Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac
58 190 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100514-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Az Office 2019 Home and Business for Mac magánszemélyek és családok, valamint kis- és... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"

Az Office 2019 Home and Business for Mac magánszemélyek és családok, valamint kis- és középvállalkozások számára alkalmas, átfogó programcsomag. Segítségével a felhasználók többek között e-maileket kezelhetnek, szöveges dokumentumokat szerkeszthetnek és prezentációkat hozhatnak létre. A csomag magában foglalja az Outlook, a Word, a PowerPoint, az Excel és a OneNote legújabb verzióit.

 

Funkcionális sokféleség Wordben és PowerPointban

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az Office 2019 Home and Business for Mac programcsomagot, kihasználhatja a világszert ismert Word szövegszerkesztő sokoldalú lehetőségeit. Ezek közül rögtön kitűnnek az úgynevezett természetes kézmozdulatok, amelyeket a felhasználó az ujjával vagy a toll eszközzel egy érintésvezérléssel működő eszközön alkalmazhat. A szabadkézi szerkesztőben például a kiválasztáshoz bekarikázhatjuk, a törléshez pedig áthúzhatjuk a szavakat. Az integrált „Remix 3D” varázsló pedig tárgyak vagy élőlények 3D-s modelljeit hozza létre a Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokhoz. Ezáltal a cég dokumentumai és prezentációi látványvilágukat tekintve izgalmasabbá tehetők. A modellezésről zökkenőmentesen lehet átváltani a dokumentumra. A PowerPointban még animált 3D modellek is felhasználhatók a diák közötti átmenet érdekesebbé tételéhez. Az Office 2019 Home and Business for Mac felhasználói az alkalmazásokat és azok funkcióit internet-hozzáférés nélkül is elérik.

 

Egyszerű jegyzetelés, számolás és kommunikáció

Az Excel a klasszikus táblázatkezelő alkalmazás. A 2019-es verzióban számos hasznos és időtakarékos eszközt kínál. Például a program tanulni képes a felhasználó által végzett munka közben és felismeri a munkamintákat, hogy a jövőben megfelelő javaslatokat tudjon tenni. A gyors elinduláshoz és a sikeres tervezéshez több, mint negyven kategória sablonjai közül lehet választani. Az előző verziókhoz hasonlóan a bevitt adatokkal összetett számítások végezhetők a képletek alapján. A formázással, az értékgörbével és a táblázatokkal a tartalmat vonzóbb és átláthatóbb módon jeleníthetjük meg. Az új diagramtípusokkal pedig még kényelmesebben mutathatjuk be az előrejelzéseket és a trendeket.

A OneNote digitális jegyzetfüzet tökéletes otthoni és munkahelyi teendők kezeléséhez. Segít a felhasználónak a szervezettség fenntartásában. Az ötletek több alkategóriába rendezhetők és a keresési funkció segítségével könnyen kereshetők. A bevitt adatokat billentyűzettel, kiemelővel vagy a toll eszközzel is átdolgozhatjuk. Az Office 2019 Home and Business for Mac felhasználói az Outlook 2019-es verziójához is hozzáférhetnek, amellyel útközben is hatékonyan kezelhetik és fogadhatják az e-maileket. A naptár, a névjegyek és az irodai fájlok kényelmesen integrálhatók az alkalmazásba.

 

Az Office 2019 Home és Business Mac csomag megvásárlása letöltéssel

Ha otthonában kívánja használni, vagy a vállalkozása számára szeretné beszerezni az Office-csomagot, a Lizengo a megfelelő hely az Ön számára. A jól bevált Office-programok biztonságos letöltés útján érhetők el. Így bárhonnan a világon egyszerűen és gyorsan beszerezheti a népszerű szövegszerkesztő és prezentációkészítő szoftvereket. Minden egyes számítógéphez, amelyen Office-programok futnak, saját licenc szükséges. Ha kérdései vagy kétségei merülnek fel az Office 2019 Home and Business kiválasztásával vagy telepítésével kapcsolatban, a Lizengo csapata szívesen segít.

Processzor: Intel processzor

RAM: 4 GB

Merevlemez: elérhető 10 GB, HFS+ formátum (ill. macOS Extended vagy APFS)

Kijelző: legalább 1280 x 800 pixel felbontás

Operációs rendszer: az Office 2019 támogatja a macOS három legutóbbi verzióját, tehát a legújabbat és az azt megelőző két verziót. Jelenleg (2019. október) ezek a MacOS 10.15, a MacOS 10.14 és 10.13.

Böngésző: az Internet Explorer, a Safari, a Chrome vagy a Firefox aktuális verziója.

Az Outlookhoz: mikrofon a beszédfelismeréshez

audiokimeneti eszköz a felolvasó funkcióhoz

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat