Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac

55 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100025-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Szövegek összefoglalása, prezentációk készítése, táblázatkezelés, e-mail tartalmak kezelése és... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac"

Szövegek összefoglalása, prezentációk készítése, táblázatkezelés, e-mail tartalmak kezelése és jegyzetek feljegyzése – ez mind lehetséges az új Office Home and Business 2016 Mac segítségével. Használja az Office Suite minden előnyét a Mac gépe sajátosságainak kombinálásával. A Mac-re tervezett szoftverek ideális választást jelentenek a privát és kisvállalati felhasználásra. Az alábbi szoftverek képezik a csomag részét: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, és most először a OneNote. A programok kifejezetten a Mac számítógépek funkcióihoz lettek kifejlesztve.

Az Office Home and Business 2016 Mac kimagasló tulajdonságai:

  • A több ezer, professzionális online sablon óriási segítséget jelent a kezdő felhasználóknak
  • A szövegek és grafikonok megjelenítése a Mac retina kijelzőjére lettek tervezve ahol nagy felbontásban végezheti feladatait
  • A navigációban a Mac multi touch (több ujjal való irányítás) segít eligazodni a dokumentumok sokasága között
  • Intuitív elrendezés a menüsorban: tegye minden rendszerbeli parancsát gyorsan kivitelezhetővé

Outlook - több mint egy e-mail rendszer

Igazgassa kényelmes módon e-mailjeit, kapcsolati listáját, időpontjait és feladatait a program támogatásával. A felugró üzenetek hatására fiókja forgalma mindig nyommal követhető lesz. Helyezze régebbi e-mailjeit az archívum mappába, ezzel felügyelve tárhelye kihasználtságát. Állítsa szolgálatba naptárját és igazgassa időpontjait ezzel párhuzamosan.

Új lehetőségek a Word-ben, Excel-ben és PowerPoint-ban

A piszkozati fül által gyors hozzáférése van a piszkozati elemekhez, így másodperceken belül egy professzionális dokumentumot hozhat létre. A jobb csapatmunka érdekében a fejlett adatmegosztási funkcióval megjegyzést tud hátrahagyni dokumentumaiban. A nézeti funkcióval a Bing a szövegkeresési funkcióival a háttérben információt keres, miközben Ön zavartalanul tud a szövegeken dolgozni. 

Az Excel segít Önnek az ’ajánlott diagram’ funkciójával az optimális diagrammintát a dokumentumához megtalálni. Készítsen a Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac-ben a  megújult képlet generálóval praktikus képleteket, hogy az később automatikus értékelést állítson össze. 

Használja a PowerPoint-on a megújult előadói megjelenítést a prezentáció munkafolyamatának  jó átláthatósága érdekében. Csináljon jegyzeteket a OneNote-ban, állítson be időzítőt és nézze meg előre a következő fóliát. Hallgatósága ezzel szemben csak az aktuális fóliát láthatja. Kapcsolja egybe animációkkal a prezentációit és változtassa meg a dizájnt a dizájnvariáció opcióval. 

Mostantól Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac-el a OneNote is elérhető

Most először elérhető a digitális jegyzetfüzet, a OneNote Mac-re is. Tartsa minden jegyzetét szem előtt, fűzzön hozzájuk szövegeket, fotókat, internetes linkeket és egyéb elemeket, majd rendezze őket tetszés szerint külön kategóriákba. 

Teljes összeköttetés a felhőszolgáltatással

A munka világa egyre inkább mobilissá válik, és már régóta sokaknak nem csak egy állandó helyen található a munkahelye ahol a munkatársak egybegyűlnek. A OneDrive nevű felhőszolgáltatással egy rugalmas munkakörnyezetet teremthet meg magának ahol a dokumentumok hozzáférése bárhonnan lehetséges. Dokumentumait akár iPhone-ról vagy iPad-ről is elérheti.

Operációs rendszerMac OS 10.15 - 10.13
ProcesszorIntel-processor
RAM4 GB
Merevlemez6 GB
Kijelző1280 x 800
Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat