Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Thin PC

Windows Thin PC
9 500 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100615-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • angol
A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették. A Windows Thin PC a Windows 7... több

Termékinformációk: "Windows Thin PC"

A Windows 7 támogatását 2020. január 14-én megszüntették.

A Windows Thin PC a Windows 7 speciális verziója. Ezzel az operációs rendszerrel régebbi hardverrel rendelkező számítógépek alakíthatók Thin kliensekké. Ennek köszönhetően a vállalatoknak kevesebb új hardvert kell vásárolniuk. Emellett csökkenthetők a licencköltségek is, mert a Thin kliensek számára nincs szükség külön licencre. Az asztali számítógépeken kívül laptopokra is telepíthető az operációs rendszer. A szoftver végeredményben vezeték nélküli távoli asztali felhasználást is lehetővé tesz, például a laptop WLAN antennáján keresztül. Virtuális gépeken azonban nem használható az operációs rendszer, mert más célra fejlesztették ki. A Windows Thin PC segítségével a felhasználók a következő tartományokban használhatnak programokat:

– Biztonság, kezelőeszközök, terminálemuláció,
– Távoli asztal és hasonló technológiák,
– Webböngészők és üzenetküldők,
– Dokumentummegtekintés, valamint
– .NET Framework és Java Virtual Machine.
Az olyan programok azonban nem támogatottak, amelyekben a felhasználók maguk hoznak létre tartalmakat, például az Office.

Energiatakarékos számítógépek beépítése a vállalati infrastruktúrába

A Windows Thin PC megvásárlása többek között akkor számít jó ötletnek, ha a régebbi vagy a különösen alacsony energiafelhasználású számítógépeket szeretnének tovább felhasználni. Az operációs rendszer így segíthet a vállalati költségek megtakarításában. Csökkentett teljesítménye miatt a Thin PC jelentősen alacsonyabb hardveres erőforrásigényű, mint a „nagyobb” operációs rendszerek.
A Thin PC azonban ennek ellenére képes olyan kezelőeszközök alkalmazására, mint a System Center. A Thin kliensek központi kezelése egyszerű. Az alkalmazások szerepalapúan használhatók. Ez a biztonsági frissítésekre, adatokra és frissítésekre is érvényes. A még nagyobb fokú biztonságról az Enterprise Edition olyan ismert funkciói gondoskodnak, mint a BitLocker és az AppLocker. A Thin PC laptopot használó felhasználói emellett a DirectAccess segítségével biztonságos módon férhetnek hozzá a vállalati adatokhoz.

Intenzív grafikai igényű alkalmazások felhasználása hardverfüggetlenül

A Windows Thin PC a Windows 7 Service Pack 1 és Windows Server 2008 R2 bizonyos funkcióit használja. A távoli csatlakozáson keresztül Aero hatást használó Windows asztalokhoz is lehetővé válik a hozzáférés. A Windows Thin PC megvásárlása azt is lehetővé teszi az alacsonyabb teljesítményű készülékek számára, hogy távolról használjanak 3D-alkalmazásokat vagy nagy felbontású videókat. A felhasználók hálózaton keresztül futtathatnak intenzív grafikai igényű programokat. Nincs szükség megfelelő hardverre a helyi számítógépen, mert a tényleges számítási munkát a hálózati szerverek veszik át. A Thin PC a Windows XP operációs rendszeren alapuló „Windows Fundamentals” követője, és az évek során sok elégedett felhasználót szerzett magának. A Windows Thin PC a „Windows Embedded Standard” alapjaira épült Ennek módosított változatát számos gyártó Thin kliense alkalmazza annak érdekében, hogy gyárilag „egyszerűsített” számítógépeket hozhassanak létre.

Windows Thin PC vásárlása vállalatoknak

A Thin PC a bevált Windows 7 Enterprise operációs rendszer alapjaira épült. A meglévő számítógépek új célra történő felhasználását teszi lehetővé. Így Thin klienssé tehetők az olyan számítógépek, amelyek nem lennének elég gyorsak teljes értékű Windows operációs rendszer futtatásához. A kliensek magas biztonsági és megfelelőségi követelményeknek felelnek meg. Ehhez olyan szoftveres szűrők járulnak hozzá, amelyek többek között letiltják a felhasználók számára az adatok merevlemezre mentését. A RemoteFX segítségével a Thin PC átfogó távoli asztali felhasználást tesz lehetővé, melynek során például olyan kiváló felbontású multimédiás tartalmak játszhatók le, amelyeket más asztali számítógép vagy szerver bocsát rendelkezésre.

A Lizengo széles választékban kínál eredeti szoftvereket az operációs rendszerektől kezdve a vírusirtó programokig. Örömmel állunk rendelkezésére, ha kérdései merülnének fel a szoftverekre vagy a telepítésre vonatkozóan.

Processzor:
legalább 1 GHz és 32-bit (x86)

Memória:
legalább 1 GB

rendelkezésre álló tárolóhely:
legalább 16 GB

Grafika:
DirectX 9 grafikus meghajtó és Windows Display Driver Manager 1.0 vagy újabb

Meghajtó:
rendeszeindításra alkalmas DVD-ROM meghajtó

Továbbmutató linkek ide: "Windows Thin PC"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Thin PC - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat