Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2011 Home and Business Mac

Microsoft Office 2011 Home and Business Mac
21 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100013-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Tapasztalja meg a kreativitás új szintjét a Microsoft Office 2011 Home and Business-el. A... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2011 Home and Business Mac"

Tapasztalja meg a kreativitás új szintjét a Microsoft Office 2011 Home and Business-el. A programcsomag a Mac számítógépekre lett tervezve és számos alkalmazást tartalmaz ami a dokumentumok előállítására, táblázatkezelésre, prezentációk elkészítésére, e-mailezésre alkalmas. A szoftvercsomagot korlátlan ideig használhatja irodai és otthoni munkavégzése folyamán. 

Az Office Mac 2011 Home and Business alkotóelemei

Ha Ön a szoftvercsomag mellett dönt, hozzáférést kap a következő programokhoz. A frissítések, amit a gyártó állít ki ingyenesen telepíthetőek:

 • A Word a felelős azért, hogy dokumentumokat előállítson, módosítson és online menteni tudjon.
 • Az Excel széleskörű funkcióival, amik a táblázatok, diagramok, pénzügyi számítások feldolgozását támogatja, nagy segítséget nyújt feladatvégzésünk során. 
 • A PowerPoint felel azért, hogy dinamikus, modern prezentációkat allítson vállalkozása vagy saját felhasználás rendelkezésére. 
 • Az Outlook világszerte közkedvelt e-mail program, amellyel kapcsolatait, időpontjait, kapcsolati listáját tudja áttekinthető módon kezelni. 

Ahhoz, hogy a szoftvercsomagot telepíteni tudja, szüksége lesz Mac OS X 10.6 vagy újabb operációs rendszerre. Ön egy teljesértékű, korlátozások nélküli licenszet vásárol meg. 

Új funkciók a csomagban

 • Az Outlook-al egyes e-maileket láthatóságon kívül lehet helyezni, postafiókját automatikusan rendezni lehet, hogy több ideje maradjon a fontos funkciókat használnia.
 • Az menüsort az egész szoftvercsomagban szabadon lehet kialakítani.
 • Az online mentett adataihoz adjon meg tetszőlegesen különböző felhasználóknak hozzáférést. Ezáltal a munkatársaival való közös feladatvégzés rugalmassá válik.
 • Küldjön prezentációkat a PowerPoint-ban közvetlenül az interneten keresztül további felhasználóknak, ami akkor is működik, ha a fogadó fél nem rendelkezik a PowerPoint programmal.
 • Még több előre gyártott sablon: a Word, az Excel és a PowerPoint rengeteg előzetes megjelenítést vonultat fel.

Dolgozzon a Microsoft Office 2011 Home and Business-el Mac-jén ugyanúgy mint PC-n

A Microsoft a szoftvercsomaggal ugyanazokat az alkalmazásokat állítja rendelkezésére, mint egy klasszikus számítógép számára. Ön a Mac számítógépek teljesítményéért rajong de ugyanazt az irodai produktivitást szeretné elérni mint egy PC-vel? Ez a szoftvercsomag ezennel megoldást nyújt a problémára.

Az egymással nagyon hasonló kezelői felületnek köszönhetően az újdonsült Mac felhasználók is könnyen kiigazodnak a Microsoft programjai között. A dokumentumok elmentése kizárólag a Mac által használt formátumban is lehetséges. A szoftvercsomag megvásárlása feljogosítja Önt, hogy a programokat vállalati közegben is használhassa. A kisebb vállalkozások is sokat profitálhatnak a különböző Microsoft alkalmazások előnyeiből.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2011 Home and Business Mac"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2011 Home and Business Mac - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat