Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard
186 000 Ft

Vételár Áfával

Szerver licenszelés:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100488-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2019 Standard a népszerű Windows Server 2016 operációs rendszer... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 Standard"

A Windows Server 2019 Standard a népszerű Windows Server 2016 operációs rendszer továbbfejlesztett változata. A legtöbb infrastruktúrában használható, és olyan alkalmazásoknál is bevethető, mint a Microsoft SQL Server vagy a Microsoft SharePoint. A Windows Server 2016 biztonsági szabványain túllépve még hatékonyabb védelmet nyújt a támadások ellen. Az érzékeny alkalmazások védelme érdekében továbbfejlesztették a virtuális gépeket (VM). Ennek köszönhetően megvalósult a Linux VM-ek támogatása is. Az adminisztrátorok könnyen titkosíthatják a hálózati szegmenseket a szerverek között. Újdonságnak számít a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) integrációja. Ez a Windows Server 2019 Standarden belül megelőző védelmet biztosít a nulladik napi támadásokkal szemben. Emellett lehetővé teszi a teljes biztonsági ciklus központi kezelését.

Csúcstechnológiás szerverkezelő eszköz

A Windows Server 2019-es verziójában hibrid felhő környezetek is létrehozhatók. Ennek alapja a 2017-ben bemutatott Project Honolulu. A meglévő Windows-szerver környezetek könnyen csatlakoztathatók az új felhőszolgáltatásokhoz. A felhasználó ezáltal egyszerűen integrálhatja az Azure Backup, a Disaster Recovery, az Azure File Sync és a többi Microsoft-szolgáltatást a meglévő infrastruktúrákba és alkalmazásokba. A Project Honolulut hivatalosan a Windows Server 2019 megjelenésével egyidőben mutatták be. Ez a szerverkezelő eszköz olyan szerverek menedzselésére szolgáló központi interfész, amelyek Windows 2019, 2016 vagy 2012R2 alatt futnak grafikus felhasználói felülettel (GUI) vagy anélkül. A Project Honolulunak köszönhetően az olyan tipikus feladatok, mint a teljesítményfigyelés vagy a szerverkonfiguráció lényegesen egyszerűbbé válnak. Ugyanígy leegyszerűsödik a vegyes szerverarchitektúrákban a Windows-szolgáltatások kezelése.

Kisebb konténerek és HCI-infrastruktúrák

A Windows Server 2019 Standard a korábban megszokotthoz képest több eszközzel támogatja a konténertechnológiákkal dolgozó felhasználókat a meglévő alkalmazások korszerűsítéséhez. Ehhez nyújtanak segítséget az operációs rendszer tárolólemezképei (Windows Server Core Container Base Image) Ezeknek a képeknek a mérete a harmadára csökkent. Ennek köszönhetően a letöltési idő is 72 százalékkal rövidebb lett. A szoftver támogatja továbbá a nyílt forráskódú Kubernetes konténerkezelő platformot. A hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) és a szoftveralapú Windows Server-infrastruktúra már a Windows Server 2016-ból is ismerős. Az előre konfigurált HCI-megoldásokat a Windows Server 2019-ben is használhatjuk. Könnyen telepíthetők és skálázhatók, és segítenek a számítási és tárolási igények kielégítésében. Ők is kezelhetők a Project Honolulun keresztül, ami nagymértékben leegyszerűsíti a hiperkonvergens infrastruktúrákkal kapcsolatos napi munkát.

A Windows Server 2019 fokozott teljesítményt és megbízhatóságot nyújt

Az alkalmazás távoli asztali munkamenetgazdaként is (Remote Desktop Session Host (RDSH)) használható. Ekkor a gazdagépen futó Windows-alapú programok vagy maga a teljes asztal megosztható a felhasználók között. Figyelemre méltóak a tárhelykezelő funkciói is. A tárolóáttelepítési szolgáltatások (Storage Migration Services (SMS)) révén a régi fájlkiszolgálók a 2019-es verzióra frissíthetők. Ennek során átvételre kerülnek az adatok, a hozzáférési jogosultságok és a beállítások is. A tárolóáttelepítéssel a régi kiszolgáló identitása átkerül egy új szerverre, így az előző számítógép leválhat a hálózatról. A szükséges eszközök a Honolulu-tools segítségével érhetők el. A Windows Server 2019 Standard a tárreplika (Storage Replica) funkciót is elérhetővé teszi. Ezt már a Windows Server 2016 Datacenter Edition is tartalmazta, és egy olyan eljárást takar, amely lehetővé teszi a kötetek szerverek és fürtök közötti replikációját. A Windows Server 2019 egy olyan grafikus felületet is tartalmaz, amelyet néhány felhasználó a 2016-os verzióból hiányolt.

Processzor: 1.4 GHz 64-bit EMT64 vagy AMD64, Quad-Core ajánlott
RAM: 512 MB az ECC támogatott memóriamodulokhoz és 800 MB VM-telepítéshez
Merevlemez: a Core-hoz 32 GB, a GUI számára további 4 GB 
Lemezvezérlő: PCI Express kompatibilis lemezvezérlő

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat