Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Microsoft Office 2007 Professional Plus

Microsoft Office 2007 Professional Plus
14 600 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100009-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Microsoft Office Professional Plus 2007 egy irodai szoftver a magas igényekhez. Különösen a... több

Termékinformációk: "Microsoft Office 2007 Professional Plus"

A Microsoft Office Professional Plus 2007 egy irodai szoftver a magas igényekhez. Különösen a vállalatok számára teremt  maximális produktív képességet és stabil kezelhetőséget. A szoftvercsomagban a következő alkalmazások találhatóak meg: a Word, az Excel, a PowerPoint, a Publisher, az Access és az Outlook a Business Contact Manager-el. Ezek támogatják a mindennapi munkában és minden alkalmazási területhez a megfelelő támogatást nyújtják. Használja az Office alkalmazásokat a szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, e-mailek rendezéséhez, prezentációk elkészítéséhez vagy adatbázisok kezeléséhez. A széleskörű funkcióknak köszönhetően folyamatosan professzionális eredményeket érhet el. 

A Microsoft Office Professional Plus 2007 fő sajátosságai:

 • Élő előnézet: a minták, a dizájnok és a formázó funkciók valós időben jelennek meg egy ablakban.
 • Multifunkciós menüsor: új kezelői felület a gyors és intuitív kezeléshez.
 • A felhasználó által meghatározott elemek, tervezetek, és a layout növeli a produktivitást és megkönnyíti az új projektekbe való bekapcsolódást.
 • Még több védelem az adatveszteség ellen az XML támogatással, csökkentett méretű dokumentumok a több tárhely és a gyorsabb rendszertöltés érdekében.
 • Az Outlook lehetővé teszi az RSS-re való előfizetést és egy funkciót állít rendelkezésre, amellyel az emaileket jobban átláthatóvá lehet tenni. 
 • Az Access már előre elkészített mintákat és adatbázisbeli megoldásokat tartalmaz. 

Jobb felhasználóbarát kezelés

Az Microsoft Office Professional Plus 2007 egy új multifunkciós menüsort állít rendelkezésre, amely sok dolgot vesz át az előző verziók klasszikus menüstruktúrájából. Ezzel mostantól rengeteg funkcióhoz sokkal gyorsabban hozzáférünk. Az egyes parancsok a menüsorban csoportokba vannak rendezve és az egyszerű kezelés rendjéről gondoskodnak. Kiegészítésként rendelkezésre áll még a lista és dialogusmező a további funkciókkal. Az elemek típusonként és szituációtól függően kerülnek megjelenítésre és a feladatvégzés során mindig a megfelelő pillanatban támogatják Önt. A layoutot bármikor az élő előnézetben ellenőrizni tudja amely igény esetén meg is változtatható. 

Sok új funkció minden egyes Office alkalmazásban

A különböző Office programok a mindenkori új funkciókkal lettek felszerelve, amely a fennálló pool-al lettek kiegészítve és megújítva. A Word-ben az előre elkészített alkotóelemekből tud választani vagy maga definiálni, amelyekkel a a dokumentumait a gyakran használt tartalomhoz hozzá tudja fűzni. Válasszon - egy nagy galériából a fedőlapokból, fej és láblécből, vagy szöveges idézetekből - majd készítsen pillanatok leforgása alatt professzionális dokumentumokat. A Microsoft Excel könnyebbé teszi a nagy adatmennyiség kezelését és automatikus kitöltő funkció segítségével. Az minták automatikuis kitöltő funkciói segítenek abban, hogy a mintákat gyorsan és megfelelően tudja kialakítani a függőség figyelembe vételével. 

Az Outlook-ban ezentúl lehetősége adódik az RSS feedre való előfizetésre ill. emailjei és információi központi kezeléséhez. A keresett leveleit az integrált gyorskeresési funkcióval és címszavakkal találhatja meg. Ráadásul a spam email-filterezés véd a reklámok ellen és az új funkciók megvédik Önt az adathalászattól. A PowerPoint lehetővé teszi Önnek közvetlenül a programban a diagramok az Excel használata nélküli elkészítését. Alkosson effektekkel teli és dinamikus workflow-kapcsolati- és hierarchia diagramokat pár kattintás alatt, majd használja fel őket egyből a PowerPoint-os előadásában. Az Access-ben használja az előre definiált adatbankokat, így akár kezdőként is tud strukturáltan tud adatokat kezelni. A felhasználókra definiált kiadványok köszönhetően a profi eredményeknek a Publisher-ben mindig jó színben tűnnek fel. 

Office 2007 Professional Plus – a mindent tudó megoldás a vállalatok számára

A Microsoft Office 2007 Professional Plus alatti programok a vállalati feladatok területén minden felmerülő feladatot nagyobb erőfeszítés nélkül el tudják végezni. Az egyszerű navigációnak és az intuitív kezelésnek köszönhetően ill. a számos tervezettel a kívánt eredményhez rövid idő alatt juthat el. Kápráztassa el magát az Office 2007 Professional Plus széleskörű funkcióitól. Az alacsony szintű rendszerkövetelménynek köszönhetően a régebbi gyengébb számítógépeken ill. Windows rendszereken is hiba nélkül működik.

Továbbmutató linkek ide: "Microsoft Office 2007 Professional Plus"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Microsoft Office 2007 Professional Plus - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat