Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2019 Standard

Microsoft Office 2019 Standard
63 090 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100486-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Office 2019 Standard: kényelmes munka otthon és a kis irodában Az Office 2019 Standard... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2019 Standard"

Office 2019 Standard: kényelmes munka otthon és a kis irodában

Az Office 2019 Standard ideális munkahelyet teremt otthonra

A megfelelő eszköz minden feladathoz: Az Office 2019 Standard olyan tipikus alkalmazásokat tartalmaz, amelyeket a felhasználók az otthoni irodában és a munkatársak kis irodai környezetben igényelnek. A csomag olyanok számára nyújt kiváló megoldást, akik elsősorban egyetlen eszközön dolgoznak, például asztali számítógépen vagy notebookon. Tökéletes a mindennapos papírmunka rövid dokumentumainak létrehozásától kezdve a háztartás pénzügyi helyzetének felvázolásán át a professzionális prezentációk megtervezéséhez, mert minden olyan eszközt tartalmaz, amelyre a kisebb irodákban és otthon a munkához szükség van. A Word, Excel, stb. alkalmazások nyújtotta lehetőségek lefedik az összes produktív munka igényeit. 

A Word 2019 lehetővé teszi a szakmai és magán felhasználók számára, hogy saját elképzeléseiknek megfelelően dokumentumokat hozzanak létre. A betűtípusok és -méretek, a fej- és láblécek, a levélpapírok, sablonok és még sok más, szabadon alakítható. Ezenkívül az Office 2019-es verziójának köszönhetően akár SVG formátumban is lehetséges a grafikák integrálása. Ezek a grafikák nagyon kevés helyet foglalnak és szabadon méretezhetők, így mind a nagyon kicsi, mind pedig a nagyon nagy képek könnyen beilleszthetők egy dokumentumba. A javított toll- és hangbevitelnek köszönhetően az előző verzióhoz képest több lehetőséget kínál arra, hogy a dokumentumok pontosan a felhasználó által kívánt formában jöjjenek létre.

A továbbfejlesztett Excel 2019 több funkciót és elemzési eszközt biztosít a hozzáértő felhasználók számára. A számok és más adatok most még több módon vizualizálhatók, hogy a felhasználáshoz megfelelő grafikus megjelenítés garantált legyen. A 3D-s megjelenítés a grafikus kártyának köszönhetően gyorsabb lett, amely különösen átfogó táblázatok esetén gyorsítja meg a munkát. A PowerPoint 2019 is új funkciókkal gazdagodott: az egyes grafikákat külső képszerkesztő eszközök nélkül lehet fokozatmentesen nagyítani, a diákat és képeket torzítani valamint a méretüket igény szerint beállítani. A ppt-fájlok továbbra is futtathatók a PowerPoint telepítése nélkül.

A Word, az Excel és a PowerPoint kezelőfelülete a jól ismert előd, az Office 2016 kezelőfelületét idézi. Az előző verzió valamennyi felhasználója azonnal boldogulni fog az Office 2019 Standard csomaggal és annak elemeivel. A Microsoft továbbra is nyitott az idegen fájlformátumokra, így az Open Office alkalmazással létrehozott dokumentumokat a Word 2019-ben is lehet szerkeszteni. A rendszerkövetelmények alig változtak az elődhöz képest, ami azt jelenti, hogy az összes program kifogástalanul működik a régi notebookokon vagy számítógépeken. Szintén elérhető az a lehetőség, hogy minden program adott üzemmódba állítva lehetővé teszi az ujjal történő bevitelt a táblagépekhez hasonló eszközökön.

Az Office 2019 Standard a Microsoft által kiadott első olyan verzió, amelyhez Windows 10 operációs rendszert kell használni. Ez azt jelenti, hogy a régebbi verziók, mint például a Windows 7 vagy a Windows 8.1 nem kompatibilisek a csomagban található alkalmazásokkal. Ezenkívül az Office 2019 ezen verziója nem ragaszkodik a felhőhöz. A működés ezért offline állapotban is teljes anélkül, hogy a számítógép csatlakozna az internethez, vagy a OneDrive- ill. más felhőszolgáltatáshoz. Igény szerint a felhasználók továbbra is előfizethetnek a OneDrive-ra, ami után közvetlenül a felhőbe menthetik az adatokat anélkül, hogy saját merevlemezüket kellene használniuk. A Microsoft garantálja a legfontosabb frissítéseket az Office 2019 megjelenését követő öt évben.

Operációs rendszer: Windows 10
RAM: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad tárhely
Képernyő: legalább 1.024x768 pixel felbontás
Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás szükséges
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge vagy Safari aktuális verziói
.NET-verzió:  legalább .NET 3.5

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2019 Standard - Értékelések
(1)
2019. jún. 5.

minden rendben van

Gyors szállítás, jó ár

Oldal: 1 / 1
értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat