Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office Standard 2013

Microsoft Office Standard 2013
17 400 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100014-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Egy MS Office Standard 2013 licenszben különböző programokat kap a felhasználó kézhez: Word,... több

Termékinformációk: "Microsoft Office Standard 2013"

Egy MS Office Standard 2013 licenszben különböző programokat kap a felhasználó kézhez: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher és a OneNote. Intézze a Word-el a napi irodai papírmunkát, vagy akár egy iskolai záródolgozat elkészítését. Az Outlook-al tartsa az email fiókját mindig ellenőrzés alatt, és kezelja akár a nagy kiterjedésű kapcsolati listáját - ezt mind billentyűzettel vagy egérrel vagy erintőkijelzős kezeléssel az azon alkalmas eszközök. Az Office 2013 Standard-nál programok gyűjteménye telálható meg, melyek egy egyszerű számítógépet egy értékes irodai egységgé alakítanak. Az adatok Word dokumentumból Excelbe történő importálása kifejezetten egyszerű, és közben a programokat folyamatosan használni lehet anélkül, hogy az adatokat konvertálni kelljen. Az alacsony rendszerkövetelmények az Office 2013 Standard-et szintén vonzó programcsaládnak tartják számon a régebbi számítógépekhez. 

OneNote: jegyzetek egyszerű készítése

A OneNote jegyzet applikáció is részese a szoftvercsomagnak: ez az alkalmazás az összes érintőkijelzős eszközzel kompatibilis. Írjon a képernyőre és mentsen jegyzeteket, amelyet később PowerPoint, Word, vagy Excel programokkal részletesebben ki tud dolgozni. A OneNote automatikusan szinkronizál az összes alkalmas eszközön, amelyeken Ön a Microsoft fiókjával bejelentkezik. 
OneDrive szinkronizáció: a programokból mentett adatokat azonnal el tudja menteni a OneDrive felhőjében. Így mindenhonnan elérhetősége lesz hozzá (internetkapcsolat szükséges hozzá). Más eszközökönön használhatja akár a web alapú Office alkalmazásokat egy böngészőben, amellyel az addigi alkalmazásokból kimentett dokumentumokat is módosítani tudja. Vásárolja meg az Office 2013 Standard-et, hogy munkája teljesen flexibilissé váljon!

Prezentációkhoz és dizájnhoz

A PowerPoint, mint az Office csomag része, egy nagyteljesítményű program, amellyel irodai vagy iskolai prezentációkat dolgozhat ki nagy részletességgel. Diák közötti átmenetek és effektek nagy számban találhatóak benne, amelyeket a program rövid idejű használata után könnyedén tud kezelni. Illesszen diáiba fotókat és videókat, hogy a száraz adatokat élethűbbé varázsolja!
A Publisher nevű kiadványszerkesztő program a brosúrák, prospektusok, szórólapok, meghívók és étlapok elkészítésére specializálódott.

Platform: Windows
Támogatott operációs rendszer: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows RT, windows 8.1, Windows Server 2016 vagy Windows 10
Processzor: 1,0 GHz CPU SSE2-vel
RAM: minimum 1 GB RAM, 2 Gb ajánlott a 64 bites processzorokhoz
Merevlemez: 3 GB
Videokártya: DirectX 10, kompatibilis videokártyák minimum 1024x 576 pixeles felbontással
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office Standard 2013"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office Standard 2013 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat