Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 Standard Core Add-On

Windows Server 2019 Standard Core Add-On
36 000 Ft

Vételár Áfával

Szerver licenszelés:

  • Microsoft
  • 100491-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2019 Standard Core Add-on megvásárlása rugalmasságot biztosít... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"

A Windows Server 2019 Standard Core Add-on megvásárlása rugalmasságot biztosít vállalat számára

A Windows Server 2019 a Microsoft legújabb szerver operációs rendszere. A szoftver nem csak az előző kiadás erősségeit viszi tovább, de magasabb minőséget képvisel, és jelentősen kibővíti az előd funkcionalitását is, hogy a vállalatok és szervezetek számára lehetőséget biztosítson egy erős és stabil hálózati infrastruktúra kiépítésére. 

Míg a klasszikus Standard verzió megteremti egy rendszer kiépítésének alapját, a Windows Server 2019 Standard Core Add-on rugalmas licencbővítést kínál. Mióta a Windows Server 2016 áttért a processzor alapú licencelésről a mag alapú licencelésre, a core add-on licencek költséghatékony megoldást jelentenek a nagy teljesítményű szerverek további licencekkel történő ellátására mind az üzembe helyezéskor, mind pedig később.

A Windows Server 2019 Standard főbb újdonságai
A Microsoft Windows Server 2019 Standard Core Add-on vásárlói a Microsoft jelenleg elérhető leghatékonyabb szerver operációs rendszeréhez jutnak hozzá. Elődjéhez, a Windows Server 2016 Standard verzióhoz képest a 2019-es kiadás számos új funkcióval rendelkezik. Közéjük tartozik a tárolólemezkép 1,7 GB-ra csökkentése. 

További újdonságnak számítanak az expressz frissítések, amelyeket már az asztali gépekhez készült Windows 10 operációs rendszer is használ. Ezek révén a Windows Server 2019 és a Windows Server 2019 Standard Core Add-on frissítései sokkal kisebbek, és nem csak a telepítési időt csökkentik, de a szükséges újraindítások számát is.

A Windows Server 2019 Standard Core Add-on nagyobb biztonságot kínál
Mivel manapság az internetes fenyegetések száma szinte naponta nő, a Microsoft legújabb terméke is rendkívüli hangsúlyt fektet a biztonságra. A Windows Server 2019 Standard Edition jelentős javítássokkal gazdagodott az adattitkosítás, a virtuális gépek és a hálózati forgalom területein. A biztonságot a Windows Server 2019 és a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) együttműködése teszi teljessé. 

Ez a védelmi mechanizmus nem igényel aláírásfájlokat, és sokkal magasabb szintű védelmet nyújt a rootkit és a nulladik napi támadásokkal szemben. A felhőkapcsolat révén a rendszer megbízhatóan felismeri a hagyományos víruskeresők által nem észlelt támadásokat is. A Windows Server alkalmazással a Microsoft a Linux-gépekre is átvitte az előző verzióban bevezetett „árnyékolt VM-koncepciót”. 

A Windows Server 2019 Standard Core Add-on további előnyei a vállalatok számára

  • Windows-alrendszer Linuxhoz: A Windows Server új verziója nemcsak kibővített biztonsági koncepciókat hozott be a Linux-szerverhez, de egyszerűsítette annak kezelését is. A Linux-disztribúciónak közvetlenül a Windows-telepítésbe történő integrációja mellett figyelemere méltó, hogy a Linux-szerver adminisztrációja kényelmesen intézhető a Windows-szerverről Linux-parancsokkal.
  • Hiperkonvergens infrastruktúra: A redmondi szoftvergyártó a Windows Server 2019 esetében már a hiperkonvergens infrastruktúra trendjét követi, mivel jelentősen leegyszerűsített egyes kezelési és telepítési műveleteket.
  • Zökkenőmentes Microsoft Azure integráció: A jelenlegi verzióban a Windows Server és Microsoft Azure szorosan együttműködik. Egy szempillantás kérdése az adatszinkronizálás, az Azure Backup révén nagyon egyszerű a biztonsági mentés, és a Microsoft Azure-ön ráadásul fürtök is kezelhetők.
  • Jobb konténerkezelés: A Windows Server 2019 esetében a Microsoft közvetlen integrációt biztosít a Kubernetes menedzsmentplatformhoz, ami lehetővé teszi a hibrid konténerkörnyezetek üzemeltetését.
  • Tárolóáttelepítés varázsló: Egy másik új funkció a tárolóáttelepítés, amely többek között segít az adatszervereket és az adatokat a Server 2019-re migrálni. Ez a NAS rendszerekből származó adatok lehetséges migrációja mellett szorosabb együttműködést jelent a Microsoft Azure-rel. Mivel a tárolóáttelepítés varázsló számos eszközt forrásként tud használni, a Windows Server 2019 Standard Core Add-ont megvásárló felhasználók számára rendívül egyszerű folyamattá válik a migráció.
Platform Windows
Processzor Legalább 1,4 GHz-es, (Single-Core) processzor, de minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz vagy több ajánlott (Single- és Multi-Core), max. 2 CPU foglalat támogatott
RAM legalább 2 GB RAM (ill. 4 GB, ha a Windows Server Essentials telepítése virtuális gépként történik), 16 GB RAM ajánlott, max 64 GB támogatott
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 160 GB lemezterület legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval
Képernyő n.a.
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 Standard Core Add-On"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 Standard Core Add-On - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat