Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On

Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On
175 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100490-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Optimalizálja rendszereit a Windows Server... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"

Optimalizálja rendszereit a Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on segítségével!

A Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on szoftvert megvásároló cégek további mag alapú licencekhez jutnak a Windows Server 2019 DataCenter-Edition telepítéséhez. 2015 óta, amikor is a mag alapú licencelés gyakorlattá vált, a DataCenter Core Add-on költséghatékony lehetőséget biztosít a rendszerüzemeltetéshez. A Microsoftnak a mai napig ez a legerősebb szerver operációs rendszere, amely a Windows Server 2016 DataCenter erősségeire épít. 

A vállalatok ezáltal számos exkluzív funkciót használhatnak, ráadásul lehetőséget kapnak egy nagy teljesítményű és stabil hibrid felhő alapú hálózati környezet létrehozására. A teljes csomag a javított Linux-szerver virtualizáció és a szorosabb Microsoft Azure integráció mellett jobb tárolólemezképet és kiegészítő biztonsági opciókat foglal magában.


Linux-optimalizálás, tárolólemezképek és expressz frissítések
A Windows Server 2019 első alkalommal teszi lehetővé a vállalatok számára, hogy kihasználják a Windows Server 2019 DataCenter alatt futó Linux-szerverek jelentősen feljavított integrációját és virtualizációját. Ennek az integrációnak a része többek között a Linux-rendszer védelme az „árnyékolt VM-eken” keresztül. Ez az opció korábban csak a Windows szervereken volt elérhető. Ugyancsak újdonság a Linux-disztribúciók közvetlenül a Windows telepítésbe történő integrációja a Windows alrendszeren keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy a Linux-szervereket közvetlenül a Windows szerverekről is kezelhessük az összes szokásos Linux-paranccsal.

A tárolólemezképek szempontjából a Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on szoftvert megvásároló cégek az olyan újdonságokból is profitálhatnak mint a 5 GB-ról jelentősen lecsökkent, 1,7 GB-os képméret. A „nanoserver” és a „windowsservercore” képek mellett a jelenlegi szoftververzió egy „windows” nevű új képpel, illetve ennek kibővített funkcióival gazdagodott. A Kubernetes menedzsmentplatform közvetlen integrációjának köszönhetően mostantól hibrid konténerkörnyezetek is üzemeltethetők és kezelhetők.

A szerver operációs rendszer jelenlegi verziójával a Windows 10 asztali operációs rendszerből jól ismert expressz frissítések is beérkeznek. Ezek a frissítések nem csak kisebbek a szokásos delta-frissítéseknél de a teljes frissítési folyamatot is felgyorsítják a telepítési idő lerövidülése és az újraindítások számának csökkentése révén.

A Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on nagyobb biztonságot nyújt
A Windows Server 2019 megfelelő választ ad a sokasodó fenyegetésekre. Kiemelt figyelmet érdemel a rootkit és a nulladik napi támadások elleni átfogó védelem. Ez a Windows Server 2019 és a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) szorosabb együttműködésének az eredménye, amely az ismert aláírásfájl nélküli fenyegetésekre specializálódott. Az intelligens felhőkapcsolat révén a mechanizmus védelmet nyújt az olyan fenyegetések ellen, amelyeket sok hagyományos víruskereső program nem ismer fel. A virtuális gépek és a hálózati forgalom jobb titkosításának köszönhetően a Windows Server 2019 sokkal nagyobb biztonságot nyújt a vállalati adatok számára, mint a redmondi szoftvergyártó előző rendszere.


A Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on további előnyei a vállalatok számára

  • Microsoft Azure integráció: A Windows Server 2019 és a Microsoft Azure közötti szinte zökkenőmentes együttműködés révén a felhasználók egy szempillantás alatt végrehajthatják a biztonsági mentést. A Microsoft Azure-ön ráadásul fürtök is kezelhetők és az „Azure Backup” lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését.
  • Tárolóáttelepítés varázsló: A szintén újdonságnak számító tárolóáttelepítés varázsló segítséget nyújt a Windows Server 2019 DataCenter Core Add-on felhasználóinak az adatok és adatszerverek Windows Server 2019 DataCenterbe történő migrációjához Mivel a különböző eszközök közötti migráció ebben a jelenlegi verzióban lehetséges, a folyamat végrehajtása még soha nem volt ennyire egyszerű.
  • Hiperkonvergens infrastruktúra: A szervermegoldások területén a hiperkonvergens infrastruktúra alkalmazása jelenleg növekvő tendenciát mutat. Szerver operációs rendszerének legújabb verziójában a Microsoft is követi ezt a trendet többek között a kulcsfontosságú telepítési és kezelési módok leegyszerűsítésével.
PlatformWindows
ProcesszorLegalább 1,4 GHz-es, (Single-Core) processzor, de minimum 1,3 GHz (Multi-Core) - 3,1 GHz vagy több ajánlott (Single- és Multi-Core), max. 2 CPU foglalat támogatott
RAMlegalább 2 GB RAM (ill. 4 GB, ha a Windows Server Essentials telepítése virtuális gépként történik), 16 GB RAM ajánlott, max 64 GB támogatott
Grafikus kártyan.a.
Hangkártyan.a.
MerevlemezLegalább 160 GB lemezterület legalább 60 GB kapacitású rendszerpartícióval
Képernyőn.a.
Optikai meghajtóDVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 Datacenter 2 Core Add-On - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat