Szoftver letöltése most

Szoftver
letöltése most

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz: 06800 21276

Segítség a telepítéshez és az aktiváláshoz:
06800 21276

Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs

Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs
55 000 Ft

Vételár Áfával

  • Microsoft
  • 100082-HU
  • Új
  • Tartós érvényesség
  • Minden nyelv
  • 10-15 Minuten
A Windows Server 2012 R2 megvásárlásával egy szerverlicenszhez jut, ami arra jogosít fel, hogy... több

Termékinformációk: "Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs"

A Windows Server 2012 R2 megvásárlásával egy szerverlicenszhez jut, ami arra jogosít fel, hogy az operációs rendszert egy szerverre telepítse fel. Minden eszközre - amelyik a szerverrel kell, hogy összekötztetésben legyen – szüksége van egy saját eszközlicenszre, amit eszköz CAL-nek is neveznek. 

Minden eszköz számára szükséges a Windows 2012 R2 Device CAL feltelepítése

A Windows Server 2012 R2 Device CAL a jóváhagyott eszközökön keresztül a szerveren mentett adatokhoz való hozzáférést biztosítja. A felhasználói CAL-el ellentétben (amelyet felhasználói licensznek is neveznek) a Device CALs for Windows Server 2012 R2 egy bizonyos eszközzel van összeköttetésben és nem egy felhasználóval. Így nem személyekre, hanem eszközökre vonatkozó hozzáférés kerül kiosztásra. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 Device CAL-el minden tetszőleges felhasználó egy jóváhagyott számítógéppel a szerverhez hozzá tud férni. Ez a modell különösen olyan vállalatok számára kedvező, ahol különböző munkatársak használnak egyazon számítógépet.

Az összes eszköz problémamentes összeköttetése a szerverrel

Azt, hogy mennyi licenszet kell megvásárolnia erősen függ attól, hogy mennyi eszközre van szüksége a szerverének. Ebben a csomagban 10 licenszhez lehet hozzájutni, így Ön pontosan 10 eszközről tud a szerverhez hozzáférni. Ön a Windows Server 2012 R2 Device CAL-t tetszőlegesen bővítheti, így a vállalkozásnál lévő minden eszközről tud a szerverhez belépést biztosítani. Igazítsa a lincenszek számát igényeihez és végezze feladatait költséghatékonyan és a forrásokat megtakarítva. Figyeljen rá: az eszközlicenszek és a felhasználói licenszek lehetnek kombinálva de nem lehetnek egymástól különállóak.

Egy Windows 2012 R2 Device CAL használható például a Windows Server 2012 R2 Standard-el és a Windows Server 2012 R2 Datacenter-el is. Ráadásul a felhasználói licenszek visszafelé is kompatibilisek, így a régebbi szerverekkel is használhatóak.

Figyelem: A felhasználói / eszközi CAL-ek megvásárlásával egy dokumentumot kap, amely igazolja, hogy Ön a jogos felhasználója a licensznek.

Továbbmutató linkek ide: "Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs"
értékelések olvasása, írása és megtárgyalása... több
Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs - Értékelések

Erre a termékkel kapcsolatban még nincsenek értékelések.

értékelés írása
Kérjük, adja meg a számsort a következő szövegdobozban

Egyszerű szoftvervásárlás a Lizengo-nál!

Vásárlás
01. Vásárlás

Biztonságos vásárlás SSL-titkosítással.

Közvetlen letöltés
02. Közvetlen letöltés

Közvetlenül a vásárlás után letöltheti a szoftverét.

Telepítés
03. Telepítés

Telepítse és aktiválja a szoftvert.
Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Hogyan jön létre az ár?

A szoftverlicenceket kis- vagy nagykereskedelemben használatos számítógépek vagy rendszerek számára állítják elő és szállítják ki. A Lizengo számos disztribútortól vásáról nagy mennyiségben olyan szoftverlicenceket, amelyeket nem használtak fel, vagy nem telepítettek.
Mivel az ilyen virtuális útön történő beszerzésnél nem merülnek fel személyi, szállítási és raktározási költségek, kedvezőbb árat tudunk kialakítani és nyújtani.

A Lizengo kizárólag biztonságos és megfelelő új szoftverlicenceket kínál.

Live Chat Live Chat