Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2013 Professional Plus

Microsoft Office 2013 Professional Plus
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
27 900 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100018-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Office Professional Plus 2013 egy széleskörű programcsomag az Office 2013... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2013 Professional Plus"

A Microsoft Office Professional Plus 2013 egy széleskörű programcsomag az Office 2013 szériájából. Ezen keresztül az Office Suite különösen a vállalati területeken a hatékony munkához ajánl egy stabil szoftveres alapot. A tipikus szövegszerkesztői és táblázatkezelői alkalmazások mellett a szoftvercsomag nagyszámú programot vonultat fel, amelyek az irodai mindennapokat teszik könnyebbé. A megújult kezelői felületen keresztül a klasszikus asztali számítógépen és erintőkijelzős eszközön is használhatja.

Office Professional Plus 2013 mostantól a Lyncel és az InfoPath-el

Az Office csomag tartalmazza az alapvető programok közül a Word-öt a szövegszerkesztéshez, az Excel-t a táblázatkezeléshez, a PowerPoint-ot a prezentációkhoz és a OneNote-ot a virtuális jegyzetekhez. Továbbá az Outlook az E-mailek kezeléséhez használatos, az Access az adatbázis irányításához nyújt támogatást, a Publisher pedig egy profi kiadványszerkesztő. Ezek az alkalmazások elsősorban a professzionális felhasználó részére és vállalati környezethez lettek kialakítva. Különlegességként a Microsoft a Lync-et és az InfoPath-et is tartalmazza. 

Egyes funkciók az Office Professional Plus 2013-ból

 • A Lync növeli a produktivitást az instant üzenetküldésen keresztül, egyszerűbbé teszi a kommunikációt és HD videokonferenciát lehet vele folytatni.
 • Az InfoPath szövegmintákkal segíti minden üzletileg releváns információ gyors megtalálását.
 • A csomag támogatja az opendocument formátumot és a nyitott XML-t is.
 • A Word-ben a Pdf adatokat problémamentesen lehet megnyitni és szerkeszteni.
 • A OneDrive felhőszolgáltatásával lehetőség van arra, hogy adatait központilag tárolja és ehhez hozzáférést biztosítson.
 • A kezelői felületet pár kattintással érintőképernyős kezelésre állíthatjuk be, amely különösen a hibrideszközöknél jelent előnyt. 

Továbbfejlesztett kommunikációs lehetőség

A Lync integrációján keresztül lehetősége van vállalata kommunikációját nagymértékben leegyszerűsíteni és felgyorsítani. Különböző kommunikációs médiákon keresztül, mint a chat, IP-telefonálás vagy a videokonferencia segítségével mindig megtalálja a megfelelő eszközt az üzleti partnerekkel való kapcsolattartáshoz. A szoftvercsomag ráadásul lehetőséget kínál az InfoPath integrálásához egy internetes böngészőn keresztül. Ezt a SharePoint-on keresztül az összes bevont személlyel megoszthatjuk és minden releváns információt összeállíthatunk.

Office Professional Plus 2013 a vállalatok számára

Az Office Suite Microsoft Office 2013 Professional Plus mindent tartalmaz, amire szüksége van Önnek ahhoz, hogy a munkahelyi folyamatokat fejlessze. A nagyigényű felhasználók is rengeteg hasznát tudják venni a szoftvercsomagnak. Az egészen egyszerű szövegszerkesztési feladatoktól kezdve egészen az összetett projektekhez kínál az Office Professional Plus 2013 megfelelő alkalmazásokat.

Megjegyzés: a Skype for Business előfizetést ez a csomag nem tartalmazza.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2013 Professional Plus"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2013 Professional Plus - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat