Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2019 - 1 Device CAL

Windows Server 2019 - 1 Device CAL
12 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100530-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc az igény szerint kialakítható... több

Termékinformációk: "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"

Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc az igény szerint kialakítható kiszolgálórendszerekhez

A Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc olyan speciális licenc, melynek segítségével a vállalatok hozzáférést biztosíthatnak alkalmazottaik számára a Windows Server 2019 rendszerhez. További eszközönkénti ügyféllicencek megvásárlásával a rendszer további eszközökkel történő bővítésére is lehetőség van. A vállalatok így minden nehézség nélkül alakíthatnak ki saját igényeik szerint felépített, rugalmas és hatékony kiszolgálórendszereket, miközben az erőforrásaikat takarékosan és költséghatékony módon használják fel.

Mi a Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc lényege?
Az eszközönkénti licencet megvásárló vállalatok jogosultságot szereznek arra, hogy a Microsoft Windows Server 2019-et egy adott eszközre telepítsék. Az eszköz lehet asztali számítógép, notebook, szkenner, vezérlőkonzol vagy bármi más. Ugyanakkor tudni kell, hogy az eszközönkénti licenc egy adott eszközhöz van hozzárendelve, és később nem vihető át más eszközre. Vagyis nem úgynevezett „lebegő” licencről van szó. 

Ennek a licenctípusnak az az előnye, hogy a megfelelő licenccel rendelkező eszközt bárki használhatja külön felhasználói licenc nélkül. A Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenccel a vállalat alkalmazottai a meglévő Windows Server 2016 rendszerekhez is hozzáférhetnek. Ugyanakkor a 2016-os ügyféllicencekkel nem lehet hozzáférni a Server 2019 rendszerhez.

Rugalmas, igény szerinti rendszerkialakítás
Az ügyféllicenc-alapú modell egyik nagy előnye az igény szerinti felhasználhatóság. A licenckonstrukció ezen tulajdonságát annak köszönheti, hogy az eszközönkénti és a felhasználónkénti licencek szabadon kombinálhatók. Ezek önálló licencként és licenccsomagban is megvásárolhatók, és lehetővé teszik a testreszabott kiszolgálórendszerek költséghatékony felépítését. Így például az irodákban biztosított eszközönkénti licencek mellett a gyakran utazó vagy otthonról dolgozó munkatársaknak felhasználónkénti ügyféllicenceket lehet kiadni, hogy bárhonnan hozzáférhessenek minden szükséges adathoz.

A Windows Server 2019 legfontosabb újításai
A Microsoft Windows Server 2019 eszközönkénti ügyféllicenc kényelmes módszert kínál a kiszolgálórendszerek alapoktól történő megtervezéséhez vagy igény szerinti bővítéséhez. A felhasználók így teljes hozzáférést kapnak a Microsoft legújabb kiszolgálói operációs rendszerének hatékony funkcióihoz és biztonsági szolgáltatásaihoz.

  • Windows-alrendszer Linuxhoz: A Microsoft a Server legújabb verziójában jelentősen továbbfejlesztette a Linux-integrációt. Ezt egyrészt olyan javított biztonsági megoldások használatával valósítja meg, mint a „Shielded-VM” (Védett virtuális gép), másrészt azzal, hogy lehetővé teszi a Linux-kiszolgálók Linux-parancsokkal történő kezelését a Windows-kiszolgálókról. Emellett a Linux-disztribúciók Windows-integrációja is lehetővé vált.
  • Kapcsolódás a Microsoft Azure-hoz: A Microsoft Azure-ral való szoros integrációnak köszönhetően a Windows Server 2019 az egyszerűbb adatszinkronizálás mellett az Azure Backup szolgáltatással végzett egyszerű adatmentést is lehetővé teszi.
  • Még nagyobb biztonság: A legfontosabb adatok védelmének optimalizálása érdekében a Microsoft továbbfejlesztette az adatok és a fájlkiszolgálók titkosítását. Ezt a fokozott védelmet a kiszolgálói operációs rendszer és a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) szolgáltatás közvetlen összekapcsolása teszi teljessé. Ennek köszönhetően a rendszer mostantól az olyan fenyegetéseket is felismeri, mint a rootkitek és a nulladik napi támadások, amelyeket sok hagyományos víruskereső nem képes észlelni.
  • Gyorsfrissítések: A Windows Server 2019 rendszerrel véget ér az időigényes letöltések, a hosszadalmas telepítések és az állandó újraindítások kora. A Microsoft itt is bevezeti a Windows 10 asztali operációs rendszerben már megismert gyorsfrissítéseket.
PlatformWindows
ProcesszorLegalább 1,4 GHz-es (egymagos), legalább 1,3 GHz-es (többmagos) processzor – 3,1 GHz-es vagy gyorsabb processzor ajánlott (egy és többmagos), legfeljebb 2 processzorfoglalat támogatott
Memórialegalább 2 GB RAM (vagy 4 GB, ha a Windows Server Essentials szolgáltatást virtuális gépként használják), 16 GB RAM javasolt, legfeljebb 64 GB használata támogatott
Videokártyanincs megadva
Hangkártyanincs megadva
MerevlemezLegalább 160 GB szabad hely a merevlemezen, legalább 60 GB méretű rendszerpartícióval
Monitornincs megadva
Optikai meghajtónincs megadva
Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2019 - 1 Device CAL"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2019 - 1 Device CAL - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat