Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2016 Professional

Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
57 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100022-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Office 2016 Professional a nagy igényeknek megfelelően lett kialakítva. Ideálisan... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2016 Professional"

A Microsoft Office 2016 Professional a nagy igényeknek megfelelően lett kialakítva. Ideálisan alkalmas az önálló, szabadúszói, kisvállalati és otthoni felhasználásra. A programok minden elvárást kielégítenek ami egy profi irodai szoftvercsomaggal szemben elvárhatóak. Készítsen körlevelet vagy névjegykártyát, szerkessze a vállalati költségek táblázatait, hozzon létre megnyerő prezentáiókat, tartsa folyamatosan szem előtt beérkező e-mailjeit és határidejeit. A szoftvercsomag támogatja Önt minden szakmai és privát feladatában és segítségével a megfelelő kitűzött célt érheti el. 

A Microsoft Office Professional 2016-ban a következő programok találhatóak meg:

 • A Word felelős a szövegszerkesztésért
 • Excel-el táblázatkezelést tud lebonyolítani
 • A PowerPoint-al megnyerő prezentációkat készíthet
 • A OneNote felelős a gyors jegyzetek mentéséhez
 • Az Outlook egy terjedelmes program az e-mailjei átlátható felügyeletére
 • Az Access segítségével az adatbázisát kezelheti
 • A Publisher a különböző kiadványok szerkesztésében megbízható társ

A programok a magas igényű felhasználók igényeihez lettek mérve. A rendszeres frissítésnek köszönhetően folyamatosan a legmodernebb funkciókkal és stabilitással rendelkeznek. Húzzon hasznot a folyamatos fejlesztésekből.

Nagybetűs csapatmunka

Dolgozzon projektjein és dokumentumain az Office Professional 2016-al másokkal közösen. A valós idejű összeköttetésnek köszönhetően a munka eredménye azonnal láthatóvá válhat a OneDrive felhőszolgáltatás igénybevételével. Itt a dokumentumokat online el lehet menteni és bárhonnan elő lehet hívni. Az Office mobilalkalmazásaival minden eszközről elérhető a mentett tartalom. A Microsoft Office 16-al 5 Gb szabad felhasználású tárhelyet kap kézhez. Ez igény esetén pedig bővíthető.

Új funkciók a MS Office 2016-nál

 • A ´mondd el` keresőasszisztens segít Önnek a programon belül a szükséges funkciókat megtalálni, mellyel felgyorsul a feladatvégzés.
 • Az `Insights´-al az interneten releváns információk után kereshet közvetlenül Office programjából. A tartalmat azonnal felhasználhatja a dokumentumához. 
 • Az Excel új eszközei a többször bevitt tartalmakat mintaként felismerik, mellyel kiegészítik a begépelni kívánt szöveget, amely felgyorsítja a munkát. Ezen kívül egy kattintással lehetséges egyszerű prognózisokat az adathalmazokból összeállítani. 
 • Ossza meg PowerPoint prezentációit közvetlenül a weben. Közönsége a tartalmat a program telepítése nélkül közvetlenül meg tudja tekinteni.
 • A Publisher új online fotónyomtatási beállításaival megfelelő minőséget érhet el, ill. időt spórolhat.

Microsoft Office 16 és a Windows 10

A MS Office 2016 Professional teljesen illeszkedik a Windows 10 sajátosságaihoz. A dizájn és a kezelői felület nagyon hasonlítanak, így az Office programjai eltérés nélkül illeszkednek a Windows-ba. Az érintőkijelzős eszközökre való optimalizáció által lehetősége adódik dönteni róla, hogy újjal való irányítással vagy egérrel elvégzett művelettel szeretne dokumentumokat szerekeszteni. A mobileszközök által egyre inkább rugalmassá válik a feladatkezelés – helytől függetlenül tud dolgozni. Legyen Ön is akár útközben produktív!

A Microsoft Office 2016 Professional minden programot felvonultat, ami az irodai mindennapok feladatvégzéséhez szükségesek. A Publisher és az Access által tipikusan olyan programokhoz jut amik kifejezetten az üzleti élet feladatait látják el. A Microsoft Office 16 által számítógépe a legjobban felszereltté válik, hogy irodai teendőit gyorsan és hatékonyan tudja végezni.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2016 Professional"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2016 Professional - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat