Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 R2 DataCenter

Windows Server 2012 R2 DataCenter
810 000 Ft

Vételár Áfával

Szoftverletöltés + licenckulcs
 • Microsoft
 • 100060-HU
 • Új
 • Tartós érvényesség
 • Minden nyelv
A Windows Server 2012 R2 DataCenter  egy aktuális szerver- operációs rendszert ajánl egy... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 R2 DataCenter"

A Windows Server 2012 R2 DataCenter  egy aktuális szerver- operációs rendszert ajánl egy központi virtualizációs irányultsággal, és a felhőben való mentési opcióval. A rendszer nem csak egy kezelői felületet biztosít, hanem rengeteg sok új tulajdonságot és újítást kínál mindenekelőtt a hálózat, alkalmazás –és webplatform, adattároló, virtuális asztali infrastruktúra, információvédelem, hozzáférési védelem területein. Növelje a rendszerrel a szervere produktivitását és a teljesítőképességét. 

Hatékony munka a Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter-el

A kis vagy akár nagyvállalatoknál rendelkezésre áll az olyan kivitelezési lehetőség, hogy maga az üzleti szempontból kritikus munkaterhelés a teljesítmény javításán és föloszthatóságán keresztül történjen. Ráadásul a stabil visszaállítási opciók védelmet kínálnak az üzemleállási károk kivédéséhez. Köszönhetően a kibővített támogatási funkciónak a framework megnyitásához a Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter szintén támogatja Önt az alkalmazások és weboldalak fejlesztésében.

Több flexibilitás és virtualizáció a felhőszolgáltatással

Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter lehetőséget biztosít arra, hogy felállítson egy virtuális asztali infrasturktúrát. Megnagyobbíthatja a az alkalmazásokat akár a helyi adatközpontban, akár a felhőben probléma nélkül, és rugalmas módon rendelkezésre állítani. Különböző mentési opciók és a VHD duplikáció megspórolják Önnek a tárolás költségét. A modern felhasználói interfész a Windows 8-ból származik és az érintőképernyős kezeléssel leegyszerűsíti a rendszer kezelését. A fő különbség a Windows Server 2012 DataCenter és a Standard verziója között az, hogy az utóbbinál a virtuális példányok száma 2 gépre korlátozott, míg a Datacenter verzióban korlátozatlan számú.  A rendszerkövetelmények ugyanazok mint a Windows Server 2012 DataCenter-ben, ahol 2 processzor van támogatva. 

Új funkciók a Windows 2012 R2 DataCenter-ben

A megbízható rendszer a hatékony teljesítménybeli optimalizáció mellett számos új programot és tulajdonságot tratalmaz:

 • Microsoft Windows Azure: a szerver felhőben való biztosítása
 • Modern kezelőfelület: érintőképernyős kijelzőre optimálva
 • Új feladatsor: optimált felület és rendszerbeli működés
 • PowerShell 3.0: a rendszer beállításainak jobb kezelése
 • SMB 3.0: jobb hozzáférés a megosztott adatokhoz
 • IIS 8.0: extended validation – tanusítvány kezelése

További új funkciók amit a Windows 2012 R2 DataCenter  az elődhöz képest kínál Önnek, az a tárhely feladatok szintekbe rendezése (tiering), adattároló-QoS és egy szabaddá tett VHDX.

Megújult adatkezelés

A Microsoft Server 2012 R2 DataCenter-el az ismert NTFS adatrendszer is ki lett egészítve az új ReFS által. Ez különösen a szerverműködésben jelent optimális támogatást, mivel különösen az adatmentésre lett a rendszer kifejlesztve. A Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter a dinamikus hozzáférési irányítást teszi lehetővé. Az úgynevezett Dynamic Access Control-al az adathozzáférés a metaadatok segítségével kerül szabályozásra.  Az új tulajdonság az Active Directory-biztonságpolitikájával műküdik együtt és védelmet ajánl az adatai számára, többök között megakadályozva az illetéktelen belépést az adatok áramlása alatt.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 R2 DataCenter"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 R2 DataCenter - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat