Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2016 Home and Business

Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
55 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100021-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A szoftvercsomaggal teremtsen tökéletes bázist az összes irodai tevékenység elvégzéséhez. Ön az... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2016 Home and Business"

A szoftvercsomaggal teremtsen tökéletes bázist az összes irodai tevékenység elvégzéséhez. Ön az összes kedvelt alkalmazást egy csomagban kapja kézhez: a legújabb kiadásban együtt a Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook programokkal. Mindegy, hogy Ön körleveleket szeretne készíteni, prezentációt összeállítani, e-mailjeit kezelni vagy az időpontjait szem előtt tartani, az Office 2016 Home and Business mindenben hatékonyan segíti munkáját. 

A rendszer középpontjában az összeköttetés a felhasználók között a felhőszolgáltatásban áll. Az adatait mindenhonnan elő tudja hívni, fel tudja használni és meg tudja osztani. Az Office alkalmazások tervezése során a cél az volt, hogy az irodai tevékenység a lehető legjobb módon legyen támogatva. Ez a hatékony szerkesztési és segítségnyújtási funkciók segítségével válhat valóra. Első ránézésre bár nem feltűnő, hogy bármi megújult volna, mégis sok új funkció lett kialakítva. 

Új jellegzetességek a Home and Business 2016-ban

 • A felhőszolgáltatás által más felhasználók általi hozzáférés valósul meg ami rugalmas megoldás. 
 • Az Office online szinkronizálja magát a OneDrive fiókkal, így mindenhonnan hozzáférése van fotóihoz, dokumentumaihoz, de szerkeszteni is tudja azokat. 
 • A valós idejű összeköttetés lehetővé teszi a dokumentumok egy időben való szerkesztését.
 • Az új Excel, Word és PowerPoint sablonokkal a széles képernyős megjelenítéssel az ötleteit még jobban tudja bemutatni.
 • Az Excel-ben egy kattintással az időtartambeli analízist és a trendszámítást is el lehet indítani.
 • A Clutter gondoskodik arról, hogy az Outlook postafiókja mindig rendezett legyen.
 • A ’mondd el’ keresőmotor segít abban, hogy a keresett funkciókat minél gyorsabban megtalálja
 • Az egyes programok tanulóképesek és elemzik az újra visszatérő szövegrészleteket, majd az újabb gépelésnél felajánlják őket.
 • Az ’insights’ a Microsoft keresőmotorral, a Bing-el van összeköttetésben, lehetőségként felajánlja a szövegkörnyezeti információkat (pl. fotók, Wikipedia- bejegyzések) A keresés közvetlenül az Office-ből történik. 
 • Szemkímélő feladatvégzés érdekében használja a sötét hátterű megjelenítést.

Feladatvégzés a CloudDrive-al 

A Microsoft Office 2016 Home and Business fő fókusza főként a saját felhőszolgáltatása általi összeköttetésben áll. Az Ön számára 5 GB tárhely áll felhasználásra amit különböző dokumentumokkal tölthet fel. Az adatokhoz való egyszerűsített hozzáférést csaknem mindenhonnan megnyitni és szerkeszteni tudja, ami mobilissá és rugalmassá teszi Önt. Továbbá a felhője tartalmát a barátok és munkatársak számára is szabaddá tudja tenni, amely egy a projekten való közös munkát valósít meg. A valós idejű összeköttetéssel nyomon tudja követni melyik dokumentumon történt mások által módosítás. 

Zökkenőmentes váltás az Office 2013 felhasználók javára

Az Office 2013-hoz szokott felhasználó rövid időn belül feltalálja magát. Látszólagosan az ember nem talál újítást a programok között. A fejlődés elsősorban a hatékonyságban és a felhőval való összeköttetésben keresendő. Ezért a Microsoft sokféle felesleges új funkciókról az egyes alkalmazások részeként egyszerűen lemondott. Az előző verziókból ismert letisztult felületet a Home and Business 2016-ban is megtalálja. A felhasználóbarát kezelői felület a programokhoz és az eszközökhöz való gyors hozzáférést kínál. 

Az Office 2016 Home and Business a privát és üzleti felhasználók részére egy stabil alapot nyújt a mindennapi számítógépes feladatvégzéshez.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2016 Home and Business"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2016 Home and Business - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat