Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2016 Home and Student

37 600 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100020-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Office 2016 Home and Student elsősorban otthoni felhasználók részére lett... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2016 Home and Student"

A Microsoft Office 2016 Home and Student elsősorban otthoni felhasználók részére lett kialakítva. Nem játszik szerepet, ha Ön születésnapi meghívót szeretne összeállítani, egy háztartási naplót vezetni vagy akár a tanulmányaihoz egy prezentációt kell összeállítania - a szoftvercsomag minden területen a megfelelő segítséget nyújtja. Az irodai szoftver minden igény esetén a megfelelő programot állítja rendelkezésre. 

A Microsoft Office Home and Student 2016 a következő programokat tartalmazza:

 • Word: Szövegek előállítása, formázása és szerkesztése
 • Excel: Táblázatkezelés és grafikai megjelenítés
 • PowerPoint: Prezentációk készítése és bemutatása
 • OneNote: Jegyzetek mentése és szerkesztése

A Microsoft Office 2016 Home and Student megvásárlásával a felsorolt Office programokhoz telepíthető alkalmazásokként jut hozzá. A telepítés után tehát korlátlan ideig használhatja őket. Így Ön minden iskolai, munkahelyi és tanulmányi feladatára megfelelően lesz felszerelve. A Microsoft állandó frissítéseket kínál a szoftvercsomaghoz, amelyek az Ön számára ingyenesen állnak rendelkezésre. Így szoftverei állandóan a legújabb verzióban használhatóak, amely kényelmet és biztonságot jelent. 

Windows 10-re kifejlesztve

A Microsoft Office Home and Student 2016 és a Windows 10 optimálisan egymáshoz lettek kialakítva. A dizájn és a kezelés nagyon hasonlóak, így a programok fennakadás nélkül illeszkednek az operációs rendszerhez. Az érintőkijelzős kezelői felület egy nagyon egyszerű kezelési élményt tesz lehetővé. A Windows-live fiókkal és a OneDrive felhőjével a mobilalkalmazáson való összeköttetéssel minden adatához rugalmasan hozzá tud férni. Így a dokumentumait nem csak útközben tudja szerkeszteni, hanem például a OneDrive-on elmentett nyaralási fényképeit barátokkal és rokonokkal tudja megosztani. 

Újdonságok a Office Home & Student 2016-ban

 • A ‘mondd el’ keresőasszisztenssel a keresett funkciókat akár néhány pillanat alatt megtalálhatja. Egyszerűen adja meg a keresőszót és egyből egy javaslati listát kap. 
 • Az insights nevű funkció közvetlenül az Office alkalmazásból teszi lehetővé a háttérinformációk mint pl. fotók, táblázatok és lexikonbejegyzések utáni keresést az interneten ill. közvetlenül a dokumentumba való beillesztését. 
 • Szerkessze dokumentumait valós időben a barátaival közösen és törekedjen jobb eredményekre. 
 • Legyen összeköttetésben más felhasználókkal a OneDrive felhőjén keresztül. Osszon meg tartalmakat a családjával és a barátaival. A 5 Gb-os tárhely azonnal rendelkezésére áll, így rengeteg dokumentumhoz és fotóhoz tud folyamatosan hozzáférni. 
 • A fejlődőképes Office alkalmazások felügyelik munkamódszerét és segítenek a a gyakori feladatvégzések gyors véghezvitelében. 
 • Kímélje a szemeit az új sötétebb árnyalatú háttértémával. Így a sötét színeken keresztül meglehetősen kényelmesebb a munkavégzés és a képernyővel a fáradtság érzete nélkül tudja feladatait végezni. 

Hatékonyabb munka az Office 2016 Home and Student-el

Az Office Home & Student 2016 olyan különböző funkciókat vonultat fel, amelyek a számítógépen való munkát könnyebbé teszik. A Pdf dokumentumokat közvetlenül a Word-ben lehet megnyitni és szerkeszteni. Legyen kreatív és illesszen be egy online videót közvetlenül a Word-be. Az Excel-ben számos a tervezeti minta megkönnyíti a táblázatok létrehozását, így a fő koncentráció az adatok tartalmára irányulhat. A többit elintézi a program Ön helyett. A PowerPointban szintén számos tervezetet kap kézhez. A hozzáigazítási funkciók és az egyéb tervezői eszközök a prezentációi optimális kialakítását eredményezik. Az Office 2016 Home and Student-el egy szoftvercsomaghoz jut, amely minden feladatában támogatást nyújt. 

A Microsoft Office Home and Student 2016 legfőképp személyi használatra lett kialakítva, ezalatt is főként diákok részére. A csomag egy jó alapot kínál a mindennapos kihívásokhoz akár az iskolai életben akár a háztartás területén.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2016 Home and Student"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2016 Home and Student - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat