Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 365 Business

Microsoft Office 365 Business
43 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100589-HU
 • Új
 • 1 Év
 • Minden nyelv
Microsoft Office 365 Business: modern munkavégzés egyedül és csoportosan A Microsoft Office... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 365 Business"

Microsoft Office 365 Business: modern munkavégzés egyedül és csoportosan

A Microsoft Office 365 Business online hatékonysági és vállalati szolgáltatásokkal egészíti ki az ismert Office-alkalmazásokat. Ennek során minden felhasználó akár 5 PC-re vagy Mac-re, 5 táblagépre és 5 okostelefonrae telepítheti az Office alkalmazást. 

Vásárolja meg egyszer a Microsoft Office 365 Business verzióját – és használja mindig az aktuális verziót

A Microsoft Office 365 Business a következő Office alkalmazásokat tartalmazza:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote
 • Publisher (csak számítógépen használható)
 • Access (csak számítógépen használható)

A Publisher tervezőprogrammal a felhasználók nyomtatott publikációkat, weboldalakat és termékprezentációkat hozhatnak létre. A munkatársak így saját maguk hozhatnak létre márkákra és ügyfelekre szabott marketinganyagokat. Az Access szoftverrel Windows-számítógépeken szerkeszthető adatbázisok hozhatók létre. Folyamatos fejlesztés alatt állnak az olyan nemzetközileg ismert alkalmazások, mint az Excel, a Word vagy az Outlook. Az Office 365 mindig egyszerű módon férhetnek hozzá a legújabb funkciófrissítésekhez.

Integrált online szolgáltatások

A Microsoft Office 365 Business megvásárlásával többek között 1 TB személyes felhőalapú tárhelyet kap az inOneDrive for Business segítségével. Így számos helyről hozzáférhet saját dokumentumaihoz, és megoszthatja azokat a vállalaton belüli és kívüli személyekkel. Az offline szinkronizálás és a jogosultságok kezelése különleges IT-ismeretek nélkül is lehetséges. Az Office-programok online funkcióinak segítségével a felhasználók emellett közvetlenül a böngészőben is létrehozhatnak és szerkeszthetnek Word, OneNote, PowerPoint és Excel-dokumentumokat. A Sway egy olyan új Office 365-alkalmazás, amellyel eredeti online tartalmak hozhatók létre. A jelentések, prezentációk, hírlevelek, képzések és további dokumentumok webalapú formátumban hozhatók létre. A dokumentumok így a számítógép böngészőjében ugyanolyan szépen néznek ki, mint a táblagépeken és okostelefonokon.

Egyszerű, biztonságos és megbízható

A Microsoft Office 365 Business megvásárlásával egy globálisan elismert szoftverfejlesztő vállalat tapasztalatából profitálhat. A felkínált szolgálatásokra gyakorlatilag százszázalékos rendelkezésre állás garantált. Az ügyféladatok védelméről emellett több biztonsági szint és proaktív mechanizmusok gondoskodnak. Az Office 365 minden üzletág számára alkalmas, mert az egész vállalaton belül biztosítható és kezelhető, speciális informatikai ismeretek nélkül. Praktikus: A frissítések az előfizetés részét képezik, az Office-programok új verziói ingyenesen bocsátódnak rendelkezésre. Az Active Directory integrációnak köszönhetően a felhasználók és jogosultságok egyszerűen és biztonságosan kezelhetők. Kérdések felmerülése esetén többek között egy ügyfélfórum áll rendelkezésre, ahol a felhasználók megoszthatják egymással problémáikat.

Vásárolja meg a Microsoft Office 365 Business verzióját, és dolgozzon hatékonyabban

A Office 365 Business alapverziója számos olyan szolgáltatást nyújt, melyekre a kis- és középvállalatoknak szüksége lehet a mindennapok során. A Business Premium verziója emellett még több olyan online szolgáltatást nyújt, mint pl. a Microsoft Teams vagy az online konferenciák. Az olyan cégeknek érdemes fontolóra vennie a Microsoft 365 alkalmazáscsomagot, amelyek előszeretettel alkalmaznak táblagépeket, illetve ahol a közeljövőben tervezik az operációs rendszerek frissítését. Ez az alkalmazás többet tartalmaz pusztán irodai alkalmazásoknál. Olyan átfogó megoldásról van szó, amely tartalmazza az Office 365 csomagot és a Windows 10 operációs rendszert. Kérdések esetén a Lizengo csapata örömmel áll rendelkezésére számos kommunikációs csatornán. Szükség esetén támogatást nyújtunk a Microsoft Office 365 Business telepítése során.

Megjegyzés: az Access és a Publisher csak egy (Windows-t futtató) PC-re telepíthető.

Processzor:
Windows: legalább 1,6 GHz teljesítményű Dual Core
macOS: Intel processzor

Memória:
Windows: 4 GB RAM, 2 GB RAM (32 Bit)
macOS: 4 GB RAM

Merevlemez:
Windows: 4 GB rendelkezésre álló tárhely
macOS: 10 GB rendelkezésre álló tárhely és HFS+ merevlemez-formátum

Képernyőfelbontás:
Windows: legalább 1280 x 768 Pixel
macOS: legalább 1280 x 800 Pixel

Videokártya:
Windows: DirectX 9 vagy újabb verzió, WDDM 2.0 vagy újabb verzió 
macOS: nincs követelmény 

Operációs rendszer:
Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 vagy Windows Server 2008 R2,

illetve macOS az aktuális verzióban, ill. a két előző verzió egyikében

Böngésző:
Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome vagy Firefox az aktuális verzióban

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 365 Business"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 365 Business - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat