Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 365 Enterprise E3

90 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100371-HU
  • Új
  • 1 Év
  • Minden nyelv
Microsoft 365 Enterprise E3 - professzionális Office-szoftver online A modern munka világa... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 365 Enterprise E3"

Microsoft 365 Enterprise E3 - professzionális Office-szoftver online

A modern munka világa ritkábban található meg a különálló számítógépeken. Az ügyfelekkel, üzleti partnerek és alkalmazottakkal való internetes összeköttetés számos iparágban egyre fontosabb szerepet kap, a Microsoft Office 365-ös változatával pedig épp ezt az igényt elégíti ki. A szoftver a különféle kiadásokban, így a Microsoft 365 Enterprise E3 verzióban is egyesíti az olyan elfogadott megoldásokat, mint a Word vagy az Excel az egyszerű online hozzáféréssel az ezeken elérhető, valamint az egyéb alkalmazásokhoz. Ebből kifolyólag az olyan kiegészítések, mint például a Microsoft felhő alapú szolgáltatása, a OneDrive segítségével a felhasználók különböző alkalmazottak számára adhatnak hozzáférési jogokat és dolgozhatnak ugyanazon a projekten online. Ehhez nem kell minden egyes számítógépre telepíteni a Word-, az Excel-, illetve más Office-programokat.

Kik számára hasznos a Microsoft 365 Enterprise E3 licenc?

A Microsoft 365 Enterprise E3 letöltése olyan felhasználók számára ajánlott, akik üzleti környezetben tevékenykednek és szeretnék támogatni a munkavállalók szoros együttműködését Office-szinten. A Microsoft 365 támogatja a webalapú csoportmunkát és az adatcserét, beleértve a valós idejű módosításokat. A felhasználók ezenkívül aMicrosoft 365 Enterprise E3licenccel olyan széles körű kiegészítő alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz is hozzájutnak, amelyekért éves licencdíjjal kell fizetni. Amennyiben az Enterprise E3-ra elsősorban egy plusz funkciókkal rendelkező professzionális levelezőmegoldást kínáló programra gondolunk, leegyszerűsíti a házon belüli és az ügyfelekkel való kommunikációt.

A Microsoft 365 Enterprise E3 erősségei és funkciói

A Microsoft Office 365 a Word, az Excel és a PowerPoint összes verzióját, valamint a OneNote- és OneDrive-kiegészítő programokat is tartalmazza. A privát felhasználók számára is elérhető Office 2013 generációja óta, az Enterprise E3 funkciói kifejezetten a vállalati ügyfelek igényeit hivatott kielégíteni. A fentiekben említett levelezési megoldások magukban foglalják az egyszerű online konferenciák megtartását Skype-on keresztül, a közösségi hálózatok egyszerű létrehozását és integrációját, valamint a mobilalkalmazásokat az Office-csomag alcsomagjai számára.

Az olyan fontos alkalmazások esetében, mint a Word és az Excel, egy online és egy asztali verzió is rendelkezésre áll. A dokumentumok online feldolgozhatóságának köszönhetően a kiadott hozzáférési jogok függvényében több személy dolgozhat ugyanazon a projekten és élvezhet a kölcsönös frissítések előnyeit.

Az erőteljes vállalati megoldásokhoz képest a Microsoft 365 Enterprise E3 felhasználóinak nem kell a céges weboldal, illetve a VoIP támogatásáról lemondaniuk. Az sem korlátozza a használatot, ha az oldal saját szerverről működik és a vállalati telefonálás máshogy működik. Az online koncepciónak köszönhetően a programok okostelefonon és tableten is használhatóak. A Microsoft 365 az olyan külszolgálatot teljesítő, valamint otthon dolgozó munkavállalók számára is alkalmas, akiknek nem kell személyesen megjelenniük a munkáltatójuknál.

Velünk a kedvezményes Microsoft 365 Enterprise E3 licencért

A minden méretű és iparágban tevékenykedő vállalkozás számára megfelelő Microsoft 365 Enterprise E3 megoldás mellett a felhasználók nálunk az Office 365-el további licencekre tehetnek szert online. A licenc közvetlen letöltését követően egy vagy több felhasználó minden alkalmazás teljes verziójához azonnal hozzáfér. Ne feledje azonban, hogy az Enterprise E3 esetén a használati jog egy évre szól és ezt követően újabb díjat számítanak fel Önnek a Microsoft szerződéses partnereként. A rendszeres frissítéseket minden alkalmazás esetén garantáljuk, annak érdekében, hogy a felhasználók mindenkor a legújabb Office-program verzióját használhassák. Ezenkívül a Microsoft Service-szolgáltatáson keresztül a közvetlen támogatás is elérhető minden licenctulajdonos számára.

Megjegyzés: az Access és a Publisher csak egy (Windows-t futtató) PC-re telepíthető.

Platform: Windows
Támogatott operációs rendszer: Windows 7 SP 1 vagy ennél újabb verzió
Processzor: 1 GHz-es x86 processzor vagy 64 bites processzor SSE2-vel
Munkamemória: 1 GB RAM (32 Bit), 2 GB RAM (64 bit) Merevlemez tároló: 3 Gigabájt (GB)
Videokártya: DirectX10 videokártya, felbontás legalább 1024 x 576
Hangkártya: k. A.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 365 Enterprise E3"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 365 Enterprise E3 - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat