Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 Essentials

Windows Server 2019 Essentials
84 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100489-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Vásárolja meg a Windows Server 2019 Essentials alkalmazást, és élvezze a testreszabott... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 Essentials"

Vásárolja meg a Windows Server 2019 Essentials alkalmazást, és élvezze a testreszabott megoldások előnyeit!

A Windows Server 2019 Essentialt megvásároló cégek a Microsoft sikeres szervermegoldásának legújabb verzióját kapják, amely már évek óta kitűnően szolgálja a kisvállalatokat. Az aktuális verzió, csakúgy mint elődje, a Windows Server 2016 Essentials, a kisebb méretű vállalatok és szervezetek igényeit hivatott kielégíteni. A Windows Server 2019 Essentials elsősorban ovirtuális munkakörnyezettel nem rendelkező cégek számára ideális, akik számára első szerverként biztosít megoldást. Alternatív lehetőségként elsődleges kiszolgálóként is használható több szervert üzemeltető munkakörnyezetben.A  Windows Server 2019 Essentials nagyobb biztonságot és több felhőszolgáltatást kínál
Az előző változathoz képest a legnagyobb újdonságot - a Windows Server 2019 és a Project Honolulu révén- a Microsoft Azure szorosabb integrációja jelenti, amelynek köszönhetően így egy hibrid felhő környezet jön létre. A Project Honolulun keresztül megvalósítható központi vezérlés mellett az aktuális verzió például az Azure File Sync és az Azure Backup útján történő biztonsági mentést is lehetővé teszi.

Ezen felül a Microsoft Windows Server 2019 a 2016-os verzióhoz képest kibővített biztonsági opciókat kínál. Ehhez adódik a javított Linux-támogatás többek között a „tar” és a „curl” Linux-parancsok parancssorba illesztésével. Emellett a Linux VM-ek mostantól védettséget élveznek a Windows Server 2019-ben az árnyékolt VM-eken keresztül.

A biztonsági csomagot a hálózati forgalom virtuális környezeten belüli titkosítása és a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) integrálása teszi teljessé. Ez többek között védelmet nyújt olyan támadásokkal szemben is, amikor a definíciós fájlt az aktuális víruskeresők még nem ismerik fel, pl. a nulladik napi támadások. 

 

A Windows Server 2019 Essentials további előnyei kisvállalatok számára

 • A Kubernetes támogatása révén a Windows Server Container a Microsoft Windows Server 2019-en belül is csatlakoztatható a Kubernetes menedzsmentplatformhoz.
 • Lehetőség hagyományos alkalmazások és funkciók futtatására, pl. fájl- és nyomtatásmegosztásra.
 • A Windows Server 2016 verzióhoz képest a Core Image jelentősen csökkent: 5 GB-ról 1,7 GB-ra. Az eredmény egy gyorsabb rendelkezésre állás kisebb hálózati lábnyommal.
 • A Windows Server 2019 csatlakoztatható a „System Center” aktuális verizójához az RSAT és a Project Honolulun keresztül megvalósuló központi vezérlés mellett.
 • Lehetőség hiperkonvergens architektúra (Hyper Converged Infrastructure - HCI) felépítésére a Microsoft Azure és a System Center segítségével, ami lehővé teszi a vállalatok számára a helyi adatközpontok és a Microsoft Azure összeolvasztását.
 • A Microsoft Windows Server 2019 Essentials támogatja a legfrissebb hardvereket, és ugyanazokat a funkciókat és fejlesztéseket integrálja, mint a Windows Server 2019 Standard, beleértve a rendszerinformációkat és a tárhelymigrációs szolgáltatásokat.

Ideális licenckoncepció a kisvállalkozások számára
A Microsoft Windows Server 2019 Essentials megvásárlásával a kisvállalatok egy olyan nagy teljesítményű szoftver birtokába jutnak, amely időbeli korlátozás nélkül használható és meggyőző licenckoncepciót kínál. A Standard és DataCenter verziókkal ellentétben az Essentials kiadás nem processzor, hanem szerver alapú licenc. Ennek köszönhetően a cégeknek nincs szükségük ügyfél-hozzáférési licencekre (Client Access Licenses (CAL)), mert a szoftver minden példányához csak egy licencet kell beszerezni, függetlenül attól, hogy az virtuális vagy fizikai hardverhez kapcsolódik. A Windows Server 2019 Essentials 25 felhasználót vagy 50 eszközt szolgál ki, így megfizethető megoldás a kis szervezetek számára.

Platform Windows
Processzor Legalább 1,4 GHz-es, (Single-Core) processzor, de minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz vagy több ajánlott (Single- és Multi-Core), max. 2 CPU foglalat támogatott
RAM legalább 2 GB RAM (ill. 4 GB, ha a Windows Server Essentials telepítése virtuális gépként történik), 16 GB RAM ajánlott, max 64 GB támogatott
Grafikus kártya n.a.
Hangkártya n.a.
Merevlemez Legalább 160 GB lemezterület legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval
Képernyő n.a.
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 Essentials"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 Essentials - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat