Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2019 Professional

Microsoft Office 2019 Professional
71 190 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100484-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Office 2019 Professional: Új szintre emelt produktivitás Az Office 2019 Professional... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2019 Professional"

Office 2019 Professional: Új szintre emelt produktivitás

Az Office 2019 Professional gyorsabb és eredményesebb munkavégést biztosít

Dokumentumok létrehozása, pénzügyi tervek összeállítása, prezentációk készítése, jegyzetek írása és kapcsolattartás a kollégákkal e-mailben: Az Office 2019 Professional minden lényeges alkalmazást biztosít az összes magán és munkahelyi feladat elvégzéséhez. A programcsomag a 2019-es verzióban is különböző alkalmazásokat kínál. Az Office Profession 2019 használatához a felhasználónak nem kell a felhőhöz csatlakozniuk, mint az Office 365 esetében. Ehelyett az egész csomag teljesen offline működik. Az internetes csatlakozásra csak a biztonsági és funkcionális frissítések rendszeres időközönként történő fogadásához van szükség. Ezért a termék olyan vállalkozások vagy otthoni felhasználók számára is alkalmas, akik jelenleg nem állnak készen a felhőre, vagy ahhoz nem tudnak hozzáférni.

2019-ben a Microsoft Word új külsőt kapott és többek között javult a toll eszköz felismerési és beviteli funkciója. A szövegeket többé nem feltétlenül kell billentyűzeten írni: A Microsoft Ceruza a Surface eszközökkel lehetővé teszi Wordben a természetes írást, és az így bevitt adatok automatikusan gépi szövegként fognak a képernyőn megjelenni. A beszédbevitel is javult köszönhetően a Cortana Assistant eredményei integrálásának. Ezek révén új lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a Microsoft Word használatához és egy újfajta kreatívitás megtapasztalásához. A Word természetesen saját DOCX formátumán kívül más típusú dokumentumokat is képes kezelni.

Az Office 2019-en belül az Excel program szolgál a pénzügyi adatok, nyilvántartások, kiadások, terméknevek és egyéb információk táblázatba foglalására. Az Excel ezen kiadása új funkciókkal és grafikonokkal gazdagodott, amelyek jelentősen megkönnyítik az adatok elemzését. A számok és adatok most jobban vizualizálhatók és kezelhetők, ami különösen hasznos a cégek számára. A PowerPoint program is bővült, melynek keretében a felhasználók mostantól zoom funkciót illeszthetnek a diákba, illetve teljes diákat torzíthatnak vagy mozgathatnak. Ezáltal érdekesebb és interaktív előadások hozhatók létre, amelyek többet nyújtanak a hagyományos PowerPoint prezentációknál.

Az Outlook továbbra is az Office 2019 Professional kulcsalkalmazása. A program nem csak a felhasználó összes e-mail címét kezeli, de napirendtervezőt tartalmaz, és áttekintést nyújt az összes névjegyről. Minden névjegyhez e-mail cím, telefonszámok, weboldalak és más fontos adat kapcsolható. Az okostelefon és az Outlook szinkronizálása lehetővé teszi, hogy ezeket az adatokat a felhasználó bárhová magával vigye. Különösen vállalkozás számára hasznos: Az Exchange-kiszolgáló lehetővé teszi, hogy a munkatársak folyamatosan naprakészen tartsák a kapcsolattartási adatokat és a találkozókat. Így ez a szoftvercsomag nem csak egy tipikus irodai, hanem szervezeti eszköz is.

Ezenkívül a Microsoft meghallotta az idők szavát, és támogatja az olyan új technológiákat, mint a 4K-videó, amelyet immár a PowerPoint prezentációkba is lehet illeszteni. A Word kezelni tudja a szabadon skálázható SVG fájlokat, amivel egyrészt tárhely takarítható meg, másrészt pedig sokkal rugalmasabb kezelhetőséget biztosít a mindennapi életben. Az Office 2019 Professional a Windows környezeten kívül macOs operációs rendszeren és a Windows Server 2016 szerververzióin is működik. Emellett a Microsoft könnyebbé tette az összes alkalmazás felhasználhatóságát és kezelését, illetve fokozta a biztonságukat. A végeredmény egy olyan átfogó, a legfontosabb alkalmazásokat tartalmazó pogramcsomag, amely nélkülözhetetlen a professzionális felhasználók számára.

A Microsoft a Windows 10 teljesítményéhez optimalizálta az  Office 2019 Professional. Emiatt a programcsomag alkalmazásai nem fognak elindulni olyan eszközökön, amelyeken régebbi Windows-verziók futnak. Használatukhoz a Windows 10 valamelyik változata, szükséges. Az Office 2019 nem kínál olyan verziót, amelyik a Windows korábbi verzióival kompatibilis. 

Operációs rendszer: Windows 10
RAM: legalább 2 GB RAM
Merevlemez: legalább 3 GB szabad tárhely
Képernyő: legalább 1.024x768 pixel felbontás
Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás szükséges
Böngésző: az Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge vagy Safari aktuális verziói
.NET-Version: legalább NET-Version 3.5

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2019 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2019 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat