Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2013 Home and Student

Microsoft Office 2013 Home and Student
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
16 300 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100015-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Ideális szervezői és irodai munka a diákoknak, segítség a az otthoni háztartások számára az... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2013 Home and Student"

Ideális szervezői és irodai munka a diákoknak, segítség a az otthoni háztartások számára az Office 2013 Home and Student segítségével. Hozzon ki minél többet szoftveréből az iskolapadban tanulmányai alatt vagy otthon ülve. Nyűgözze le környezetét különleges prezentációkkal, használjon számos különböző Word es Excel sablonmintát és készítsen velük egyszerűbben dokumentumokat. Foglaljon össze a szoftver segítségével a Word-ben bejegyzéseket és szövegeket pillanatok alatt, készítsen prezentációkat a PowerPoint-al és illeszen be korábban elkészített táblázatokat és szövegeket. 

A Word, az Excel és a PowerPoint a csomagban kezelői felületükben teljesen passzolnak egymáshoz. Az arculati átalakítás miatt egy letisztult és áttekinthető platformot kapunk dokumentumaink elkészítéséhez. A szövegek és táblázatok egyszerűen olvashatók és szerkeszthetők. Egy ujdonsült Office felhasználó is rövid idő alatt beletanul a rendszer használatába, és produktívan munkát végezni.

Legfontosabb döntési tényezők az Office 2013 Home and Student mellett:

 • Felhőszolgáltatás: Készítsen el dokumentumokat a PC-jén és fejezze be őket később egy más helyen miután feltöltötte őket az internetes felhőszolgáltatásba. 
 • Személyre szabottság: a gyors hozzáférésés és az egyes eszközök és funkciók sokoldalú alkalmazkodási lehetőségei egy felhasználóbarát kezelést teremtenek.
 • Valós idejű kezelői felület: a szövegek e Word-ben és a PowerPoint-ban új besorolást kapnak, ha a grafikai elemek mint képek, fotók, vagy formák áthelyezéséről van szó. 
 • Pdf visszakonvertálás: a Pdf dokumentumok szövegei ezentúl a jobb kompatibilitás nyomán Word-be beilleszthetők és egyből szerkeszthetőek.  
 • Automatikus szövegkitöltés: az Excel felismeri az egyedi többször bevitt szövegeit, majd ezeket a legközelebbi gépelésnél felajánlja lehetőségként. 
 • Felugró ablakok (Popups): a felugró ablakokban minden információ meg van jelenítve, nincs szükség a fő nézetet elhagyni. 

Felhőszolgáltatásból történő irányítottság

Az Office Home and Student 2013 a Windows 7-re, ill. egy különböző eszközökön működő vezeték nélküli együttműködésre lett kifejlesztve. A felhőszolgáltatás segítségével egy kényelmes hozzáférést kapunk a helyhez kötöttség nélküli munkavégzéshez. Szerkessze dokumentumait megszakítás nélkül akár a buszon, egy bárban vagy otthonról.

Egyszerű kezelés

Az Office 2013 Home and Student a különböző eszközök között egy tökéletes összjátékra lett kifejlesztve. Az Excel, a Word és a PowerPoint a kompakt, érintőképernyős táblagépen, Ultrabook-on és nagyteljesítményű all-in-one rendszerek HD felbontású kijelzőin problémamentesen működik. Az új Word olvasási nézettel a tetszőleges dokumentumait ezentúl még egyszerűbben tudja olvasni.

Intuitív felhasználás

A minimalizált dizájn-al és a letisztult modern kezelői felülettel még jobban sikerült megteremteni a könnyed erintőképernyős és iróeszköz kezelést. Az Office csomag általános kezelésének állandó része a nagyfokú szín és animációs támogatottság. A gyors hozzáférés a sokféle egymásba kapcsolódó eszközhöz és funkcióhoz egy egészen egyedi felhasználói élményt valósítanak meg. 

Kérem, vegye figyelembe, hogy az Outlook, Publisher, Access programok nem részei a csomagnak, ezeket az Office más csomagok részeként forgalmazza.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2013 Home and Student"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2013 Home and Student - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat