői felületet használja ami a többi Office program szerves része. A nagyban kiterjedt projekteket is irányíthatja az intuitív és a szövegkörnyezetre érzékeny szoftverrel: a menük azokat a releváns funkciókat mutatják Önnek, melyek az adott feladathoz szükségesek. Azáltal, hogy számos projekt automatikusan zajlik le, Ön időt spórol: a komplikáció közben fellépő automatikus jelzés elősegíti a problémamegoldás gyors lebonyolítását. Minden fontos kritérium a szoftvernek köszönhetően mindig szem előtt tartható: figyelemmel kísérheti az alakuló költéségkeretet és a végrehajtás idejét. Határozza meg a pótlólagos beszerzéseket, ami az Ön projektjének egyéni tervei szerinti végrehajtásához szükségesek. A szoftverben minden információ egymással kapcsolatba van állítva, hogy fel lehessen mérni egy-egy projekt megvalósíthatóságát.

Figyelem: a Microsoft Project Professional 2013 nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-al!

 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Project 2013 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Project 2013 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat