Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 Standard

Windows Server 2012 Standard
112 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100055-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server 2012 Standard a Windows Server 2008 R2 utóda. A Windows 8 operációs rendszer... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 Standard"

A Windows Server 2012 Standard a Windows Server 2008 R2 utóda. A Windows 8 operációs rendszer szerververziójaként ennek megfelelően az aktuális jellegzetességeket vonultatja fel. Ehhez többek között hozzátartozik a Windows 8 modern kezelőfelülete, számos új jellegzetesség és program, ahogy a tipikus szerverfunkciók magas teljesítményű működése is. 

Egy univerzális rendszer a szerverirányítás területéről

A Windows Server 2012 Standard egy megbízható szerverrendszert modern kezelőfelülettel, új tulajdonságokat és sok további fejlesztéseket kínál. A modern felhasználói interfész, amely már a Windows 8-ból ismert, ennél a rendszernél is bevetésre kerül, amelynél az érintőképernyős kezelés is szerepet játszik. Ha Ön szeretne letenni a kezelőfelület használatáról, akkor a Core-telepítést tudja igénybe venni. Ez teljesen felhagy a kezelői felülettel,  és a rendszer a PowerShell és a Windows parancs súgója által lehetővé válik a konfiguráció. A Windows Server Standard 2012 –nél a Core-telepítés szabványszerűen van beállítva és ezzel az alkalmazások teljesítménye érdekében egy plusz dolgot kínál. Ez mindenekelőtt az SQL-server vagy a Hyper-V bevetésénél érvényes.

Az optikai fejlesztések mellett a rendszer új sajátosságokat kínál, mint pl. a megújult feladatkezelőt, amely a futó folyamatokat kategorizálja, megállítja az inaktív alkalmazásokat a teljesítménynövekedés érdekében és az új kezelőfelülettel a különböző alkalmazások keresését megkönnyíti. További funkciók, mint az Active Directory Domain Services, az aktuális virtualizálóplatform a Hyper-V , a Windows Azure és sok más a rendszert egy teljes egységgé egészítik ki. 

Új sajátosságok és programok a Microsoft Windows Server 2012 Standard-ben:

A Windows 2012 Server Standard egy stabil operációs rendszert állít szerverrendszere szolgálatába, amely a számos újítás és aktuális sajátosság egy optimális támogatást nyújt:

 • Új kezelői felület: modern felhasználói interfész, amely az érintőképernyős kezelésre lett kifejlesztve.
 • Új feladatkezelő: megújult feladatkezelő a nagyobb teljesítmény érdekében.
 • SMB 3.0 támogatás: új protokollverzió az adatok szabaddá tételének gyors és biztos hozzáféréséhez.
 • PowerShell 3.0: Új PowerShell-verzió a rendszerbeállítások irányításához
 • Microsoft Windows Azure: új tulajdonságok a szerver biztosításához az Azure felhőjében
 • Internet Information Service 8.0: az Extended-Validation tanúsítvány irányítása

A teljesen új funkciók és programok mellett a Microsoft a Microsoft Windows Server 2012 Standard-nél nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jól beváltat folyamatosan aktuálisan és optimalizáltan tartsa. Ehhez hozzá tartozik a Hyper-V nevű virtualizálóplatform aktuális verziója az optimált teljesítőképességgel és egy továbbfejlesztett DirectAccess-el. Továbbá ehhez még optimálva lett az, hogy a szerver technológiát tartalmaz az IPv6 áthidaláshoz és így a PKI-re nincs többé szükség. 

Biztos adatkezelés

Kiegészítő biztonsági funkcióként a Windows Server Standard 2012 egy dinamikus hozzáférési kezelést (Dynamic Access Control) tartalmaz, ami szabályozza a metaadatokhoz való hozzáférést, ahol kiegészítőleg az Active-Directory biztonsági vonala végzi a feladatát. A dinamikus hozzáférési irányítás például meg tudja állapítani, ha egy nem jogosult hozzáférés az adat áthelyezése után más jegyzékben kerül megakadályozásra. Ezen kívül az adatok a felhőben kerülnek mentésre. A Microsoft a rendszerrel az új adatrendszert, a ReFS-t vezette be. Ez az ismert NTFS kiegészítéseként működik és különösen az adatmentésre lett kifejlesztve. 

A Windows Server 2012 Standard két fizikai processzor és két virtuális gép használatát foglalja magában. A rendszer a kis és közepes vállalkozások részére egy mérsékelt virtualizációt teremt.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 Standard"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 Standard - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat