Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2013 Home and Business

Microsoft Office 2013 Home and Business
Ez a termék jelenleg nem áll rendelkezésre!
16 800 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100016-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Home and Business 2013-al mestere lesz az irodai munka sokoldalú kihívásainak. A... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2013 Home and Business"

A Microsoft Home and Business 2013-al mestere lesz az irodai munka sokoldalú kihívásainak. A Word, Excel, PowerPoint, Outlook és a OneNote praktikus funkciói támogatják Önt a munkája alatt még több rugalmasságot ígérve. Rövid időn belül tud profi prezentációkat, és megnyerő üzleti levelezést állíthat össze. Akár nagyobb adatmennyiséget is feldolgozhat melyet diagramban szemléltethet. 

Az Office Home and Business 2013-ban az összes alkalmazás át lett alakítva. A programok korszerű módon és optikailag az aktuális Windows operációs rendszerekkel illenek össze. A felhasználóbarát programkezelési felület lehetővé teszi a direkt hozzáférést a legfontosabb eszközökhöz. Hozzáadásképp a Microsoft az alkalmazásait új funkciókkal is kibővítette. 

Új funkciók a szoftvercsomagban:

 • Hozzon létre, módosítson, nyisson meg a Word-el Pdf dokumentumait egész egyszerű módon. Önnek nincs szüksége további programokra.
 • Lapozzon kézmozdulattal az értintőképernyős eszközén a dokumentumaiban az olvasási móddal.
 • Illesszen be videókat (akár a Youtube-ról is) Word dokumentumaiba.
 • Az automatikus szövegbeillesztési funkció az Excel-ben felgyorsítja a munkafolyamatot (az egyes szövegrészek többszöri begépelés után megjegyzésre kerülnek).
 • Quick Analysis Tool: elemzéseket és grafikonokat ajánl fel a felhasználónak a feladatvégzés során.
 • Használja a továbbfejlesztett sablonokat, hogy munkáit grafikailag még megnyerőbbé varázsolja.
 • PowerPointban jelenítse meg a létrehozott dolgait kétféle nézettel, így az előadói nézetben további jegyzeteket lehet hozzáfűzni.
 • Lapozzon táblagépén egy ujjmozdulattal az oldalak között.
 • Húzzon hasznot az új dizájn eszközökből és profitáljon az intelligens vezetői vonalakból.
 • Kapcsolja össze az Outlook-ot a Microsoft webmail fiókkal és hívja elő e-mailjeit, kapcsolati listáját és időpontjait helytől függetlenül. 

Új kinézet és erintőkijelzőre tervezett felület

Az Office 2013 csomagok a Windows 8-ra lettek eredetileg tervezve. Szoftverünk teljes mértékben az ismert ‘csempe’ nézethez alkalmazkodik. Az érintőkijelzős eszközöknél az ujjal való érintés könnyed kezelést eredményez. A dizájn is testre lett szabva, mely rendezetten működik. A virtuális érintőbillentyűzeten egy felhasználóbarát élmény teljesedik ki. 

Egyszerű irányítás

Az intuitív és áttekinthető menükezelés segít Önnek a szoftvercsomag egyes programjain keresztül a gyors és gördülékeny navigációban. Az egyes alkalmazások egy strukturált kezelői felületen át kapcsolódnak egymásba. A menüsor alapvetően kikapcsolt módban van, és csak akkor jelenik meg ha tényleg szükségeltetik. Az ismert kategóriák, mint ‘adat’, ‘feldolgozás’, ‘nézet’ egy keskenyebb menüsorban a felső sorban jelenik meg. Saját igény szerint a tartalmakat teljes nézetben is meg lehet jeleníteni. 

Feladatvégzés – mindegy, hogy honnan

Intézze mindennapi feladatait és irodai munkáit az online hozzáférésen keresztül rugalmasan és hatékonyan. A OneDrive lehetőséget nyújt az adatok szinkronizációjara a különböző eszközökön. Nem csak a saját dokumentumaihoz és adataihoz való hozzáférés lett leegyszerűsítve, hanem a mások általi megosztások is. Az ingyenes Office webes alkalmazások segítségével online hozzáfér a fontos dolgokhoz és módosítani is tudja helyben azokat. A munkahelye ezáltal ott lesz, ahol Önnek legjobban szüksége van rá. 

A Office 2013 Home and Business az új sajátosságok és a felhasználóbarát kezelői felülete által a számítógépes munkáit rugalmasan és egyszerű módon végezheti. Az Office csomag a privát és üzleti ügyfeleknek kitűnő megoldást nyújt. 

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2013 Home and Business"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2013 Home and Business - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat