Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 R2 Essentials

Windows Server 2012 R2 Essentials
74 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100061-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
Windows Server 2012 R2 Essentials az optimális szervermegoldás a kisvállalatok számára.... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 R2 Essentials"

Windows Server 2012 R2 Essentials az optimális szervermegoldás a kisvállalatok számára. Koncentráljon a vállalat lényeges dolgaira és ne akadályoztassa cégét bonyolult számítástechnikai infrastruktúrákkal. A Server 2012 R2 Essentials minden funkciót felvonultat, ami a vállalat hálózati felépítéséhez és irányításához szükséges. A jól strukturált kezelőfelület és az intuitív használat a programon belüli gyors orientációról gondoskodik. A rendszer elég kapacitást kínál 25 felhasználóig és 50 eszközig, amivel nincs szükségünk kiegészítő felhasználói CAL-re. Ha esetleg ez nem elegendő a munkahelyi környezethez, úgy egy magasabb verziójú Windows szerverre tud könnyen váltani. 

A Windows Server Essentials 2012 R2 funkciói

 • Integrált felhőszolgáltatás a rugalmas munkához és az adatmegosztáshoz.
 • A kliens számítógép backup minden számítógépről központilag elmenti az adatokat. 
 • A my server nevű alkalmazás a Windows-on és a Windows Phone-on egy az adatokhoz és kezelői eszközökhöz való külső hozzáférést engedélyez.
 • Fizikai és virtuális szerverként is telepíthető.
 • Az optimált csatlakozón keresztül megújult funkciók kliens előkészítése.
 • Az Office 365 és a Microsoft Azure integrációja plusz felhasználók kezelése.

Felhőalapú szolgáltatás és távolról való hozzáférés

A felhőalapú szolgáltatás segítségével mindenhonnan hozzáfér adataihoz. Tegye lehetővé munkatársai számára a biztos hozzáférést a munkahelyi adatokhoz és alkalmazásokhoz. Egy internetkapcsolat és egy webböngésző segítségével munkatársai megfelelően fel vannak szerelve egy hatékony munkához. Az Office 365 integrációjával a felhasználói fiókokat létesíteni és egy hozzátartozó postafiókot lehet létrehozni. 

Az egyszerű kezelői feladatokat kényelmes módon távolról is intézheti. A Windows-ra és Windows Phone-ra kifejlesztett my server nevű alkalmazás  által hozzáférhet a szerverrendszerhez bármilyen eszközről (laptop, táblagép vagy okostelefon) vagy tartózkodási helyről. Ráadásul a webböngészőjén keresztül elérheti az összes adatot, mappát és kliensszámítógépet. 

Biztosítsa adatait a Windows Server 2012 Essentials R2-vel

Védje adatait a veszteségtől és az illetéktelen felhasználástól. A Windows Server 2012 R2 Essentials  ‘adatelőzményi-mentése’ a felhasználók számára és nem eszközökre ment el adatokat. Ha egy Pc nem működik tovább, az összes adat egy másikon újra előhívható. Emiatt a Server 2012 R2 Essentials kívánság alapján rendszeresen és automatikusan client computer backup-ot futtat, hogy előre elkerülhető legyen az adatveszteség, így minden számítógépen központilag a szerverre menti el az adatait.

Virtualizáció

Habár a rendszer szabványszerűen nem a Hyper-V nevű virtualizációs platformal rendelkezik, a szerverrendszer egy fizikai szerverre vagy egy virtuális számítógépre kerül telepítésre. Így Ön döntheti el, hogy milyen módon állítja rendelkezésre a rendszert a vállalatánál. A Server 2012 r2 Essentials segítséget nyújt időt, kiadást és költséget megspórolni.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 R2 Essentials"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 R2 Essentials - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat