Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 - 1 User CAL

Windows Server 2019 - 1 User CAL
12 000 Ft

Vételár Áfával

 • Microsoft
 • 100528-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicenc – Rugalmasabb... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 - 1 User CAL"

Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicenc – Rugalmasabb rendszermegoldások

Ahhoz, hogy egy Microsoft Server 2019-hez hasonló nagy teljesítményű kiszolgálórendszer képességeit teljes mértékben kihasználhassuk, fontos a rugalmas felépítés és az igényeknek megfelelő használhatóság. Az úgynevezett ügyféllicencekkel a vállalatok olyan kiegészítő licencekhez jutnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a kiszolgálórendszereket további felhasználókkal vagy eszközökkel bővítsék, garantálva a rendszerhez való teljes hozzáférést. A Microsoft a felhasználónkénti, illetve az eszközönkénti ügyféllicencekkel két lehetőséget biztosít erre.

Mi a különbség a felhasználónkénti és az eszközönkénti licenc között?
Ha egy felhasználó vagy eszköz számára hozzáférést szeretnénk biztosítani a kiszolgálórendszerhez, érvényes Microsoft Server 2019 licencre van szükség. A felhasználónkénti ügyféllicenc olyan licenc, amely adott felhasználóhoz van kötve. Ezzel ellentétben az eszközönkénti ügyféllicencek adott eszközökhöz vannak kapcsolva. Mivel a felhasználónkénti ügyféllicencek felhasználóspecifikusak, minden licencelt felhasználó személyes hozzáférési adatokat kap a rendszerhez. Ennek az az előnye, hogy a teljes hozzáférés bárhonnan lehetséges. Nincs eszközhöz kötöttség, mint az eszközönkénti licenceknél.

Mikor érdemes Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicenceket használni?
Az ilyen licencek különösen azoknál a vállalatoknál és szervezeteknél lehetnek hasznosak, ahol rugalmas munkavégzés zajlik, vagyis az alkalmazottak nem vagy nem kizárólag az irodai asztali számítógépeken dolgoznak. A felhasználónkénti licenceknek köszönhetően a dolgozók otthonról vagy a vállalati notebookról útközben is hozzáférhetnek a rendszerhez, így jóval gyorsabban és hatékonyabban juthatnak hozzá a szükséges adatokhoz.

Mivel a felhasználónkénti ügyféllicencek önállóan és licenccsomagokban is beszerezhetők, a vállalatok mindig az éppen jelentkező igények szerint bővíthetik a rendszerüket. Emellett a Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicencek szabadon kombinálhatók az eszközönkénti ügyféllicencekkel, ami jelentős pénzügyi megtakarítást tesz lehetővé. 

A Windows Server 2019 legfontosabb újdonságai
A Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicencek révén az alkalmazottak egy nagy teljesítményű kiszolgálói operációs rendszerhez férhetnek hozzá, melynek legfrissebb verziója számos új funkcióval és kisebb javítással teszi még hatékonyabbá a munkát.

 • Gyorsfrissítések: A Windows 10 asztali operációs rendszernél már megismert gyorsfrissítések a Server-verzióra is megérkeztek. Ennek köszönhetően csökken a telepítési idő, és kevesebb újraindításra van szükség.
 • Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP): A továbbfejlesztett védelmi mechanizmusnak köszönhetően a Windows Server 2019 magas szintű védelmet nyújt a rootkitek és a nulladik napi támadások ellen. Ezt az adatok, a hálózati forgalom és a virtuális gépek még biztonságosabb titkosítása teszi teljessé.
 • Linux-integráció: A korábbi verziókhoz képest a Windows Server 2019 bővített biztonsági koncepciót alkalmaz a Linux-kiszolgálókhoz, és lehetővé teszi a Linux-disztribúciók közvetlen integrálását a Windows rendszerbe.
 • Microsoft Azure-integráció: A Windows Server és a Microsoft Azure közötti szoros integrációnak köszönhetően az adatok egyszerűen szinkronizálhatók, és lehetőség van az Azure Backup segítségével történő biztonsági mentésükre. Emellett immár fürtök is csatlakoztathatók a Microsoft Azure szolgáltatáshoz.
 • Hatékonyabb tároló: A Kubernetes fejlesztőivel folytatott együttműködésnek köszönhetően a Microsoft a Server 2019-ben a hibrid tárolókörnyezetek használatát is lehetővé teszi.
 • Tárolóáttelepítési segéd: A tárolóáttelepítési szolgáltatás megkönnyíti a Microsoft Windows Server 2019 felhasználónkénti ügyféllicencek tulajdonosainak az adatok és fájlkiszolgálók Windows Server 2019 rendszerre történő áttelepítését. Mostantól több eszköz is használható áttelepítési forrásként, így az áttelepítési folyamat minden eddiginél egyszerűbbé vált.
PlatformWindows
ProcesszorLegalább 1,4 GHz-es (egymagos), legalább 1,3 GHz-es (többmagos) processzor – 3,1 GHz-es vagy gyorsabb processzor ajánlott (egy- és többmagos), legfeljebb 2 processzorfoglalat támogatott
Memórialegalább 2 GB RAM (vagy 4 GB, ha a Windows Server Essentials szolgáltatást virtuális gépként használják), 16 GB RAM javasolt, legfeljebb 64 GB használata támogatott
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 160 GB szabad hely a merevlemezen, legalább 60 GB méretű rendszerpartícióval
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 - 1 User CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 - 1 User CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat