Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter
1 339 000 Ft

Vételár Áfával

Szerver licenszelés:

Szoftverletöltés + licenckulcs
  • Microsoft
  • 100487-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
A Windows Server 2019 DataCenter megvásárlásával Ön is profitálhat a rendszer... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 Datacenter"

A Windows Server 2019 DataCenter megvásárlásával Ön is profitálhat a rendszer megbízhatóságából és teljesítményéből

A Windows Server 2019 DataCenter Editiont a redmondi szoftvergyártó a Windows Server 2016 erősségeire építette, hogy segítse a nagyvállalatokat és a szervezeteket a stabil és egyben nagy teljesítményű hálózati infrastruktúrák kialakításában. Az új verzió számos javítást és exkluzív funkciót tartalmaz. A kiszolgálói operációs rendszer elsősorban olyan vállalatoknak lehet előnyös, amelyek megvásárolják a Windows Server 2019 DataCenter rendszert, és „hibrid felhő” típusú megoldást kívánnak alkalmazni. A csomag segítségével többek között jobb Microsoft Azure-integráció érhető el, a „Project Honolulu” nevű böngészőalapú eszköz használatával.


Fokozottabb biztonság a Windows Server 2019-ben
A biztonság továbbra is az egyik legfontosabb szempont a kiszolgálórendszerek világában. A Microsoft a Windows Server 2019 DataCenter Edition tervezésekor is figyelembe vette a világhálón lappangó legújabb fenyegetéseket, és számos fejlesztést végzett a kiszolgálói operációs rendszeren. A felhasználók számára ezek közül a Windows Defender Advanced ThreatProtection szolgáltatással való együttműködés a legérdekesebb. Ez a védelmi mechanizmus lehetővé teszi a fenyegetések aláírásfájl alkalmazása nélküli felismerését, így a felhőkapcsolaton keresztül hatékony védelmet nyújt a rootkitek és a nulladik napi támadások ellen is, amelyeket a hagyományos víruskeresők nem képesek észlelni. Ezt egészíti ki az egyszerűbb és hatékonyabb titkosítás, amely a hálózati forgalomra és a virtuális gépekre (VM-ekre) is kiterjed.


Gyorsfrissítések és a Microsoft Azure szorosabb integrációja
A Windows Server 2019 DataCenter Edition felhasználói a fentieken túl a Microsoft Windows 10 asztali operációs rendszerében már megismert gyorsfrissítések előnyeit is élvezhetik. Az új gyorsfrissítések jóval kisebb méretűek, mint a Windows Server esetében korábban megszokott különbözeti frissítések. Az egymásra épülő biztonsági másolatokhoz hasonlóan működő gyorsfrissítések nemcsak a letöltést és a telepítést gyorsítják fel, hanem a kiszolgálón szükséges újraindítások számát is csökkentik.

Az új verzió emellett minden eddiginél szorosabb Microsoft Azure-integrációval is dicsekedhet. Ez olyan új lehetőségeket tesz elérhetővé a Windows Server 2019 DataCenter Edition felhasználói számára, mint a fájlok egyszerűbb szinkronizálása, az Azure Backup segítségével végzett adatmentés vagy a fájlkiszolgálók Azure Files szolgáltatással történő felhőalapú üzemeltetése. A Microsoft Azure-fürtök kapcsolódása mellett arra is lehetőség van, hogy az adatokat a Storage Migration Assistant segítségével a felhőbe mentsék.

Szintén újdonság a Linux-kiszolgálók jobb virtualizálása a Windows Server 2019 alatt, valamint biztonságossá tételük a „Shielded-VM” (Védett virtuális gép) szolgáltatás használatával, ami eddig csak Windows-alapú kiszolgálókon volt lehetséges. A Linuxos Windows-alrendszer segítségével a Windows Server 2019 már a Linux-disztribúciókat is képes integrálni a Windows-telepítésbe. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a Linux-kiszolgálók kezelése már Windows-kiszolgálókról is lehetséges Linux-parancsokkal. 


Rugalmas licencelés nagyvállalatok számára
A Windows Server 2019 DataCentert megvásárló vállalatok egy olyan, jól átgondolt licenckoncepció előnyeit élvezhetik, amelyet a lehető legnagyobb rugalmasság szem előtt tartásával dolgoztak ki. Akárcsak a Windows Server 2019 Standard Edition kiadás, a DataCenter Edition is hardverfüggő módon, processzormagok, illetve felhasználók alapján licencelhető. Az elődjéhez hasonlóan itt is a processzoronként „minimum 8 mag” és a szerverenként „minimum 16 mag” elve érvényes.

Platform Windows
Processzor Legalább 1,4 GHz-es (egymagos), legalább 1,3 GHz-es (többmagos) processzor – 3,1 GHz-es vagy gyorsabb processzor ajánlott (egy- és többmagos), legfeljebb 2 processzorfoglalat támogatott
Memória legalább 2 GB RAM (vagy 4 GB, ha a Windows Server Essentials szolgáltatást virtuális gépként használják), 16 GB RAM javasolt, legfeljebb 64 GB használata támogatott
Videokártya nincs megadva
Hangkártya nincs megadva
Merevlemez Legalább 160 GB szabad hely a merevlemezen, legalább 60 GB méretű rendszerpartícióval
Monitor nincs megadva
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 Datacenter"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 Datacenter - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat