Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac

37 600 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100024-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac optimálisan támogatja minden felmerülő... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac"

A Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac optimálisan támogatja minden felmerülő feladatában  legyenek azok akár az iskolában, otthon vagy a munkahelyén. Előadások készítése, levelek összefoglalása, háztartási könyv, vagy határidőnapló készítése, az Office Suiteben való jegyzetelés – ez mind mind pillanatok leforgása alatt lehetséges. A különböző programok minden ötlete megvalósításában segítséget nyújtanak. Ebben az Office Home and Student 2016 für Mac tökéletesen az OS X használatához igazodik így a Mac minden előnyét képes hasznosítani. 

Alkalmazások az Office Home & Student 2016 Mac-ben

A feladatokhoz, amelyet a hétköznapokban el kell intéznie, gyakran szüksége van különböző informatikai eszközökre. A Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac megvásárlásával a következő programokhoz jut:

 • Word a szövegszerkesztéshez és formázáshoz
 • Excel a táblázatkezeléshez
 • PowerPoint a prezentációk elkészítéséhez
 • OneNote a jegyzetek létrehozásához

Ezzel a széleskörű irodai szoftverrel egy nagy spektrum kerül lefedésre, hogy így majdnem minden tevékenységhez a hozzáillő programot lehessen felhasználni.

Használja ki a Mac előnyeit az Office 2016 Home and Student-el együtt

Mac felhasználóként a Microsoft Office használatával sem kell lemondania a Mac előnyeiről. Használja a multi touch kezelést a dokumentumok, kalkulációs táblázatok, és prezentációk közötti navigáláshoz. A csomag optikailag is minden elvárásnak eleget tesz: a retina kijelzőhöz igazított alkalmazások a szövegeket és grafikonokat élesebben jelenítik meg mint valaha. Ez különösen nagy előnyt jelent, ha az alkalmazásokat teljes képernyőn használja. Az elkészített dokumentumokat külön a Mac saját formátumaiba is el tudja menteni.

Fő tulajdonságok a Microsoft Office Home and Student 2016-ban

 • Optimált menüszalag a funkciók intuitív sorba rendezésével és a kívánt parancsok gyors véghezviteléhez
 • A programhoz való könnyű hozzászokás a több ezer online sablon segítségével. Formázza meg dokumentumait pár kattintással, akár megalapozott Office ismeretek nélkül.
 • A OneDrive felhőszolgáltatása által tartózkodási helytől függetlenül végezheti feladatát ami rugalmassá teszi a munkát. Így mindenhonnan hozzáfér munkáihoz, megoszthatja és online módosíthatja azokat.
 • Először tud a digitális jegyzetfüzettel, a OneNote-al Mac-jén ötleteit feljegyezni és másokkal megosztani.

Új funkciók az Excel-ben, a Word-ben és a PowerPoint-ban

Az Excel-ben az ajánlott diagramok funkciója támogatja Önt a dokumantumához való legmegfelelőbb kiválasztásában. A PivotTable szeletek lehetővé teszik a nagy mennyiségű adatok sokkal gyorsabb feldolgozását. A megújult forma-generátorral teljesen egyedi formákat lesz képes előállítani.

A Wordben lehetőség nyílik a beletekintési funkcióval és a Bing keresővel információk után keresni. A továbbgondolt kommentárfunkcióval még könyebbé válik a másokkal való közös munka, amely megkönnyíti például a házi feladatok javítását is. Az új tervezeti funkcióval egy gyors hozzáférést kap a sablonokhoz és a dokumentumok előállítását könnyebbé teszi mint valaha. 

A PowerPoint lehetővé teszi az ‘előadói betekintést’ a prezentáció bemutatása alatt, amellyel a jó áttekinthetőségre tehet szert. Csináljon jegyzeteket, amelyeket csak Ön láthat vagy akár nézzen bele előre a következő fóliába. A közönsége csak az aktuális fóliát látja. A különböző animációk és a gyors dizájnbeli változtatás a prezentációját optikailag még részletesebbé varázsolják. 

Az Office a tanulmányait vagy a szakmáját a legjobb eszközökkel ruházza fel

A Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac által a dokumentumait és prezentációit professzionális minőségben készítheti el. Használja a megfelelő szoftvercsomagot és remekeljen az iskolai tanulmányai alatt vagy a szakmájában a kimagasló eredményeivel.

Operációs rendszer Mac OS 10.15 - 10.13
Processzor Intel-processor
RAM 4 GB
Merevlemez 6 GB
Kijelző 1280 x 800
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2016 Home and Student for Mac - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat