Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
43 990 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100515-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az Office 2019 Home and Student for Mac minden olyan alkalmazást biztosít a magán felhasználó... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"

Az Office 2019 Home and Student for Mac minden olyan alkalmazást biztosít a magán felhasználó számára, amelyre a legtöbb papírmunka elintézéséhez szükség van. Az Office több éve megérdemelten a legkedveltebb szoftvercsomagok egyike. A 2019-es verzió tartalmazza a jól bevált funkciókat, de a kedvelt szoftvereket néhány további modern funkcióval egészíti ki. Az Office 2019 Home and Student for Mac felhasználói korlátlanul használhatják egyetlen eszközön a Word, az Excel és az PowerPoint alkalmazásokat. Ezek a programok kiváló választást jelentenek diákok és a családok számára. Ennek megfelelően a szoftverek otthoni számítógépekhez, magáncélú felhasználásra készültek. Kezelhetjük vele  dokumentumokat szerkeszthetünk, táblázatokat készíthetünk és összeállíthatjuk a szemináriumokra szánt prezentációkat.

Program a hétköznapi és egyetemi teendők elvégzéséhez

Az Office 2019 Home and Student for Mac vásárlói számtalan kifinomul technológiai megoldás előnyeit élvezhetik. A Word szövegszerkesztő fejlett helyesírás-ellenőrzője például szükség esetén stilisztikai javításokat is képes javasolni. A több mint 40 kategóriában elérhető Word-sablonokkal a felhasználó időt takarhat meg az általános dokumentumok elkészítése során. Az Office-csomag természetesen tartalmazza az Excelt, a legismertebb táblázatkezelő alkalmazást is. Az új verzió képes felismerni a felhasználó munkamintáit és ennek megfelelően szervezi az adatokat. A hatékony képletekkel rengeteg számítás egyszerűen elvégezhető. A különféle diagramok segítenek az adatokból előrejelzéseket és trendeket levezetni. A programcsomagban megtalálható továbbá a PowerPoint, a meggyőző prezentációk készítésére szolgáló szoftver. Az élénk animációknak és átmeneteknek, valamint a 3D-s modellek integrációjának köszönhetően a közönség figyelmét felkeltő és lekötő prezentációk állíthatók össze. Az előadó számára rendkívül hasznosak lehetnek a jegyzetek, amelyeket csak ő lát.

Még felhasználóbarátabb és hatékonyabb

Az Office 2019 Home and Student for Mac által kínált programok megkönnyítik az adminisztratív teendőket és a papírmunkát és az informatív prezentációk létrehozását. Az utóbbi minden olyasmit elrejti a képernyőn, ami nem közvetlenül a szöveges fájlhoz tartozik. Így pedig a koncentráció is könnyebb. A 2018 őszén megjelent Office-verzióban történt néhány újítás a korábbi, 2016-os verzióhoz képest. Például minden Office-alkalmazásban javult a toll eszközzel történő bevitel. A rajzolásnál az alkalmazás mostantól figyelembe veszi a billentést és a nyomás intenzitását is. A nemzetközi kommunikációhoz és a tudományos szövegekhez integrált fordítási szoftver áll rendelkezésre. A 2019-es verzió ezenkívül továbbfejlesztett adatelemzést kínál az Excelben. Ezt új képlet- és diagramtípusok egészítik ki. A PowerPointban a felhasználók bővített animációválasztékot, valamint Morph és Zoom funkciót találnak az átmenetekhez. Emellett SVG fájlokat és 3D modelleket illeszthetnek a prezentációkba, amelyekbe 4K felbontású videókat is exportálhatnak.

Az Office 2019 Home and Student for Mac csomag egyszerűen megvásárolható

Nálunk könnyen beszerezhetők a jól ismert irodai szoftverek. A felhasználóknak ehhez nincs szükségük felhő funkcióra. A szoftverek itt gyorsan letölthetők, így a hosszú szállítási határidő kivárása nélkül elérhetőek. A licenckulcson kívül a Lizengo segítséget nyújt a telepítéshez is. A felhasználók így a világszerte ismert Office-szoftver testre szabott verziójához juthatnak hozzá. A széles körben használt fájlformátumoknak köszönhetően a létrehozott dokumentumok nemzetközi szinten is jól használhatók. Az Office 2019 Home and Student for Mac funkciókínálata minden generáció számára meggyőző teljesítményt biztosít Mac-en és iPad-en.

Processzor: Intel processzor

RAM: 4 GB

Merevlemez: elérhető 10 GB, HFS+ formátum (ill. macOS Extended vagy APFS)

Kijelző: legalább 1280 x 800 pixel felbontás

Operációs rendszer: az Office 2019 támogatja a macOS három legutóbbi verzióját, tehát a legújabbat és az azt megelőző két verziót. Jelenleg (2019. október) ezek a MacOS 10.15, a MacOS 10.14 és 10.13.

Böngésző: az Internet Explorer, a Safari, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója.

Az Outlookhoz: mikrofon a beszédfelismeréshez

audiokimeneti eszköz a felolvasó funkcióhoz

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat